HOME/HOME

Då var man tillbaka i stockholm efter en liten blixtvisit på två dagar till sundsvall. Hyfsat trött också, efterfestade till fem imorse, uppe vid elva. Men vad har man annars fem timmars bussresa till, om inte sova ikapp:)
Det är en grej jag saknar i sthlm, efterfester. känner alldeles för lite folk för att få till det, än iaf.
Var och såg dundertåget på stadshuset i sundsvall igår. Så sjukt bra, de var verkligen så bra live som jag förväntat mig. Gillar att det var miniscen också, vara nära är the shit! Nu längtar jag ännu mer efter P3 live, gonna be awesome! Plockade på mig en liten setlist också, haha, när scenen är tillgänglig tar den här tjejen för sig! Hade laddat pappas kamera men glömde ta med den, klanstigt när jag nu hade tillgång till en kamera. Men fick använda lindas kamera under konserten, så kanske blir nå bilder senare när jag fått dem av henne; om inte rökmaskinen förstörde bilderna helt.
Efterfesten fick mig jättenostalgisk och sweden rock-sugen, kanske skulle kika på det där ändå. Samma gäng som förra året ungefär, hört uttrycket favorit i repris:)
//sanna

Just nu: Open your eyes - Alter Bridge

My stomach was makin the rumblies...

Idag är jag en mycket mycket ynklig liten gris...
Skulle vara på ett lite informellt styrelsemöte med studentföreningen på Medusa, och då jag är en klok ung kvinna käkade jag lite på krogen innan. MAN SKA INTE ÄTA INNAN MAN SUPER!
Tydligen, för en halvtimme senare kliade hela lilla jag, magen var "aj" och Bära-hem-mamma satte mig i en taxi, som körde tio meter innan jag kastade mig ur igen, notera att jag hann dricka en halv cider på krogen!
Jävla Tomater!
Tror jag.
Vårdcentralen imorrn.

Notan för kvällen som slutade 18oo? 350:-

On the bright side of life *visslar*
Har jag en dejt med ett liten fläskbit imorrn (Den enda långhåriga som var ut i lördags).
Och damn jag kommer vara smal!

Nu sitter jag och lyssnar på Martin Timells lugnande ilska och lämnar er med lite morbid humor klädd i betryggande hattar:
http://www.youtube.com/watch?v=kZUPCB9533Y

Shine on!

Hey, I'm a crazy bitch!

Jag, Bacon, kom just hem.
Vi har varit på Rocks, jag och Egg och Cissi... Kan inte känna annat än att det är ett mayor fail när man går på en rockkrog och känner sig lite för metal!
Aja, Sällskapet är det viktigaste och jag hade sällskap så det förslog!
Har haft tenta med, 50% fick underkänt förra gången så det är ju nervöst men jag känner mig rätt stabil..
Fråga mig om amerikanska frihetskriget, gör det! 

Neeeej nu sova, Body needs, body wants, body gets!

Shine on!

Just nu: Crazy bitch - Buckcherry


going on the thunder express

Det tog två veckor sen var man inte norrlänning längre då. När jag jobbade idag var det en kvinna som frågade om jag var från Dalarna. Ja du, vad ska man säga, är det så man låter i stockholmarnas öron. FAIL!!!!

Har iaf fixat gratisbiljetter åt mig och bacon för att se Dundertåget och Khoma på P3 live:) Och lätt var det, bara mailade nån fråga till P3 och så fick jag biljetter. Stockholm är fint ibland. Men åker ändå hem nästa vecka och ser... Dundertåget! Kunde inte hålla mig från hemstaden ens en månad, mesig man är.

Just nu: Lost in confusion - Graveyard

//sanna

Trappfest

Kom precis hem, utan nycklar då målaren måste låna dem för att springa ut och in och överallt i lägenheten, bara för att upptäcka att jag liksom faller på målinjen och inte kommer hem.
Jag tar mig så långt som till dörrklockan, sen är det ingen som öppnar och Egg svarar inte i mobilen...
Snart dör mitt nät med, men innan dess skickar jag ut en flaskpost i cyberspace.

