Roadtrippin'


Tillbaka i Stokholm efter blixtvisit på Peace & Love. Josefine och jag bestämde oss för att dra dit igår utan annat än vaga förhoppningar om onsdagsbiljett. När vi kom dit gick allt vägen så det fanns både biljett och sovplats fixade vi också, flyt!


Dekorationen på festivalen, lite skeptisk. En guldsprejad husshållsrulle bland annat.

Men nu har vi hunnit med två Sick Puppies-gig på två dagar, jag har blåmärken lite överallt utan att ha en aning om var de kommer ifrån. Utom de på knäna, där körde jag nästan en favorit i repris från förra sommaren (knalla ner i en grop och ställa sig på knäna), enda skillnaden var att det inte var asfalt utan gräs den här gången, mycket skonsammare. 
Blir bilder från spelningarna senare, lite för många för att jag ska orka gå igenom dem nu.

/sanna

110628


Åh, bra resa:)

päron i storstan


Hade mamma och pappa på besök för nån helg sedan. Åkte jättemycket bil, blev hämtad på jobbet två dagar i rad, lyx! Här åkte vi på lite sightseeing på Drottningholm.


Så här fina var mammas tår, mamma 60+ med olikfärgat nagellack, love it.

/sanna



Midsommar


Gjorde mat hemma och åt med Molly.


Sen åkte jag till Elin i Orminge och åt mer med brudarna där. Inte helt fel.


En gång om året vill jag ha blommig klänning, men vädret sa jeans under så därför beskär vi bilden hårt. Hej taskig hållning förresten.


Och lite jordgubbar fanns såklart.


Fantastiska Matdax hade öppet på Midsommarafton kl 19 så jag kunde springa in och köpa Philadelphia och göra glasyr. Börjar dekoreringen med grapen i mitten (affären hade ingen blodapelsin) och inser att kakan är skitliten, blev aningen trångt. Så jag klämde på massa citrus och sket i utseendet. Kan säga att glasyr med citrussmak var snuskigt gott, kommer göra om göra rätt så det kan bli en snyggare kaka nästa gång.

/sanna

just nu: The Glorious Passion - Arcturon



Glad Midsommar


Hade planer att dekorera en kaka lite som ovan. Ska packa ner grejerna jag behöver och inser att jag köpt cream chees med vitlökssmak, kanske inte en hit. Så det blir dekoration utan glasyr, fail. Men är frödinge kladdkaka i botten så lär bli kung oavsett.

/sanna

just nu: Altered State Of Consciousness - Sylosis

videointervju med Ghost

Metal Injection har fått första videointevjun med Ghost. Fan vad han virrar in sig i slutet, ghoulen till vänster. Inte helt medievan kanske.

/sanna

just nu: Can't You See - Black Stone Cherry

110623


Pastell och gore, nothing wrong with that.

/sanna

Foo Fighters stadion


Foo Fighters på Stadion

Förband vvar Biffy Clyro (som började en halvtimma innna utsatt tid, vad fan?) och Band of Horses, blah känner jag för det. I Oslo så är det Sahara Hotnights och Kvelertak (eller Kvelerton som de heter på Foo Fighters hemsida, haha). Okonsekvent, varför fick Sverige sådana tråkiga förband?

Foo fighters var bra, så klart. Den här gången kändes det dock väldigt mycket som Dave Grohl and the Foo Fighters, one man show.





Mitt underbara sällskap började snacka om det här klippet, var bara tvungen att lägg med det här.

/sanna

just nu: Davidian - Machine Head

Machine Head & DevilDriver


Mina tre bästa band, Red Hot Chili Peppers, Machine Head och Black Stone Cherry, kommer alla till Sverige i höst, och jag sitter och dör här hemma, vet inte vad jag ska göra av mig själv.

Machine Head har dessutom med sig ett annat av mina favoritband, DevilDriver. jag tror faktiskt inte att jag klara mer nu. Så semester i november kanske? Ja!

/sanna

110621


Åh Black Stone... det räckte inte att ha tacky, men otroligt fantastiskt sköna trosor, men Please Come In tryckt på röven, nu blev det ett halsband som, bokstavligen, skriker ut white trash.

