You're so vain, you probably think this post is about you, don't you?

Jag skrev nog mitt förra inlägg för tidigt, Graspop är bäst på att ersätta. Fick mail från Graspop metal weekend, festival i Belgien, om inställda akter, och Mastodon var ju med eftersom de ställt in allt. Carcass ersätter dem, inte så speciellt, men nästa inställda var Steel Panther. Om man inte vet vilka de är så kika på bilden nedan till vänster och tänk onödig glamparodi. Bandet som ersätter dem är the Poodles, nedan höger, så sjukt kul! Anledningen Graspop lämnar till att den inställda spelningen in är att Steel Panther inte bryr sig om sin europeiska fans, lite ont blod där kanske. Kul är det i alla fall!      

Se likheten! Saknas bara en liten redhead. Parodi/Melodifestivalen/Whaterver, who knows?

/sanna

 

just nu: Undisclosed desires - Muse


I <3 Mom

Har suttit och festivalsurfat lite, kikat på Sweden rocks spelordning, och som vanligt har de massa krockar, klassiskt SRF det, de tänker då inte till ordentligt när de gör schemat. Sämst för mig är att Stone Sour och Dundertåget spelar samtidigt.
Har också funderat lite på vad festivaler anser vara ersättare. Mastodon ställde ju in sin turné, av väldigt acceptabla skäll, men ändå besvikelse. Var kanske SRFs mest spännande bokning, inte min favorit, men förra årets band var Mastodon, de ÄGDE 2009. Och nu när de inte kan spela annonserar SRF stolt att Mustasch ska ersätta, hahaha men vad fan? Tror inte det finns nåt Mastodon-fan därute som tänkte " Synd på Mastodon, men nu får man ju iaf se Mustasch igen".  Vilken spännande bokning, de har man ju aldrig sett tidigare. Och jag får säga sånt för jag gillar ändå Mustasch, men ersätta Mastdon, inte riktigt samma kaliber på de banden.
Ett annan fint exempel är Sonisphere, här har vi Heaven&Hell som av uppenbara skäll ställde in, ex antal månader senare så släpper Sonisphere Hammerfall som ersätare. Men gah, de tar ju vad fan som helst. Ett exempel för icke metalheads, det är som om man skulle ersatt Michael Jackson med Darin. Brad Pitt med Micke Persbrandt. Ni fattar vad jag menar.
Jaja, acceptera faktum heter det. Nu ska jag försöka fixa middag efter att fastnat två timmar framför datorn.

sanna

just nu: Reborn - Stone Sour

R.I.P Dennis Hopper


Nån som sa något om flugor, en till ikon som dött. Dennis Hopper avled lördag morgon i prostatacancer. Kanske får bli en liten tributekväll med film, perhaps True romance och Easy rider. Taskigt att  jag inte hunnit få ner mina filmer än.

sanna

just nu: Nightmare - Avenged Sevenfold

I hunt alone

 

Nyss hemkommen från Mustaschspelning på Gröna Lund. Eller en kvarts spelning kanske det blev för mig, efter alldeles för mycket kö till färjan och köstrul på gröna lund hann jag höra kanske fyra låtar, gah. Men fick vara med om ett bröllop. Trummisen i Mustasch gifte sig med sin flickvän, tror hon hette Pepper, på scenen.

Sist jag såg Dundertåget slängde Strängen en liten känga åt Ralf Gyllenhammar, han sa något om han skulle då aldrig vara med i Körslaget. Men att Ralf var med är ju så logiskt, han har ju fan alltid varit en körledare, är ju så han leder sin publik. Eller blandning av körledare och skolfröken.

På väg från spelningen ser jag i alla fall Conny Bloom och Andy Christell. Länge sen man såg Electric boys nu. De verkande göra en helkväll på Grönan, båda med sina respektive ragg/flickvänner/whatever. Ankan hade fått till det bäst, hans brud såg riktigt bra ut, way to go.

Tänkte att det var lämpligt att bjuda på en av de fina bilderna vi tog med Conny, Andy och trummisen Jolle. Det var på färjan hem från Hanoi Rocks sista spelning i Helsingfors förra våren. Flyt där, hitta hela svenska delen av Hanoi på samma båt. Extremt mobbad bild, men den bjuder jag på ikväll. Fint att veta att de fortfarande festar till ordentligt, haha!

