Sundsvallsweekend



Tillbaka i Stockholm igen efter en helg i Sundsvall, Råckståck och massa bra band. Dock inte hunnit träffa så många kompisar, blev mest familj och konsert den här vändan. 
Ska kika igenom bilderna så får ni lite konsertfoton senare, är alldeles för mycket för att jag ska orka med det idag.


Plockade Imperials State Electrics setlist, så ovan kan ni kika på vilka låtar de körde.

/sanna

just nu: Red Tape - the Defiled

110126


Vocals nu, Red Hot Chili Peppers kommer allt närmare en färdig skiva, jag längtar.

Mitt lilla groupiehjärta dog lite ikväll när vi gick från krogen samtidigt som Mikael Åkerfeldt gick in, bokstavligen samtidigt, gah.

/sanna

just nu: The Guillotine - Khoma

110125


Idag var det lön och jag passar på att köpa lite konsertbiljetter, Ghost i maj och Michael Monroe, fast framförallt Ginger, i mars, good times.

/sanna

Dagens höjdpunkt

Foo Fightersbiljetter, check!

/sanna

110122


I lördags åkte vi ut till Michan och fick mat innan lite utgång. Helt fantastiskt bra var det, vi skulle festa av Michan som åker till Nya Zeeland några månader, inte fantastiskt för oss.


Pilutta dig<3


Eftersom jag alltid glömmer att det till och med finns en egoinställning på min kamera, för att fota sig själv, så blir det aldrig fokus på festbilderna jag försöker ta på mig, så tog en av Michans bilder istället.

Lite efterfest hann Josse och jag också med. Var kanske lite trött igår, eller jättetrött... fortfarande, gah.

/sanna

just nu: Malfeitor - Watain

Hair today


Köpte mig en lite locktång för några dagar sen, och den kom idag. NetonNet 299 kronor. Jag pallar ju inte varianterna med klämma och hade läst att den här skulle vara skitlätt att använda.

Och det var den, så nu sitter jag och är fin i håret i min ensamhet.


Tog typ ingen tid att göra heller, smidigt. Nöjd tjej. Har ju alltid lockat med plattången, funkar ju bra, men inte så här smidigt.
/sanna

just nu: Harvest - Khoma


Sthlm <3 Foo Fighters



Å, så nöjd. Foo Fighters spelar på Stockholm Stadion den 22 juni. Live Nation har förköp på tisdag, tror nästan man skulle köpa fyra (maxantal) biljetter, folk ska ju så klart gå. 

Mollys reaktion när jag messade henne: vi vet redan. Haha, and nobody told me? Hade kunnat gått på moln hela dagen.
Tror jag måste göra lite yoga för att lugna ner mig själv.

/sanna

just nu: Risk - Deftones


onsdag


Jag har sån tur, när Linda och jag drar till Marrakech så pågår en utställning med kläder av Yves Saint Laurent på Jardin Majorelle, en trädgård som han och hans partner skänkt till Marrakech. Det är även där Saint Laurents aska är spridd.

Utställningen är i det underbara blå huset ovan.

Apropå ingenting är jag nu ledig i två dagar, helt otroligt. Men vad fan ska man göra då?

/sanna

just nu: Shallow Grave - Black Label Society

nytt nytt nytt



En natt fylld av goda nyheter. Foo Fighters är klara med sin nya skiva, smakprov finns här. Dave Grohl har tydligen sagt att det ska bli deras hårdaste skiva och inte mig emot.

Black Stone Cherry är klara med inspelningen av sin nya skiva, finally, nu bara all efterproduktion kvar innan vi får nytt från dem, hihi, längtar<3 they make us all giggly and girly.


Bacon skulle plugga men fastnade i skapandet av fotkonst, och sen lite Torchwood med mig, en väl spenderad tisdagkväll.

just nu: Lee Anne - Imperial State Electric

110119


Till skillnad från mig så köper inte Bacon nya kläder så ofta, så det är värt att fira, här med en bild. Reafynd från Gina, och jag hävdar att det är lite tack vare mig, eftersom jag skaffade tröjan i svart, och det tack vare Cissi, good spread.

