Robb Flynn + Tattoos


Gullegull<3

111125


Jag föll head over heels för den här skon idag, den är ännu finare i verkligheten, gammellila, en kombo mellan gammelrosa och lila utan att det ser konstgjort ut. 
Hade varit heaven om den nu inte vore så att min fot är för kort för skojäveln, jag når inte ner med trampdynan, vad fan? 
Och jag känner ju att skon är skön, om mina fötter inte varit korta och knubbiga, wwäääähhhh. Jag fastnar på väg ner i skon.

Köpte jeans istället, svarta så jag kan ha dem på jobbet, men med en liten dragkedja så jag kan ha dem i verkligheten också.

/sanna

just nu: Time To Repent - Devil

Roadburn?

Och pricerunner säger att det skulle kosta 24 000 att flyga till Eindhoven, Holland i april. Jag trodde att jag sett fel, wtf? Ryanair ligger på 900. WTF? 
Men jag är sugen på Roadburn i April, och tydligen så tar biljetterna slut snabbt, så planera lite nu, ja!

Eller sova...

/sanna

just nu: Vad Jag Ser - Abramis Brama

Monster Magnet + Black Spiders


För en vecka sedan var jag på Göta Källare för att se Monster Magnet köra sin debutplatta, Dopes To Infinity.
Förband var fantastiska Black Spiders, som alltid verkar ha sjukt kul. Och har en trummis som ser ut som han har ett psykotiskt bryt bakom trummorna.



Och sen var det Monster Magnet, som var förvånansvärt bra. Jag brukar tycka att det saknas lite känsla, när jag sett dem tidigare, men nu när de körde Dopes To Infinity bara öste de, mycket nöjd.

Hann också med att få komplimang från Dave Wyndorf om att rött är min färg. Mitt svar: Thank you, I've heard so. Ja, det är så man tar en komplimang.

/sanna

just nu: Big City Lights - Black Stone Cherry

Much of All


We have been busy. Får be att återkomma med mer. Här är en bild från Machine Head i Helsingfors.

Hade ju semester en vecka. Började med Machine Head i Stockholm, sen Watain. Flyg till Finland och Machine Head gånger 2. Sen tillbaka till Sverige och Göteborg för att se Black Stone Cherry. Och dagen efter det blev det Oslo med samma mission. Och lite finlandsfärja på det, Banditbåten för att återigen se Black Stone Cherry. Och lite Kvelertak när amn var tillbaka i land.

In the words of Nicke Andersson: Need a holiday from my vacation!

/sanna

Happy 23


Congratulations you crazy monkey<3

Imorn fyller Molly 23 och vi firar med att se Black Stone Cherry i Göteborg. Helt jävla Awesome.

/sanna

lml


Added touch of metal to Vogue.

/sanna

RSS 2.0