/sanna

 

Just nu: Soul on fire - Danzig


Goddamn

Vad fan, så mycket som jag har tjatat om Imperial state electric, Nicke Anderssons nya projekt, och så går han och har releasefest när jag är i Sundsvall. Gratis på Debaser, och jag får ett mail om att det är dagen efter det varit, vad fan!!! VAD FAN!!!
     Stackars Bacon som fått lyssna på mig repeata samma låt, nu får hon stå ut med mitt gnäll över missad konsert. Besviken? Jag? Nej då. Hört talas om att göra reklam innan eller? Skicka ut update på myspace kanske, gahhh!!! Frustrationen.

//sanna

R.I.P Paul Gray

 




Det här året börjar inte bra, så många bra musiker som dör. Paul Gray, bassist i Slipknot hittades död den 24 maj.     
Just nu: Snuff - Slipknot


Min bästa leksak

Var en ljusgrön shampoo-kork!
Kom på det när jag höll på och städa och fippla med grummeflaskor hit och dit.

Nu var inte min barndom så totalt misär att jag blev åtslängd en shampoo-kork och beordrad att leka, den hade faktiskt en brun snörögla i ena sidan.
Och i min värld var det min aldeles egna kamera, hur cool som helst! Den hade ju till och med handledsrem!
Man bara tittade genom hålet, och när man tröck igen locket lät det klick och man hade tagit en bild!
Det var ju lite tråkigt att inte kunna visa alla andra alla underbara bilder man tagit, men sammtidigt gav det ju friheten att ingen kunde se vad jag tagit bilder på heller.
Åhh den var awesome den kameran!
Mycket bättre än de jag haft senare, som man aldrig får upp i tid för den där perfekta bilden.
Men min awesome kamera kunde jag ju ta bilderna lite sådär i efterhand med!

Nu finns det kanske någon som tänker, "Isbjörn, Stjärtbjörn?"..
De är individer For Fuck Sake, inte leksaker... pff!
Individer som snart ska få en lite finare hylla att njuta av pensionen från.

Sen har vi ju alltid den där grymma ballongen med, som höll länge, men det tar vi en annan gång!

Bacon signing off!
Shine on!

Förfestar med Maja på balkongen, fortfarande varmt halv tio, heaven!

 


friday night's alright

Var en liten vända på H&M för att kolla på årets Fashion against AIDS-kollektion. Inte så kul, tror mycket var slut, plus att jag blivit lite lurad av modellerna i kampanjen. För kampanjen är så fin!

H&M använde tre av mina favoritmodeller för den här kampanjen. JA, jag är modenörd och har favoritmodeller! Det fick mig att tro att jag gillade kläderna, som mest såg ganska billiga ut. Killgrejerna var finare än det för tjejer. Men jag nöjer mig med att titta på bilderna, Lou Doillon, Lizzy Jagger och Josh Beech, models in my <3

 

Köpte ändå regnponchon ovan, tjugo kronor, faktiskt helt festivalanpassat! Sweden rock, here me and my poncho come!

 


Machine Head

Bjuder på en bild idag också. Den är från i januari, sist jag såg Machine head, på Fryshuset Arenan.


Dagens fynd

Jag lurade med mig Bacon på loppis idag. Var ganska mycket fail på den utflykten ända tills vi var på väg därifrån när jag hittade två nya Coca Cola-prylar. Colafan som jag är samlar jag på sånt, har massa olika glas, öppnare, magneter etc. Och nu, för tio kronor, två isformar! Har en annan sen innan som ger isbitar formade som små flaskor, tack Lilli! Och nu de här två, finaste formarna, fan vad det ska göras is i sommar. Nöjd tjej!

Egentligen var jag på jakt efter möbler, nån sorts båra eller liknande, men får fortsätta jakten nån annan gång, om inget roligt fynd dyker upp lär det väl bli IKEA på det.

 

/sanna

 


R.I.P Ronnie James Dio - Life's a never ending wheel

67 år gammal blev Ronnie James Dio. Han dog idag efter en tids kamp mot cancer. Fan, de börjar dö, rockikonerna. Både de och vi börjar bli gamla. Sorgligt är det.