/sanna

just nu: Wheels - Foo Fighters

jästerday


Bacon har redan beskrivit vad vi gjorde igår, so it's left to Egg to illustrate and illuminate.

Semlor and stuffs


/sanna



110117


Förutom att jobba en heldag lyckades jag prestera ett litet reaköp. Letar alltid efter de perfekta grå jeansen för att ersätta mina jättegamla när de inte går att laga längre. Det är tyvärr inte de här, men de kostade 99 spänn, heter Sanna Biker Jeans, de ropade ju på mig ändå.

Sitter och lyssnar på Graveyard, de har lagt upp en låt från kommande plattan på Blabbermouth. Hisingen Blues heter låten. Och den är ganska awesome. Längtar efter låten jag spelade in i Sundsvall, så pepp som fan på nya skivan.


/sanna

omnomnom

I detta nu sitter jag (Bacon), Egg och Josse och käkar vår andra semla (Egg äter kardemummabulle.) och diskuterar mitt potential som peddobate i vår hemmagjorda version av "how to catch a predator".
Det kommer följas av skitsnack om killar, vansiniga mängder chips och Heros III (för mig och Josse) hela natten!
omnomnom

Tillägg: Nu åkte orgasmboken fram! Avancerade fantasier "du har snabbsex med en okänd man i mörkret"
Tillägg 2: Fy Fan vad Heros III äger! Nostalgin! Mängden chips!

Shine on!

När Egg satt i mörkret

bakade Bacon semlor i köket! Årets första, och de vägrade jäsa ordentligt. Men man kan ju inte få det fel med fett och socker, så de blev goda ändå.
Hade annonserat lite på facebook och det slutade med att vi var fem pers i vårt lilla kök, och då räknade jag bort Egg som drog på middag istället.
Klockan tre ish dök Anna och Emy upp och vi drog att köpa bakplåtspapper, sedan kom Henna och tappade bort sig på vägen och sist men inte minst kom herr Måns.
Det blev nio ganska kompakta semlor som alla försvann innan kvällen var slut, Egg åt sin lite senare utan både grädde och mandelmassa och herr Katt David dök upp lagomt till att äta den näst sista semlan som plåster på såren efter att ha tvingats leka lekar på jobbet.
Vi läste också högt ur Katerina Janouchs Orgasmboken som jag fick i julklapp för många herrans år sedan.
En bok som garanterat inbringar många skratt från alla som har någon form av sund relation till sitt sexliv. Eller vad sägs om citat som "Klitoris är /.../ mäktigare än en ärta och intressantare än ett smultron"?
Undrar hur många kvinnor som haft mindervärdeskomplex gentemot ärtor, och män som dissat kvinnors kön pga intressanta smultron innan hon gjorde det förtydligandet?
Hon lär också ut hur man onanerar som ett proffs, för vem vill vara amatör på det?
Nej det ska inte bara kännas bra, det ska vara Rätt också.
Åhh the lols!
Rekommenderas!

Ska helt klart bli mer semlor i år!

Shine on!

...


Myskväll med tvättid och Cissi på besök hos Egg'n'Bacon

torsdag

Sitter i mörkret, min lampa dog och vi har inga reserver på lager. Ny lampa är alltså med på fredagens "to do-list". Har varit med Elina och ätit på Hard Rock Cafe ikväll, vardagslyx.

Sitter och lyssnar på Sylosis, har faktiskt lyckats slita mig från Khoma nån timma. Sylosis släpper ny skiva elfte mars, ligger en låt från den uppe på deras hemsida, och det låter så bra.


/sanna

just nu: Desolate Seas - Sylosis

SS11


jag saknar McQueen, en av de stora förlusterna 2010

/sanna

onsdag

Linda och jag spenderade lite tid framför datorn och i telefon och bokade vår Marockoresa, åttonde februari åker vi. En vecka i Marrakesh, sweet. Mindre än en månad kvar.
Känner att jag förtjänar lite semester, sommar är ju festival och i övrigt jobbar jag ju mest. Så hej då jobb och Sverige, en vecka är vi fan värda.

Köpte nålar idag, den Molly har är försvunnen i lägenheten någonstans, inte helt betryggande. Så nu ska jag sy i en knapp, och fästa de andra lite bättre (eftersom den är ett, jättefint, men ändå, fuskbygge från gina), på min nya jacka. Känner att min vinterjacka är lite för grov för tövädret som är nu och det var ju rea.

