like a bat out of hell


Fick för mig att jag skulle köpa biljett till Cancer Bats, 24 april kör de på Klubb Gås, Stampen. Har en känsla av att det kan bli helt fantastiskt. Blåmärken känns självklart.
/sanna

031128


Mellan allt mitt Graveyardande hade Molly och jag finbesök. Kicki och Lilli, som vi åt kinabuffé med, precis innan jag drog till Uppsala.

Molly var besviken över bristen på ris.


Elina hade också finbesök, Julia Och Josip, så vi drog alla en vända på stan. Och förfest hos Elina efter det, och sen gayklubb (blub).

Tunnelbanefoto


Lilli Baby


Lite dans så klart

/sanna



Hehe


Hittade den här uppsatt på tunnelbanan. Underbart fint fel blev det. Nästan så man kan tro att det är medvetet...

Graveyard at Kägelbanan & O'Learys


Torsdag och fredag var det Graveyard, fan vad jag längtat efter det. Hisingen Blues låter så jävla bra, kan årets bästa skiva släppts i mars? Och så klart låter allt bättre live.


Med 700 personer på Kägelbanan var det inte så intimt, men längst fram var jag ändå. Och de var bra, fast inte så bra som de kan vara. Tror inte de är helt hemma framför så mycket folk. Men de tog de igen i Uppsala dagen efter.


Rökigt var det, så bilderna är därefter.

Dagen efter blev det tåg till Uppsala och O'Learys.


I Stockholm var det nåt tråkigt förband som jag inte ens kommer ihåg namnet på. I Uppsala däremot var In Solitude förband. Hade aldrig sett dem tidigare och fan vad snuskigt bra de var. Blew me away, killarna ser ju ut som 18 men låter så sjukt mycket mognare. Och luktade gott gjorde spelningen också, med rökelse på scen.


Och sen var det Graveyard som var precis så fantastiskt bra som de borde vara. Mycket mer personligt gig, och nära som fan. Scenen var kanske 2 decimeter hög, så till och från, när publiken tryckte på, stod/tippade man mer eller mindre på scenen.


Var inte mycket lampor så när sångaren undrar om han kan få lite ljus på scenen, de ser ingenting säger han, så slår de på en strålkastare på honom, skitlyckat... eller? Den fick släckas ner ganska fort.


Säger bara otroligt bra, that's it. Nya låtarna live, speciellt min favorit, The Siren, låten jag väntat på sen i höstas.


Och så här såg jag ut, mina nya favoritstrumpbyxor på. Tredje paret av dem, de två första har båda gått sönder vid första användningen. De här har nu klarat två spelningar.

Sen istället för att vänta nån timma på bussen som skulle ta mig till Stockholm, sneakade jag in mig med några snubbar i en taxi de skulle ta. Fick folköl, smågodis och musiksnack, lyckat avslut på den kvällen.
Hade varit perfekt om inte tunnelbanejäveln strejkade och vägrade dyka upp på en timma. Och jag som i den allmänna stressen att ta mig hemifrån hade glömt min iPod. Frustrationen.

/sanna
just nu: The City - The Haunted

Rise Against, Annexet


Tömde kameran idag och hittade lite bilder från förra helgen. Hade lurat Cissi att följa med mig på nån liten lokalbandsspelning, så var ute hos henne för att förfesta lite. Vi var och köpte mat när jag fick ett samtal och erbjudandet om att gå och se Rise Against. Tack sa vi och skyndade oss till Annexet istället.


Väldigt amerikanska är de, inte helt min grej. Men alltid kul att se en spelning. Sen hann vi med lite utgång efter så det vart en lyckad kväll.

/sanna

just nu: Hisingen Blues - Graveyard

110327

Hej bloggen, saknar du mig?
Haft två konsertdagar i rad och nu finbesök från Sundsvall, så jag har ett liv:) Bildbevis följer.

/sanna

110323


Så trött, ovan att kliva upp sju. Har haft öppning på andra sidan stan i två dagar nu, är amn tvungen att skaffa vad andra anser är normal dygnsrytm. 
Men nu vill jag inte sova, bara lyssna på Graveyards nya skiva, Hisingen Blues heter den. Låter så bra. Låten jag vänat på sen jag såg dem i höstas, The Siren heter den tydligen, är sista låten på skivan. Föll ju stenhårt för den då när de körde den live i Sundsvall och har bara gått och väntat.
Och livegig imorgon, åh, bra vecka.