//sanna

 

Just nu: Holy diver - Dio


oj Jävlar

Satan vad långt inlägget blev...
aja, Som den ytterst fräsiga person jag är har jag tydligen inte koll på hur man citerar bibeln, man börjar med namnet på boken, så det blir upenbarelseboken 4:20 typ.
Så det finns Massa 4:20.
Jag luktar följetong!
När jag hittar en bibel.
Den bra sorten! Med de roliga citaten och den surmulna guden.

Shine on!

Mörkerdjur

Klockan är stört jävla tidigt, eller stört jävla sent, beroende på hur man ser det.
Om man ser det som så att man skulle ha jobbat så skulle jag ha klivit upp om två timmar, hurvida jag då borde ha släppts lös i sammhället eller inte är en helt annan femma. Lös släpptes jag!
Eftersom det här är stockholm är det till på köpet mörkt ute, mörkt, halv fyra på natten! I maj!
(En av anledningarna att jag läääängtat hit).

Då Jag inte bara är en liten Bacon gris, utan även en jävligt mörk och metal liten gris är jag vaken.
Tänkte använda delar av tiden att ta igen lite här då jag noterat att värt kära lilla Egg varit aktiv som faen,
är med ett stygn i hjärtat jag betraktar bilderna på BSC hon laddat upp. Man saknar småpojkarna, det gör man.

Tänkte också berätta lite vad jag gjort, göra lite reklam för vad ni borde göra och avrunda men en filosofisk fundering passande vargtimmen (som väll borde börja nu och ticka på lagomt till att man dör 4:20? undrar vad det stycket säger i bibeln föresten...Återkommer).

När Egg shackeade azz till Lady gaga, eller vart nu den stora bokstaven ska vara, stod jag och shackeade väldigt bestämmt inte just mitt azz på Trash Fest! (Jag viftade lite uppmuntrande på nacken dock.)
Trash Fest ägde rum på Nalen, en väldigt fin lokal som luktar äggmök.
Bandet alla med nått innanför pannbenet kom för att se heter Sterbhaus, så jävla bra är de.
Och de var fan lite extra awesome just den kvällen.
http://www.myspace.com/sterbhaus

"Hits for dead kids" alla som hade en ungjävel runt 1990 bör ju uppskatta den tanken!
Köpte i alla fall en obehagligt snygg Goatboat-tröja (den har döskallar ^^) och en girlie (som varken har glitter eller puttnutt på sig, trodde aldrig jag skulle uppleva dagen!).
Jag tyckte också det var fantastiskt underhållande (superlativen haglar) när jag frågar om hur stora small är i merchshoppen och de letar rätt på en medium åt mig. Kan tilläggas att small är lite stor, men vafan, kommer sitta smäck när jag blir biff!
Förövrigt har pizzerian bredvid nalen den flottäckligaste jävla pizzan jag ätit, någonsin, uäck! Och det kommer från bruden som blandar en matsked socker med ett packet smör och äter!
Ryser fan när jag tänker på det!

Pizzan, inte smör, smör ist kreig!

Nog om vad jag gjort!
Nu kommer vi till vad ni borde göra...
21 maj kommer Saturnalia Tempel, Ofermod och Orcivus till the Cave, 120 pix i dörren med start klockan åtta.
Perfekt tillfälle och perfekt hak att bränna de sista sketna slantarna innan löning (låning)!

Sen gör vi ett litet hopp, blädrar i kalendern till September.
3 September drar nämligen club Deströyers Nordfest igång i Sundsvall!
Weee!
Massa bra band, själv är jag fett pepp på Watain.
De var ju i Sundsvall '06, även då tack vare Deströyer, och med en ny skiva ute i juni lutar det åt att det blir både röj, blasfemi och gethuvuden. Score!
Från senaste Ep:n http://www.youtube.com/watch?v=-QdmUbZvEtY

Ja men dåså, nu är man väll ikapp lite.
Har till och med börjat ljusna...

