midsummer night's dream


Midsommarafton igår som spenderades hema hos Josse med massa mat och lite vin.


Molly och utsikt.


Blommor och spets.


Varför ha en kaka när man kan ha två? OCh ikväll lär vi dra tillbaka till Josse för att äta rester.

/sanna

just nu: Everything I Tuch Turns To Gold... Then To Coal - Woods Of Ypres

L'Enfant Sauvage


Sitter och lyssnar på en streaming av Gojiras nya album, L'Enfant Sauvage, som släpps nu i dagarna. Låter riktigt bra, hårt och vackert. Titelspåret släppte de ju för ett bra tag sen och buzzen inför skivan har varit ganska rejäl. Antagligen därför det var hyfsat tomt framför Mastodon på stora scenen och full i tältet till Gojira nu i lördags på Metaltown, eftersom någon arrangör utan fingertoppskänsla, eller för den skull känsla i händer eller underarmar, satt ovan nämnda band på samma speltid.

Idag har jäg hängt med Cissi och det ledde till att jag skaffade två nya smycken, ringen och armbandet ovan, hej reatider. Köpte en fantastiskt fin bricka till hushållet också, med en världskarta på. Ska bara ta och fixa i ordning balkongen så ska det bäras frukost, och antagligen drinkar, på brickan.

/sanna

Love the smell of new leather in the morning, evening, whenever


JAg köpte ju skor med en del av min skatteåterbäring.


JAg är så sjukt nöjd. Det fransar om mig när jag går.

/sanna

Machine Head x 2


Imorn är  det Machine HeadGröna Lund som gäller. Dagen efter samma band på Metaltown. Plus massa annat bra. Kikade på spelschemat och insåg helt plötsligt vad ortoligt korta set de kör på Metaltown, vanligast är 45 minuter, badnet som har längst tid har 75 min, och det är ett band per dag. Kort och intensivt är alltså ledordet. Machine Head har en timma vilket antagligen blir sju låtar, ingenting egentligen.

Andra band jag ser framemot att se är Mastodon, Shining, Devildriver, Gojira, Opeth, Mayhem, Skeletonwitch, Trivium, Aura Noir, Year of the Goat och Lamb of God. Var av det bara är tre band jag inte sett tidigare.

Men Machine Head är så klart syfte och prio nr 1, always. Bilden ovan är från Cirkus i Helsingfors, november 2011, när jag stod lite i fotodiket.

/sanna

just nu: I Och Med Insikt Skall Du Förgå - Shining

working hard or hardly working


Nyss hemkommen efter jobbfest på blocket. Det var fotbollsturnering, otroligt taskig och otroligt hög musik, mat och dryck. Tre dryckesbiljetter bjöd de på och så hade de arrangerat bussar som skulle köra hem folk. Lite onödigt kan jag tycka eftersom det är väldigt lätt att ta kollektivtrafik därifrån, men ja ja. Vi fick i alla fall jättegoda hamburgare och popcorn i strutar.

Och så har jag fått ett nytt telefonnummer till en amerikan inför Metaltown, kan bli bra det här. 
Och så peppar jag Machine Head.

/sanna

just nu: Descend the Shades of Night - Machine Head

personlighetsklyvning


Sitter och kollar på Metaltownband, och hittar det här supergulliga speed/thrashbandet fårn Finland. Som INTE är det Dethroned som ska spela. Utan det är några snubbar från Värnamo som inte lyckades youtuba/googla fram att deras bandnamn redan var taget av ett finskt band.
Jag vet, det finns inga unika namn kvar, men kanske skulle välja nåt som inte kan leda till youtubeförvirring i alla fall.

Jag har haft en lyckad dag med skatteåterbäring. Den firade jag med att beställa både pass och id-kort. Tjejen med framförhållning, mitt pass går ut imorn och mitt leg gick ut 20de november... 2008. Han precis med att fixa det innan jobbet, satt i en och en halv timma och trodde jag skulle missa det precis eller bli försenad, men tajmingen var spot on. Sen har jag unnat mig skor somjag suktat efter sen de kom i våras, brunt skinn med fransar. Lukten av nya skor, mmmmm!!!

/sanna

just nu: Sometimes Dead Is Better - Nasum

in the summertime


Har hängt i en park med Cissi för ett tag sen, massa hundar och varmt var det.


Mat och vin hade vi på en leomönstrad filt. Mer sånt tack!

/sanna

nothingness


Jag orkar inte, jag vill inte göra nåt vettigt, bara hänga i min säng och lyssna på bra musik. Är det för mycket begärt att världen ska anpassa sig efter det, va?

Och så är jag förkyld.

WÄHH!!

/sanna

just nu: Hallucigenia III - Horseback

RSS 2.0