Inåsg också att anledningen att jag känner mig deppig kan vara att jag lyssnat på Khoma lite för länge. Började dessutom med sångarens nya band Jeudah, samma deprimerande, på ett bra sätt så klart, röst. Bytte till Sylosis och kände livsandarna komma tillbaka. Borde ha timer på Khoma.

/sanna

just nu: Empyreal (Part 2) - Sylosis

mina red hot<3

ÅH, jag är så nöjd, har biljetter till Red Hot Chili Peppers som kommer till Stockholm 11 och 12 oktober, jag har ståplats till båda spelningarna, jag måste nog ta lite ledigt från jobbet, bara en känsla.

PURE JOY!!!

/sanna

just nu: The Virus Of Life - Slipknot

110615



och det är så tråkigt att packa. 07.45 imorgon drar jag till göteborg för festival, så jag måste ju packa, men så tråkigt.

/sanna

just nu: Darker Times - In Flames

110614


Vi blekte min utväxt igår. Molly övade sin simultanförmåga och körde scrabble samtidigt. Eller melt the bottle.

/sanna

just nu: Overrated - Insense

30 Augusti



Brothers and sisters! Here are the song titles of our new record ‘I’m With You’ Yeeeeah muthafuckas!

1. Monarchy of Roses
2. Factory of Faith
3. Brendan’s Death Song
4. Ethiopia
5. Annie Wants a Baby
6. Look Around
7. The Adventures of Rain Dance Maggie
8. Did I Let You Know
9. Goodbye Hooray
10. Happiness Loves Company
11. Police Station
12. Even You Brutus?
13. Meet Me at the Corner
14. Dance, Dance, Dance

Åh, låtarna på Red Hot Chili Peppers nya skiva. Känner att jag kommer få en overload i höst, mina två bästa släpper skivor och året som redan varit så bra på den fronten.

/sanna

Black Stone Cherry till Europa i November

Black Stone Cherry, äntligen fixar de lite datum som vi kan gå på. I november är de förband till Alter Bridge i England och en del i Europa. Vi är redan på väg, mentalt! Vecka 46 igen!
Åh, så sjukt glad nu.

/sanna

just nu: All I'm Dreamin' Of - Black Stone Cherry

Imperial på Marie Laveau


Här kommer då ett efterlängtat inlägg om Imperial State Electric, för en vecka sen körde de ett gig på Marie Laveau. Jag åkte direkt efter jobbet så jag var tvungen att skaffa mat först. Efter några turer angående vad det hade, och det mesta var slut, skulle jag ha en ost- och skinksallad. Det här är vad jag fick. Salami, ost, ägg och ananas, känns som fyra olika sallader. Och en polarkaka på det!



Efter att jag suttit och lyssnat på bokcirkel vid bordet bredvid ett tag kom Cissi och gjorde mig sällskap.


Lite egopic.


Sen efter mycket väntande i världens varmaste lilla källarlokal körde de igång. Då hade Cissi redan hunnit få två spanjorer på sig, de hade svensexa i Sverige och tänkte väl få till det med en het blondin.


Det var jättesvettigt, det rann om oss. Lite som att vara i ett tält på festival klockan 12 på dagen i strålande solsken, not nice at all.

Btw så har det tydligen regnat lite på Sweden Rock idag, känner mig lite gladare av det. Jag är en dålig människa men vad fan, jag är ju hemma istället för att vara i Sölvesborg.


Men nu i efterhand så väljer jag att se det som varmt och mysigt. För spelningen var ju bra och då spelar allt annat ingen roll.


Lite suddig setlist.

And that's all for now.

/sanna

just nu: Home Is For The Heartless - Parkway Drive



110609


Skulle lätt vilja ha den här på väggen. Job For A Cowboy har precis släppt EP:n Gloom, 2500 fysiska exemplar, som sålt slut, och omslaget är fantastiskt.

De är för övrigt bandet som alltid byter några medlemmar mellan varje platta, gah, how to keep up?

/sanna

just nu: The Doorway - Neurosis

RSS 2.0