Just ja, filosofi!
Jo såhär är det, det är ju ett allmänt kännt faktum att amerikaner knövlar sitt papper, och att europeer viker sitt, sithuspapper då då.
Det hela ska bero på att amerikansk papper från början var av sämre kvalite och att man dör för behövde en massiv kvantitet knövelpapper i handen för att inte få bajs på handen.
Europeer är tydligen också snålare, så vi viker och kan på så sätt använda pappret vid flera torkningar.
Efter detta utlägg om vad som är en självklar del av min föreställningsvärld (tydligen dock inte Eggs villket får mig att undra, vad har vi gemensamt utom en fettsnygg lya, en massa år, och ehh meeeh Shes mine! precious) kommer vi dock till frågan, hur fan fick vi reda på det här!?
Liksom, och viker mitt papper, så utgår jag liksom ifrån att alla gör det (nu kom tidningen), och jag utgår också ifrån att alla utgår ifrån att alla andra skiter ungefär som dem.
Tydligen inte, nån jävel har på nått höger kommit sig för att fråga.
Eller var det ett par, kärlek sprungen över glappet mellan två kontinenter, kärlek en smula för intim, som upptäckte att den bättre hälften vek/knövlade?
Koprofiler? Höll på att skriva necrofiler, hade blivit pinsamt...

Koprofiler är nog mest troligt faktiskt. Kan se det framför mig, two girls, one cup, "ohh my fucking god you fold!?".

Förövrigt bör ni inte lita på mig i den här frågan, jag har ingen empiri att backa upp det hela med.
Det går en amerikan i B-kursen på arken, men hans mamma är svenska så han kanske skiter som folk.
Men nästa jänkare jag träffar kommer få svara på skumma frågor!


Nej nu är hon snart 4:20, jag har ingen bibel at hand så ni får vänta med svaret på det, och jag borde fan sluta blogga nu!

Shine on!

Debaser Slussen



Imorgon spelar Dundertåget på debaser, och jag vet inte riktigt om jag ska gå. Vill vill vill, men samtidigt så är Lilli och Aina i stockholm så vill ju vara med dem. Dagen inleds iaf med jobb så får bestämma mig efter det. Drygt bara att det inte är något förköp på spelningen, då måste man vara där så tidigt.
Det är en riktigt skön affisch för spelningen måste jag säga. Igår var och mötte upp en kompis på Götgatan när jag såg en snubbe som satte upp affischern. Jag var ju bara tvungen att fråga om man kunde få en, istället för att i smyg dra ner en redan upptejpad senare. Så nu är den min! Älskar verkligen affischer. Den matchar mitt orangea rum också;)

Hann med bio igår också. Var med Cissi och såg Kick Ass, skön film, lite våldsammare än jag trott, but i like it:) Upptäckte också att Taylor Momsen, den lilla blonda irriterande från Gossip girl, kan sjunga. Riktig klassisk rockig musik, inte illla alls. Hennes band, The pretty Reckless, hade en låt med på Kick Ass soundtrack, som för övrigt var extremt välvalt.

//sanna

just nu: Lee Anne - Imperial State Electric

New shit!

30 seconds of new Avenged Sevenfold. I like!

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=21087482&blogId=534168451

/sanna

Awesome things!

Utlovade ju en liten lista på things awesome med Stockholm. Den är inte så lång, men går kommer nog byggas på framöver!

1. Konserter
Inte så shockande, var ju mycket därför jag flyttade hit. Roligast är kanske att jag ändå redan varit hemma i Sundsvall för att se en spelning. Men ändå hunnit se kring sju spelningar här på en månad, känns fint!

2. Nattbussar
Det finns tunnelbana som går sent, men om de har slutat gå, på en vardag till exempel, går det att ta en buss typ kl tre på natten. Hur fantastiskt är inte det?

3. Emogatan
Det finns en gata som heter Emogatan. På riktigt, inget skämt, fjollträsk har en gata som heter Emogatan!

Det var det, haha, en lång trepunktslista där!

//sanna

just nu: So alive - Crashdiet



Misses


Black Stone Cherry, Göta Källare
Oktober 2010


You taste just like glitter mixed with rock 'n' roll

Lady Gaga igår, helt sjukt fantastiskt. Vilken scenshow hon har skapat. Massa klädbyten, alla bra låtarna, eller mer som alla låtarna, och nickar till rocky horror picture show. Tråkigt att ha sittplats, men skönt att inte vara en av de som stog ute i regnet och väntade hela dagen.
Kände mig aningen oinsatt när jag kommer dit och upptäcker att det är Semi precious weapons som är förband. Deras Magnetic baby har jag ju haft som partylåt skitlänge. Kul att få se dem live. De var bra som förband, försökte verkligen få igång publiken, även fast Globen som vanligt var seg. Kanske kan låna nå bilder av tjejerna sen, saknar att inte ha kamera.
Sen var det utgång med kollegorna från Sundsvall. Vi hamnade på Göta Källare när vakterna erbjöd gratis inträde. Fint det, blev en väldigt billig kväll igår, nöjd tjej. Satsade jag på att köpa en ny kjol för de sparade pengarna idag istället:) Kanske ska ha den nästa helg när Lilli och Aina är här. Planera i förväg, vadå?
Nu ska vi se Wallander, söndagsmys med film och glass!