Och så lite brownies på det, vi var i baktagen ikväll. Och tittade på Criminal Minds - Suspect Behaviour. Skitserie för övrigt, lika misslyckad som orginalet är fantastisk.

/sanna

just nu: Uncomfortably Numb - Graveyard

R.I.P Elizabeth Taylor


En ikon har gått bort idag.

/sanna

Bekymmer


Var och hämtade upp min biljett till GraveyardKägelbanan i övermorgon, längtar som fan, nya låtarna. Men lyckas inte lösa min planerade Uppsalaresa smidigt, varför kan sj inte bara ha en resa uppsala-sthlm vid halv två på natten, vore så perfekt. Ja ja, vi får väl se how shit works out.

Och Black Stone Cherry släpper fler festivalspelningar i Europa, och på jobbet har vi semesterförbud då, skit eller nåt.

Gah...

/sanna

just nu: Grow Up, Peter Pan - Adept

110322


Om nån skulle köpa den här till mig skulle jag bli jätteglad. Slash auktionerar ut en gammal jacka, and I would look so good in that. Så om nån har några tusen dollar över kanske?

/sanna

just nu: Lost Above The Arches - While She Sleeps

110320


Mer än så här orkar jag inte prestera idag. Snart blir det Pulp Fiction för mig, men tills dess lite skön musik. Imorgon är jag ledig efter nio arbetsdagar. Njuta v. tvätta, hmmm.

/sanna

110319


Den här kommer bli bra, klart jag vill läsa om all skit Steven Tyler gjort.
Han släpper sin självbiografi den tredje maj, Does the noise in my head bother you? heter den.



Så kör vi lite retro Aerosmith på det. Och Liv Tyler i världens fulaste byxor, men det finns en pole också.

/sanna

White trash millionare


Black Stone Cherrys nya singel, White Trash Millionare, som kommer i april.

Men åh, bilden, hahaha, håret Chris, haha. Känns fint att veta att de gått tillbaka till att se sura ut på promobilderna.

<3

/sanna

Chicks with hats


Hunnit med mycket idag, pilates, jobb, gå på stan med Josse, middag med Elina. Produktiv tjej.

Josse och jag hittade lite hattar att prova, min hade till och med en emomönstrat band.


Men inga hattar blev det, däremot de här från H&M, 29 spänn tyckte jag de lätt var värda.

Elina och jag gjorde spenatpaj, fick med mig lite recept från mamma när jag var hemma. Sen var det youtube som gällde och Darren Hayes-snack.

Savage Garden är lätt nåt av det enda bra som kom på 90-talet. Åh, falsetten, fint! Pop i dess bästa form, coming from a metalhead that is. Fast kan inte låta bli att tänka hur bra det skulle låta med lite riktiga gitarrer.

/sanna

St. Patrick's day


Kanske firas med gröna smycken, om jag kan hitta några, klädkoden på jobbet är ju ändå svart. Men tänkte mig en spenatpaj till middag, lite Thin Lizzy och Boondock Saints, lagomt firande i would say.

/sanna

110316


Tänke klämma in lite yogalates nu på kvällskvisten. Det är fånigt vad jag är billig. Vi kan få presentkort från jobbet om vi tränar ett visst antal gånger per vecka, och helt plötsligt är jag motiverad. Hälsa och allmänt välmående räcker tydligen inte, det är smycken som ska till för att jag ska bli motiverad.

/sanna

just nu: Center Of Your Heart - Michael Monroe

Opening act

Hmm, det snackas om att Motörhead ska vara förband till Foo Fighters i USA, hade inte varit helt fel om de kunnat vara det i Europa istället.

Jaja, man kan ju inte få allt.

/sanna

110315


Molly fick massa gratischampinjoner till mig. Hon tycker inte om dem, men jag älskar svamp, lyckan.


Så idag gjorde jag paj med svamp i massor. Och sallad med dekorationer, Mollys skapelse. Själv åt hon pizza.


Och vi hade efterrätt. På en tisdag, jo jag tackar.

/sanna

just nu: Hisingen Blues - Graveyard

Graveyard - Hisingen Blues


Att säga att den är old school är ju inte att ta i direkt. Tydligen får man skivan när de kör releasegigen nästa vecka, sweet. Längtar som fan, får nog bli GraveyardUppsala också. När man ändå är ledig. De har med sig In Solitude, riktigt skönt band. Tydligen är de förband i maj när jag ser Ghost också.

