If life gives you melons, you might be dyslexic



Håret efter en tvätt, mörkt lila och blått längst ner. 

Har precis ätit sen middag bestående av frukostmat, lyckades steka ägget så det såg ut som en pannkaka. Så då blev jag sugen på sådana. Kanske får knalla iväg imorn och köpa mjölk och göra amerikanska varianter till brunch.

Trillade in en till skiva på posten idag, Woods of Ypres är bandet, nutida kanadensisk doom.



Lite illa att de har den här låten, By the time you read this, I will already be dead, nu när sångaren tyvärr gått bort. By the time you hear this... eh, sånt jag tänker på. 
Men plattan är riktigt bra skit.

Nu ska jag spendera resten av kvällen med att äta chokladbollar och se Detroit Rock City.

sommarslö


Här på bloggen händer det inte mycket. Sommarstängt kanske man kan säga. I lördags drack jag i alla fall det här vinet som mamma lämnade här sist föräldrarna var på besök. Trendig orange färg på rosévin, tror det var helt omedvetet från mammas sida.


Var en intressant lördagskväll är kanske den enkla sammanfattningen. Och jag måste ha attackerat marken med mina knän för nu har det dykt upp diverse skrapsår och blåmärken som jag inte alls vet var de kommer från. Kul.

Dagens händelse var att jag la i lite mer färg i håret, råkade bli lite väl blått på sina ställen så får nog lägga ett mer lila lager på det snart.

Och så har jag gjort chokladbollar.

Och så fick jag en platta med Howl, amerikanskt doomband, på posten, Full of Hell heter den och är fantastiskt bra. Det fina med att beställa från wowhd.se är att skivorna anländer i olika paket, som att få överraskningar lite då och då.

/sanna

Lördagskväll med Cecilia



Cissi och min egenkomponerade björnbärsdrink. Enkel med sjukt värd lördagkväll.

/sanna

just nu: New Dark Age/The Sleeping Tyrant - Solstice

Happy Birthday Johnny!

 

Avslutar dagen med lite Johnny Thunders, som skulle fyllt 60 idag.

/sanna



Allergisk mot myggor much?

 


Wähh, myggorna söker till och med upp mig inomhus. Ja, jag tänker klaga jättemycket, wähhh.

/sanna

just nu: Hiding Mask - The Obssesed

Machine Head på Gröna Lund


För en månad sen spelade Machine HeadGröna Lund, dagen innan både de och vi (Michan och jag) drog till Göteborg och Metaltown.

Machine Head hade inte förstått att det var ett nöjesfält de skulle spela på, och verkade ganska ställda och tog upprepade gånger upp hur weird de tyckte det var. Gulle!
 
 

De var fantastiska, hade inte räknat med något annan, men vart lite orolig eftersom de hade lite svårt att komma igång i början. De körde Pearls Before the Swine för andra gången någonsin, de hade kört den på sitt Ten Ton Hammer-gig nån dag innan i England. Inte jättetajta på den låten men kul att höra den live ändå.


Publiken var lite seg så jag som studsade och headbangade som en liten tok blev hyfsat frustrerad. Avslutade kvällen med att plocka en setlist. Ibland är det nice att vara tjej.

/sanna

just nu: She Talks To Rainbows - The Ramones

Burger Queens

 

Är i en hamburgarfas. Gjorde lyxvarianten till mig och Molly för nån vecka sedan. Halloumi och tsatsiki ska det vara på. Och klämde fam lite pommes gjorda på bakpotatis. Och lite lime på dem så är allt fantastiskt bra.


Vadå musik? Vårt intresse är ju att äta mat.

/sanna

Midnight awesome

Sitter och kollar på några av bilderna tagna på Emys plåtning, och kan inte låtabli att slänga upp några här.
Borde kanske starta ett tivoli-noice-band? 
 
 Photo: Conny Fornbäck, Latex: maebelle latex
Nej, nu ska jag kolla Buffy the vampireslayer, dricka Powerking och bara njuta av att vara ledig.
 

Muskelrock


Ligger lite efter med allt, men här kommer lite bilder från Muskelrock, som jag åkte på i början av juni. Scenerna var så här idylliska, det regnade ganska konstant, alla bilder blev skit och jag hade one hell of a good time.