/sanna

just nu: Stop Making Speeches - Khoma

Men vad FAN?

Idag dömdes två ganska framstående svenska fotbollspelare för att ha köpt sex. Inget fel i det, trafficing är vidrigt och borde inte förekomma. Alls. Dock känner jag att motiveringen till att svaranden borde ha vetat att det var tvångsprostituerade, eller prostituerade överhuvudaget (ja jag anser att det är en skillnad på att sälja sin kropp mer eller mindre frivilligt och att fraktas över från typ Ryssland mot sin vilja och våldtas tills man inte orkar säga ifrån längre.), är lite... eh.. Fittig?
De hade kort kjol, uringat och var hårt sminkade.
Mina damer och herrar, betrakta kvinnan på bilden i inlägget nedan. Hora!
Eller betrakta för den delen de flesta bilder i den här bloggen.
Jag bacon, och sanna, är alltså horor. En epitet jag kan ge mig själv helt utan att ha sålt sex!
yay me!
ahh..Juste, kvinnorna pratade engelska med brytning med.
Note to self: Våga för fan inte åka utomlands och ha kjol medans du öppnar käften, för då kommer den där svenneaccenten avslöja dig som det luder du är.
Ja, jag är arg.
Trode samhället tagit sig längre än såhär.
I alla fall högsta domstolen.

Vart fan är burkan?

Nej jag ska inte ha mens. Käft!

Första jag fick lära mig när jag pluggade historia var "vi kan inte se lagar och domslut som en faktisk bild av hur samhället såg ut eller dess allmänna moral, det är snarare idealbilden av hur man ville att samhället skulle bli" quote, direkt från skrivboken. Fuck det här samhället, jag hoppar av.

Jag lämnar er, med löftet om framtida trevligare läsning, och en bedjan till alla fruktbarhetsgudar att min dotter föds som man.

Shine on!


sannas små bonustankar

Oh, såg att bacon bloggat lite mer, she's on fire now.
Måste bara hålla med lite om inlägget. Läste också om det här för någon dag sedan, tänkvärt är att DN utelämnar namn på fotbollsspelarna, trots att man läst vilka det är överallt annars. Hanna Fridén gjorde ett bra inlägg om saken.
Hur fel sexköp än är så tycker man ju att det är den som betalade som skulle åka dit på det, vart finns den människan i sammanhanget. Och att döma någon på grund av vad som i verkligheten kallas förutfattade meningar känns inte som något som hör hemma i Högsta domstolen.
Sen att det är allmänt tacky och killarna säkerligen visste att det var horor är en helt annan sak, som karma kommer kicka deras ass för.



...


Pure perfection. Nothing more to say.

...Eller jo, gift med Jack White. Perfektion.
/sanna

tuesday

Var en vända på Indiska idag, kikade på deras rea med halva reapriset. Hittade en jobbtröja, börjar få till en hel del svarta tröjor nu, men med klädkod så måste man. 

Köpte en vas till köket, lila för att matcha, så nu gäller det bara att vi får lite blommor, hint hint...
Men hittade så klart lite grejer på ordinarie pris, som jag var stark och inte köpte. Skålar, i alla former, vill ha. Och den ovan var ju så fin, ännu mer så i verkligheten, varmare färg. 

Shoppingvändan kom från att jag var tvungen att åka in till stan och köpa en liten reseguide, Linda och jag funderar, planerar, ju att åka till Marrakech i februari, och jag ville ha mig en Lonely planet.


Så nu blir det till att läsa lite och drömma om resor, men Khoma i hörlurarna, inte lyckats släppa dem, förrutom för några timmars repeat på Dead To Rights igår. Life could be worse.

/sanna

just nu: 1909.08.04 - Khoma

Awesomeness


Awesome, Devildriver har lagt upp en låt från kommande skivan som gratis download. Sitter och väntar på att den ska komma hem, men kom på att det finns youtube, och att man kan lyssna där. Låter nice, rycker i nacken.
Men var åtta väldigt långa introsekunder innan låten kom igång och jag kunde slappna av.

