telefonintermezzot

Vi var som sagt på anchor igår och såg Scarpoint. Över förväntan var de, riktigt bra live. Men gårdagens mest minnesvärda var på väg till Anchor.
På väg till tunnelbanan ser vi ett tåg som vi får för oss att springa för att hinna med, trots att det inte ska gå något tåg den tiden. Det gjorde det ju inte heller, den var i trafik. Men under språngmarschen flög bacons mobil åt h-vete nångonstans, utan att vi märker det. Förlusten upptäcks senare när vi redan är på tåget.
Efter ex antal försök att ringa försvunna mobilen fick vi svar, var nån snubbe som hade plockat upp den och nu, tjugo minuter efter att den tappats, hävdade att han var på väg till Västerås. Gah, efter lite snack, och dumma idèer om att återlämna mobilen efter helgen, så fick vi honom att lämna mobilen till spärrvakterna i Zinkensdamm. Trodde vi iaf, men när vi var där, var inte telefonen det.
Efter ännu ett samtal till den tappade mobilen, den här gången ilsket inklusive hot om polisanmälan, så kläcker han ur sig att han är och spelar biljard där någonstans. Så det var ju bara för oss att knalla upp ur tunnelbanan och försöka hitta vår väg dit. Snubben tyckte så klart att han var skitkul... vi inte! Men men, vad ska man säga, den kvällen började iaf inte idealiskt.
Vi fick åka fem olika tåg innan vi var framme vid Anchor, men då var mobilen tillbaka iaf. Riktig tur att spelningen var sen:)

Funderar nu på vilken serie jag ska ha som godnatt-saga, the Mentalist eller Bones. Eller båda:D Börjar ju först ett imorn!

//Sanna

just nu: One rainy day - Godsmack

Kommentarer
Postat av: Bacon

Det lilla äcklet frågade ju efter min ålder och vart jag bodde och USH han var ju korthårig :/

2010-05-05 @ 11:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0