Jobbar första dagen på nya arbetsplatsen imorgon, spännande. Är ju samma jobb men nytt folk.

/sanna

110313

Var ju i svallet några dagar i veckan. Hängde med min finaste, men tog inte så mycket kort.


/sanna

Motörhead & Blonde

Sitter hemma i sundsvall och chillar, väntar på att min buss ska gå 00.20. Tur att man har lite ny musik att lyssa på, och familj att umgås med så klart.
Men Sylosis har äntligen släppt sin nya platta, Edge Of The Earth, på spotify till och med, så medans päronen kikar på Skavlan lyssnar jag in mig på den.


Dagen har fyllts med burritolunch, hårklippning och -toning hos bästa DorionSalong Barock och till slut inhandling av Motörheads vin, en australiensisk shiraz. Systemet i Sundsvall hade råkat beställa lite för många så det fanns på lager utan att man behövde beställa, så Egg'n'Bacon har nu tre stycken i sin ägo. Fast de får stanna i Sundsvall några veckor till, pallar inte bära dem nu när jag tar bussen.

/sanna

just nu: Kingdom Of Solitude - Sylosis

Maj 31


Black Stone Cherry släpper nya skivan den sista maj, på tiden säger vi. "Between The Devil And The Deep Blue Sea" heter den, och jag säger som vanligt, titlar är inte deras starkaste sida. Första singeln som kommer i april har ännu taskigare namn, "White Trash Millionaire", men det är okej så länge det låter bra. Peppen hos Egg'n'Bacon är total!

/sanna

In flames+


In Flames har bekräftat att Niclas Engelin blir deras nya gitarrist, inte så förvånande eftersom han turnerat med dem nåt år. Preliminärt releasedatum för nya skivan är trettonde maj.

/sanna

110308

Idag är det internationella kvinnodagen, skitpåfund egentligen, man får ju inte några paket. Men i alla fall, jag gillar teman så här är en kvinnokavalkad!
Girls toghter outrageously

Some chicks rock
Audrey Kawasaki
There we go. Nu kan vi glömma att det är Kvinnodagen och så kan jag ondgöra mig över semeldagen, annat som jag inte tycker om. Molly och jag har en väldigt bra syn på semlor. Hon älskar dem och får därför alla, för jag äter dem inte. Bullar däremot:)

/sanna

just nu: Evermore - The Devils Blood

Och det är faktiskt en brud som sjunger i det bandet, so, representing!

110307


Grannarna hade nån sorts urladdning i lördags natt, så fönstret i ytterdörren rök. Det tyckte jag var värt att fota mitt i natten:) 

Nu borde jag packa, drar till sundsvall imorn och blir där några dagar. Men allt annat är ju mycket roligare är att packa.

/sanna

just nu: Death Knell - Ghost

Vart är Egg med kameran när man behöver henne!?

Gör ett avbrott i mitt pluggande och min blogg-tystnad för att dela med mig av lite skadeglädje.
Bacon är sjuk idag, något som antagligen beror på att jag hade feber i lördags och sedan klev upp 04 för att jobba 06.30 till 17 nånting i söndags.
Oh ja, min kropp skrek av lycka.
Det har resulterat i lite mer feber idag (måndag) samt huvudvärken from hell (nu vet jag hur tor måde efter slagsmålet med hrungner typ).
Efter att ha ordinerat mig själv att slappa hjärnet idag har dock huvudvärken börjat gå ner och jag sätter mig för att läsa lite om yoga och ta igen vad jag missat i skolan idag.
Men hur skulle en Molly kunna plugga utan lite poki (powerking)!?
Sagt och gjort, hämtar en burk innan jag sätter mig på sängen för att mysa med min bok.
När jag sedan drar upp knäna mot hakan för att få lite extra myskännsla glömmer jag helt den nästan fulla burken med poki jag just tagit en klunk ur.
SÅ JAG KNÄAR UPP BURKEN I NÄSAN!!!
Det hela resulterade i en 3 minuters tystnad (alla vet ju att enda gången molly är tyst är när hon har ont), följt av ett fuuuuu ljud och det faktum att vänster näsborre är i princip obefintlig.

Ser rätt normalt ut i övrigt, ingen blodutgjutelse mer än ett liiiiiitet sår och så en lätt rodnad, men ingen näsborre.
Behöver jag nämna att jag har ont i skallen igen?
Och tänderna av nån jävla anledning...

