wääähnsday


Kanske inte den bästa veckan än så länge. Alls. Men på fredag är det iaf hem till Svallet och se Graveyard och hänga med familj och vänner.

/sanna

true shit


/sanna

All electric och Sundsvallsvänner


Linda kom på besök förra helgen, Fredrik skulle spela så hon åkte ner med dem. Hon kom till mig i tid för att höra grannarna bråka så det hördes ut till vägen. Sen släppade de en platt-tv i trappen, som de lämnade utanför vår dörr ett tag. Åh, grannarna alltså. 


Åkte in till Gamla stan och såg Fredrik med sitt All Electric spela. Fint att ha sundsvallsfolket här.


Bra lördag med de bästa.

Nu lyssnar jag på Graveyards nya skiva och mår lite dåligt över att jag inte har tid att lyssna på den hela natten. Vackert låter det. Jävla jobb att ta tid, om man ändå inte behövde sova.

/sanna

just nu:Slow Motion Countdown - Graveyard

looking back


Snart är det helg igen. Vad tiden flyger när man är på ett jobb där man trivs.


Förra helgen var också bra. Pyste iväg ett dygn till Sundsvall och Nordfest. Och sen tillbaka och ut en vända, för att se Year of the Goat igen och hänga med brudarna ovan.


/sanna

just nu: Home - Wooden Shjips

Pagan Altar + In Solitude + Degial


Förra helgen var det också band, till och med två dagar av härlighet dessutom. Men jag glömde kameran på fredagen, så har bar några små bilder från när jag fastnat framför andras kamera. 


And that's about it.

/sanna

sweden rock cruise


Så Molly och jag har åkt båt, sett lite band, betoning på lite, druckit gratis champagne och sovit alldeles för lite. Snabbsammanfattningen.
Kameran bodde mest i väskan och när Satyricon spelade var det lite mycket rök för att det skulle bli nå bilder. Och jag var kanske inte heller särskilt stadig på handen i det läget. Men kul var det.

/sanna

RSS 2.0