Hängde mest med olika engelsktalande människor, här en irländare. I bakgrunden pågick wrestling. Som dock var så otroligt dåligt att vi drog efter första matchen. Ett tips är ju att ljudet ska komma efter slaget, inte skrika i förväg.


Campade med massa finnar som hade en buss. Varmt och torrt.


Mer regn, lite band och Amy, en tatuerare från Australien som bor i Göteborg. Multinationell festival.

In i dimman var det, fullt ös och så vidare. I min hand, powerbar och vin.

Sjukt nice hade jag i alla fall. Bestämde mig för att dra dit en vecka innan och ångrade inte en sekund.


/sanna

just nu: Here Today, Gone Tomorrow - Ramones







12th floor and going places


Har varit på lägenhetsvisning idag, tolfte våningen. Tror aldrig jag varit så högt upp i ett hus. Inte ett bostadshus i alla fall.



/sanna

just nu: Venus in Furs - Electric Wizard

mind you own goddamn business


Molly och jag var på lokala greken förra helgen, och här i hooden finns det en hel del fina original, ett av dem ser ni på bilden ovan. Han dök på oss och sa att han ville ta kort. Kände värmen i hans erbjudande men såg också alkisögonen så avböjde vänligt. Men han hade varit pressfotograf så här gick det inte att neka, gubben dyker över till vårt bort, tvingar oss först att sitta på samma sida och fortsätter med att förolämpa min kamera.

- Eee den alltid så här seg?
-Ha ru massa bilder på den, därför den inte funkar?


Det fantastiska resultatet, tack för den. Ser ni skepticismen stråla från oss? Pressfotograf my ass.

/sanna

just nu: Isak - Baroness





Weekend update

Så, nu har partymånaden börjat (iaf för mollys del). Efter att ha jobbat extra lite titt som tätt senaste tiden känns 100% som semester, för att inte tala om att idag faktiskt är min sista dag innan jag drar till getaway och har en riktig semester!
Har iaf inlett partymånaden med en grym helg!
Den var också helt nykter, eftersom jag hällde kokande vatten på magen under midsommarfesten. Magen och tja, vatten rinner ju så...
(har inte haft tillgång till kamera, meeen det kanske kommer upp någon bild senare.)
Först var det avskedsfest för Emy, som ska flytta till London och leva i den stora världen. Ett stort gäng mötes upp i tanto och sedan drog vi och såg Sterbhaus live.
Var kul att träffa alla, och jag inser att jag är social lite för sällan, hade en jävligt grym kväll (även om dj'n på stället som drog igång dubstep på högsta volym precis innan bandet gick på skulle kunna...Sluta. Totalt. Lägg ner. Dansband? Tror du att du är rolig?)!
Lördag var det Dekadance "Bitch 2012 party", beach tema, med min mage i åtanke så blev det dock ganska heltäckande. Kommer inte komma några bilder från eventet, så ni får helt enkelt lita på att jag var skitsnygg. Och ush vad många fina färglada latexkombinationer folk hade dragit på sig.
Blir så glad av människor som bara går runt och är glada, och vackra, och helt unika, utan att se ner på någon annan!
Efter att ha krupit hem spenderade jag några timmar gonandes i sängen innan det var söndag morgon och jag skulle följa med Emy på en plåtning.
Det var clowntema med en röd latexbody och en vit, frillig choker, i latex såklart.
Jag och Anna var där, med locktänger i högsta hugg, och fixade hår, och glänasde upp material och tja, hade jävligt roligt!
Sen bide det till att mula i sig pizza och kolla på "Command performance" från 2009, starring sveriges egna "Dolphan". Usel film, USEL, var hemskt att se Dolph Lundgren snidea runt, spela "hårdrock"s trummis och få beundrande blickar av samtliga könsmogna kvinnliga karaktärer. Jag älskade den! B-film när den är som bäst/sämst!
Det var väll, helgen.
Snart bär det av till Getaway där älsklingspojkarna i Black stone spelar, och sedan hem till de mörka viderna i medelpad för en vecka!
Sitter just nu och peppar lite inför Norberg festivalen i slutet av juli med, har gått och nosat lite på den i några år nu. Har äntligen fått tummen ur, nu drar jag dit!
Sen är det augusti, och då är det Pride och Dekadance "Pervpride 2012", så... Det lutar åt att det här blir partymånad och enhalv! ^^
//Molly

RSS 2.0