/sanna

just nu: Well... duh

my precious


Har äntligen köpt ut min underbara turkosring, är så kär i den, kommer ha den på mig jämt. Råkade vänta så länge med att köpa den att den hamnade på 50% rea, oops... Märket är Espirit, mycket finare smycken än kläder tycker ja.

Den andra ringen är köpt lite innan, var tvungen att skynda mig innan en prishöjning, för att matcha turkosringen. Nördig, jag? Vadå?

Köpte precis resa tur och retur till Sundsvall i slutet av januari för att gå på lite konserter, passade perfekt in på min värdecheck, tack sj!


/sanna

just nu: Asleep - Khoma

show number one

Sitter på sängen med datorn och äter chokladbollar, kunde ju haft det sämre. Enda problemet är att min säng är så mjuk att man sjunker ner på sockerdricksnivå, går inte att sitta skräddare normal, har fått backa upp rumpan med en kudde nu.
Tänkte ge lite konsertbilder i alla fall, KhomaDebaser Medis i torsdags.


Lindforest var förband, de är ett sidoprojekt för några av snubbarna i Blindside. Vi kom dit lite sent så trodde vi missat dem, men de klev på en 20 minuter innan Khoma egentligen skulle börjat, flyt för Michan och mig.


Sen Khoma. Den första gången jag såg dem på P3 live sa verkligen inget om hur bra de är, för då var de bara ett tidsfördriv tills Dundertåget skulle spela, intressant att ett band som är så bra live failade så hårt då.


Khoma är också bandet som kliver på scen i koftor, de ser ut som att de handlat hela sin garderob på Carlings, och sen öser på så jävla hårt, är inte många "riktiga" metalband som matchar deras intensitet.

/sanna

just nu: Through Walls - Khoma

Fredag natt med min kärlek

Och nej jag har inte skaffat pojkvän.
Sanna är ute och slår klackarna i taket/håller fast sig i golvet för fasta livet/dricker en cider som en civiliserad människa, och jag sitter ensam i lägenheten och pluggar inför en komande tenta i religionshistoria.
Är för tillfället sjukt skeptisk till alla redogörelser för en proto-indoeropeisk religion just nu, kanske för att jag är skeptisk till indoeuropeerna, och att jag inte riktigt tänker tro på statsskick och religioner som tillhör kulturer som knappt har belägg i det arkeologiska materialet.
(Indoeuropeerna är alltså tjommarna som ska ha erövrat typ hela indien och europa och lagt grunden för typ allt inklusive vårt språk. Missförstå mig rätt, de har sin funktion de med.)
Aja det är det jag gör tio i två på fredag natt!
Åh andra sidan vaknade jag med inte mindre än två unga män i min säng i lördags (gubbsjukeskratt) och har fullföljt veckan i samma anda. Så jag förlåter mig själv.

Shine on!

Just nu: Alphaville- Forever young

cold in here


better nothing than boring


Jobb jobb och lite mer jobb. Läser att My Own Grave släppt nytt, låter nice. Alltid kul när lokala stoltheter är med på blabbermouth. Fruktsallad. Sova. Och imorgon slutar jag redan klockan tre, oh the joy.

/sanna

just nu: Empyreal (Part 1) - Sylosis

sista natten, förra året


Nyårsafton började hemma med mat, tvårätters som skulle varit tre-, men vi orkade varken äta eller göra efterrätt.


Började med att jag fixade löjromstoast med Hardcore till, så klart.


Molly gjorde hasselbackspotatis, som ugnen inte ville tillaga ordentligt, fläskfilé och sås.
Sen drog vi in mot stan för att träffa lite folk och fira tolvslaget.


Molly började det nya året som en snöjävel.


Egg'n'Bacon säger tack för 2010 och välkomnar 2011
/sanna

just nu: Army Of One - Khoma

family matters

Åhhh, jag dör, saknar black stone när jag ser det här.



/sanna

Gott nytt år!


Och det nya året börjar bra med 665 kronor från SJ, tack Sofia för att du sa att man får pengar tillbaka vid förseningar, en annan har ju inte sån koll. Grattis till mig!

/sanna

just nu: Age of Iron - Crown

RSS 2.0