Shinne on!

it takes two


Eftersom vi i det här hushållet inte har en kamera, den på min 4 1/2 år gamla mobil gills inte, så presenterar jag oss med en bild från min datakamera. Två retards en lördagskväll hemma, kan det bli bättre?
sunny side up

Testbild


i'm so all alone

Ikväll har jag BF, alltså Bacon-fritt. Tänte därför att jag skulle passa på och försöka skriva mitt första egna blogginlägg.
Känner att jag verkligen utnyttjat min ensamtid till max, har spenderat kvällen med att försöka kurera bort en förkylning innan den bryter ut. Esberitox, flytande C-vitaminer i form av Brämhults och yogalates. Får väl se imorn om jag får nåt resultat på det. Men yogalatesen lyckades iaf få bort min träningsvärk jag hade i framsida lår, vänster ben. Haha, resultatet av att krogendansa nån timma i en trapp. Fick stå på två olika trappsteg, don't try that one att home kids! Träningvärk deluxe!
Sitter nu och laddar Dundertåget. Lutar åt att jag åker till Sundsvall och ser dem den 28. Och träffar lite vänner<3 Saknar alla!

sunny signing out!

Just nu: Onda dockan - Dundertåget

Nytt hår!

Efter en halv evighet av funderande har jag, Bacon, beslutat mig för att skaffa vitt hår (kan alltid färga det svart sen).
Så dagen har sedan ägnats åt att bleka och färga, den här gången ljuslila eftersom det varit lila sedan nyår.
Nästa vecka blir det ny färgning, vitt!

Har också varit mycket vuxen och bestämt mig för att ekonomin inte tillåter att jag går på Dark funeral.
Ett steg närmare graven....

Shine on!

Just nu: Orgasmatron- Satyricon

Egg och Bacon- en introduktion

Det hela börjar i slutet av 1988 då Egg och jag föddes i en ganska stor håla vid namn Sundsvall.
1995 började jag och Egg första klass tillsammans, med tiden blev vi äldre och vissa av oss längre, men den skruvade vänskapen bestod.
Någon gång i gymnasiet blev vi om möjligt ännu mera skruvade och grunden för en gemensam musikfanatism föddes.
2008 flyttar jag till Stockholm och skriver in mig på den ypperligt awesome arkeologiska institutionen vid det lokala universitetet.
2010, 6:e april flyttar Egg ned och blir min roomie.
Under de snart 16 år som gått har vi varit med om en hel del äventyr och bravader, några som ni kanske får höra om här, några som mina hjärnceller inte berättar om för varandra, och en hel del nya ska det bli!
Det är dels dem ni ska få höra om här, och dels massa vardaglig skit för att mina kära päron ska få veta att vi lever och mår bra trots allt!
Till exempel var vi på ikea i torsdags och handlade besticklåda och en blå fin låda som jag just nu använder till fotbad!
"en massa random skit som alla behöver, I don't remember" hörs från Egg, följt av ett "Men ingen säng, eftersom hantverkarna inte är klara!..".
Och nej de är de inte, det är ett hål i min sovrumsvägg och hallen är halvtapetserad.

Just ja kanske ska presentera oss lite med...
Bacon:
Är en kort men inte liten tjej som vaknar till satyricon (det är nått med piskan i wolfpack som passar ändamålet...), somnar till watain, myser runt med lite av varje där emellan och är väldigt tacksam över en roomie som inte klagar.
När jag blir stor vill jag jobba med ben och just nu läser jag historia.
Behöver jag säga att Särimner är husgud? Heil thee nutricious, delicious piggy!

Egg:
ah, the ever dreaded presentation... en inte så kort tjej som förhoppningsvis vaknar till nån av sina tre väckarklockor (eller på senaste tiden av svettluktande hantverkare som plingar på och vill bli insläppta i lägenheten).
Att avnjuta musik är syftet med min dag, lite jobb runt det för att finansera skiten, and that's about it.
Vi avslutar med ett varningens ord från ricky gervais: "If you're an egg, don't sit on a wall"

Kanske ska nämna att vi är lite besatta av amerikanska bandet Black stone cherry med, det kan till och från komma att handla endel om dem...

Shine on!

Just nu: Black diamond - Kiss

RSS 2.0