Men då vi vet att skadeglädje är den enda sanna glädjen, tänkte jag att jag skulle dela med mig och sprida lite lycka! :)

Shine on!

Egg'n'Bacon goes retropic


Göteborg 2008 efter ett Black Stone Cherry-gig. Mollys ögon är så fantasiska på den här bilden.

Kikade igenom lite gamla bilder när det återigen slog mig att jag inte såg Black Stone Cherry live 2010, de höll sig jättelångt borta från Europa, så fan 2011, nu får det bli skärpning på det.

/sanna

just nu: Hell and High Water - Black Stone Cherry

snuskigt bra låt


De körde lite Misfits på krogen igår. Åh den här låten, åh sommar och festival är den för mig-

/sanna

110306


Gjorde ett försök att visa mina nya örhängen, tur att man får till skärpan.


Appropå generell klantighet, norska Kvelertak skulle åka på USA-turné nu idagarna, men blev bestulna på pass och visum, precis innan de skulle åka.
Men nu fick de i alla fall möjlighet att vara på plats för att acceptera sina Spellemannpriser (norsk grammis) för bästa nykomlingar och bästa rock. Respekt till Norge som har en kategori för bästa rock och en för bästa metal, som Enslaved vann.

/sanna

just nu: Snake Charmer - Black Tusk

Bara för att vår middag är lite mer metal än du...


Gjorde lite mat igår, Molly upptäckte då att jag omedvetet anpassat maten till musiken. Ah, the little things we find amusing.


Alternativ titel: Veckans kulinariska höjdpunkter


Fantastiskt fin spenatsoppa har Bacon bjudit på den här veckan. Med ägg.

/sanna

just nu: Thunder and Lightening - Thunderhorse

Foo Fighters Nalen


Foo Fighters på Nalen igår, sjukt bra. De körde hela nya skivan från början till slut, och en massa andra låtar. Och med massa menar jag verkligen massa, drygt 30 låtar blev det totalt.


Alla de här stod med på setlisten, plus att de körde nån fler. Så fint. Nog för att man höll på att dö mot slutet, dryga två timmar konsert, och inget vatten, taskigt tänkt där Nalen.


Väldigt seriöst ordnat i övrigt, med legkoll och armband. Som vi hämtade ut, sen lite pizza och kö med vin.


Härligt humör var de på, skulle åka tillbaka till staterna idag så de öste på för fullt.


Finaste Taylor Hawkins som jag knappt såg på hela konserten, han var gömd bakom en låda och bassist, fail. Men kläderna? Trummisar har ju en helt egen klädstil som inte är helt okej, hmm.

/sanna

just nu: Thin Line - Graveyard



110303


Hemma efter en Black Label Society, och avrundar kvällen med lite chips. Kan det bli bättre?

/sanna

champagne dreams


Hängde med Elina, nybliven rödtott, i helgen. Hennes kille kom med bubbel åt oss, skitfint:)


Och med mina jorgubbar i blev det så här fint. Vi skulle gå ut men fastnade med tjejsnack och spotifydans. Fin kväll blev det trots inställd utgång.

/sanna

110301

På torsdag är det Black Label SocietyArenan, och en stor del av gårdagen ägnades åt att försöka googla rätt på ett förband, failade miserabelt på det.
Men idag efter jobbet knallade jag förbi en affisch och fick idéen att kanske kika om det stod med där. Och det gjorde det, tydligen är Godsized förband.Inte så konstigt det, killarna låter och ser ut som Black Label.
Konsertabstinensen nu är ganska  svår så det är tur att jag har två spelningar att gå på den här veckan. För på fredag är det Foo Fighters Nalen, som jag nu faktiskt fixat biljetter till, unbelievable.

Insåg precis att Foo Fighters kört hela kommande skivan på "smågigen" de spelar nu, och att de spelar 25-30 låtar. Låter skitfint om de fortsätter så i Sverige också. Och nya skivan låter kick ass!



/sanna

110228


Var på lite dåligt humör efter jobbet, så passade på att muntra upp mig med en skiva, DevilDrivers nya, Beast. Den, en varmkorv, promenad och musik blåste bort mitt taskiga humör och på kvällen har vi pysslat med att leka min utväxt, hej blond igen.
Nu har jag avslutat min midnattsstädning och borde kanske ta och sova, är ju en jobbdag imorgon också.

/sanna

RSS 2.0