//sanna

Just nu: Breaking out, breaking down - Bullet for my valentine

That's where it's at!


Photo by Linda Åkerberg

Känner mig så efter, varför har jag inte hört Nicke Anderssons nya projekt tidigare? Efter att sett Dundertåget igår fick jag abstinens efter Hellacopters och bestämde mig för att googla lite. Hamnade på Nickes nya enmannaband, Imperial state electric. Har sträcklyssnat så fort jag haft möjlighet. I natt när jag egntligen borde sovit, i morse (läs sen förmiddag) innan jobbet, efter jobbet, innan maten, under tiden jag diskat och nu. Och då har han inte hunnit släppa skivan än, så det är två låtar jag har på repeat<3 Det var jättelänge sen jag kände sån instant kärlek, den här känslan som mer ofta infann sig när man var mindre, innan man lyssnade på så mycket musik. Stackars Bacon som måste stå ut med mig i min nyförälskelsefas:D may it never end!

Gå in och lyssna!!!
http://www.myspace.com/imperialstateelectric

Sitter och är helt nöjd; två, just nu världsbästa, låtar på repeat, tacos äten och chokladpudding som stelnar i kylen. Som gjort för att fira min första månad i Stockholm! Ska försöka klämma ihop en liten sammanfattning, en blogglista! Things I have done and Things awesome about my new hometown.

en gång är ingen gång, sa apan på min axel, sjöng en sång

Dundertåget är så sjukt awesome, de har så kul på scen. Är redan sugen på att se dem igen, dilemma eftersom de spelar på Debaser slussen nästa fredag, när lilli och aina är här, taskig tajming! Men kanske kan klämma in ett litet konsertbesök ändå. Haha, man är ju dum i huvudet egentligen, behöver jag verkligen se dem en gång i veckan?
På P3 live var det iaf Khoma som började spela. Inte helt min typ av band men snubben kan sjunga. Och bra ljud på sången, det uppvägde lite att vi satt ner och såg en spelning, skumt.
När Khoma börjde spela såg jag en skäggig snubbe i ögonvrån, sen hör jag honom snacka göteborgska:) Vem kan det vara... Anders Fridén så klart! Nöjd tjej som satt där och var lite star struck. Inte så udda att han skulle vara där, Khoma ligger ju på hans skivbolag.

Kanske borde åka på Metaltown ändå, så man får se In flames igen, vore inte helt fel. Kanske borde börja dra ihop det där, min festivalsommar har nog aldrig varit så här obestämd. Vill så mycket, är så många bra band som turnèrar nu. Slash är ju nästan högsta prioritet, eftersom black stone cherry ändå inte verkar köra några festivaler i sommar. Sen vill jag verkligen se Aerosmith eftersom jag inte såg dem förra gången de var i Europa. Killswitch engage och amon amarth också. Them crooked vultures, som bara spelar på p&l i sverige. Både deftones och bullet for my valentine har precis släppt nya skivor, så dem vill jag ju också hinna se. DevilDriver igen vore ju inte helt fel, eller job for a cowboy, the list goes on.
Vem vill med på vilken festival då? Hjälp mig bestämma!

sanna

Dundertåget



Imorn är det Dundertåget som gäller. Och Khoma då, båda spelar på P3 live. Kommer bli lång dag för mig, jobbar heldag, slutar kvart över sju, insläpp åtta.
Bilden är från när jag såg Dundertåget i Sundsvall förra veckan. Laddade pappas kamera för att ta med den, men glömmer fanskapet hemma. Fast sen fick jag ansvar för Lindas kamera:) Så lyckades ta lite bilder. Tyvärr förstörde rökmaskinen alla bilder med blixt, och de utan hann jag inte få skickade till mig. Vi höll på hela kvällen igår men msn fuckade, visade oss som offline, avbröt skickandet etc. Skitmsn. Till slut gav jag upp.
Tänk vad kul om jag hade en kamera imorn, måste skaffa en ny, snarast. What to get?

Sunny side up:)

telefonintermezzot

Vi var som sagt på anchor igår och såg Scarpoint. Över förväntan var de, riktigt bra live. Men gårdagens mest minnesvärda var på väg till Anchor.
På väg till tunnelbanan ser vi ett tåg som vi får för oss att springa för att hinna med, trots att det inte ska gå något tåg den tiden. Det gjorde det ju inte heller, den var i trafik. Men under språngmarschen flög bacons mobil åt h-vete nångonstans, utan att vi märker det. Förlusten upptäcks senare när vi redan är på tåget.
Efter ex antal försök att ringa försvunna mobilen fick vi svar, var nån snubbe som hade plockat upp den och nu, tjugo minuter efter att den tappats, hävdade att han var på väg till Västerås. Gah, efter lite snack, och dumma idèer om att återlämna mobilen efter helgen, så fick vi honom att lämna mobilen till spärrvakterna i Zinkensdamm. Trodde vi iaf, men när vi var där, var inte telefonen det.
Efter ännu ett samtal till den tappade mobilen, den här gången ilsket inklusive hot om polisanmälan, så kläcker han ur sig att han är och spelar biljard där någonstans. Så det var ju bara för oss att knalla upp ur tunnelbanan och försöka hitta vår väg dit. Snubben tyckte så klart att han var skitkul... vi inte! Men men, vad ska man säga, den kvällen började iaf inte idealiskt.
Vi fick åka fem olika tåg innan vi var framme vid Anchor, men då var mobilen tillbaka iaf. Riktig tur att spelningen var sen:)

Funderar nu på vilken serie jag ska ha som godnatt-saga, the Mentalist eller Bones. Eller båda:D Börjar ju först ett imorn!

//Sanna

just nu: One rainy day - Godsmack

I got my Ass!


Förfest till Hair innan Scarpoint spelar på Anchor! Me be poser och Bacon dissar det, eller?

Första maj i Stockholm.

Är en lite annan grej än i Sundsvall. Större!
Musiken räckte dock inte till hela tåget och antalet megafoner var lågt, blev nästan sorgstämmning när folk traskade där under fanor i tystnad.
Starten för vänsterpartiets tåg låg på medis, och det var också där jag upptäckte varför jag från början valde vänsterpartiet och varför jag senare valde bort dem för piratpartiet.
När Vänsterpartister håller tal för vänsterpartister finns nämligen en enorm jävlar annamma och framåtanda, man vaggas in i en trygghet om att deras politiska agenda kommer att infrias snart, att Vi är många, och starka!
Men så fort man står på utsidan, så hör man inget alls. Vart är vänstern i den politiska debatten?
Ja jag vet att de finns där men man får hålla ögonen öppna, och ska man ha reda på mål som genomförts är det deras hemsida man är hänvisad till.
Kanske är dags att börja visa upp sig? Göra sin röst hörd? Lite reklam till och med?
Ja jag ska väll kanske inte säga så mycket, som sitter här och pillar mig i naveln.
Men det är kanske till de bättre, jag är nog inte en så sympatisk representant för partiet.

Iofs var ju kvinnan (tanten, 65+) som försökte övertyga mig om att moderaterna hade vunnit pågrund utav läskunnigheten i Afrika och att det hela var, med hennes ord, "de jävla invandrarnas" fel, om möjligt en ännu sämre representant för vänsterblocket.
Nej retroaktivabort på rasistkärringar säger jag.
Alla har rätt till sin åsikt, men är man korkad har man ju också rätten att hålla käft.
Som att invandrararna skulle vara majoritet föresten?
Våld och död.

Fick lite sällskap av David och vi köpte lite fransk revolutionär korv med blodröd ketchup och senap för smaken (om man nu kan kalla det smak när det är slotts...), till det hela dracks imperialist-cola och i jämställdhetens namn betalade jag.
Denna dag.
Imorrn är jag en money grabbing golddigger igen!
Korven föll förövrigt ihop i en trasig smulhög, som revolutionen.

Det var väll allt, nu ska jag städa.

Shine on!

Just nu: Stand for something - Skindred


RSS 2.0