110930


Det är svårt att peppa inför en spelning när det är jobbigt att bara gå till ICA, men planen är i alla fall Graveyard ikväll, fortfarande.

Har precis tagit tag i att boka boende inför min Machine Head-resa till Finland, nu är det bra allt annat kvar för november, too much too handle idag. Istället blir det lite Yoga för att se vad det kan ha för positivt resultat på förkylningen.

/sanna

just nu: Bloodbirds - Agalloch


110929

Om man är vad man äter, så är jag nu en honungsglaserad vitlök som simmar i en sky av avslaget bubbelvatten smaksatt med allsköns förkylningspiller och nässprej. Heja huskurer och medicin. Men imorn är jag ledig, sova ut och må bra är planen. Och förhoppningsvis Graveyard Debaser Medis som avrundning.

Lite youtube på det.





/sanna

110928


Saknar sommarfestival. Är kanske förkylningsnostalgi som kommit över mig, men sommaren känns otroligt långt tillbaka i tiden.

/sanna

just nu: Doomed By The Living Dead - Mercyful Fate

110927


Hade finbesök från Helsingfors i helgen, Meeri.


Vi hängde lite i köket och lyssnade på musik, drack lite vin.


Tog lite skogshuggarbilder i väntan på pizza.


Och så såg vi Iron Lamb på en bowlinghall. Vänldigt skumt ställe att ha spelning på, amerikanskt. Och lite efterfest på det så hade vi oss en helhelg.


/sanna

just nu: In The Shadow Of Our Pale Companion - Agalloch



110925


Tömmer kameran lite, brukar återuptäcka bilder jag tagit för flera veckor sedan. Fint.

/sanna

110922


Kollar igenom gamla bilder och hittade den här i Machine Head-mappen. Är väldigt ofta en lite konstig bild i mina mappar, bonusbild kan man nog säga.
Den här sydde jag till mamma inför nån maskeradgrej de skulle ha på skolan. Tror fortfarande att sy  maskeradkläder skulle vara en lukrativ sidoverksamhet.

/sanna

just nu: This Is The End - Machine Head

Happy 23


Så var man 23 då.

/sanna

110916

Då var resan till Göteborg för att se Black Stone Cherry i november bokad. Biljetten till konserten är också köpt och ledighet är inplanerad med chefen. All in a days work. Och så har jag gjort en paj, produktiv kväll.

/sanna

110915


Fin! Synd att jag inte använder vitt, eller snarare att tröjan inte finns i en annan färg. Hej metalband och deras vita t-shirt, kinda weird.

/sanna

110913


Varit på jobbmiddag idag, Hard Rock Café. Vi insåg inte att det var fotbollsmatch innan alla skrek över första målet. Vårt bord flög kollektiv ett par decimeter i luften av chocken, ljudnivån på sportfantaster.


Var ett litet träd i vägen när jag skulle hem, och sen ett till rakt över vägen som jag fick gå under. Mysigt med lite orkanvind.

/sanna

110912

Tio bilder senare, tada!!! Storögt tittande på samma film, till skillnad från...


...här.

Dylan Moran och Michael Caine, mmm:)

/sanna


Sveriges närmaste stad


Josefin drog igår med mig till Enköping. Självklart inkluderade resan en språngmarsch till tåget, alkohol, sämsta middagen bestående av en dubbel french hot dog, gå lite vilse och replokal.


Och som vanligt när jag ber någon använda min kamera är det så här resultatet blir. Efter en förklaring om hur man gör. Och folk blir alltid lite förolämpade när jag förklarar att man ska hålla ner knappen en bit tills det blir grönt och då trycka ner hela vägen. Men sen är bilderna likafullt blurry deluxe så jag fortsätter säga det.



Själv var som valigt bästa dräng och vi löste det själva. Jag tror faktiskt man kan se hur trött jag var här.


Och dagens middag på det, Pasta med kantareller, salladslök, zuccini och parmesan.

/sanna

just nu: Parasite - Colossus

110910


TRÖTT!!!

Var och såg All Electric igår och ledig helg innebär efterfest. Så nu försöker jag väcka upp mig själv eller somna. Can't pick one.

Och Josefin vill att vi drar till Enköping. Bara bli pigg först-

/sanna

just nu: As The Creatures Ascend - Hooded Menace

110908


Dagens middag, frukostmat. Kunde vara bra mycket sämre. Insåg ännu en grej som var bättre på förra datorn, kameran. Well, can't win them all.

/sanna

110906


Har förhört Molly på kristen mystik, och annat spännande, inför hennes omtenta. Jag förstår inte mycket men känner att jag bidrog med lite comic relief i alla fall. Och varma mackor. Nu håller vi tummarna för henne.

/sanna

just nu: Fuck Everything - Suicide Silence

110904


Sju dagars jobb avrundades med saft och kakor hemma hos Sofia.



Annelie som precis kommit hem från en sommar i Zimbabwe och Lina som har praktik i Stockholm. Saknades bara en pärla för att balderstjejerna skulla vara fulltaliga.


Idag är jag ledig och städar. Har lyckats återställa mina Summerbreezebilder och tänkte nu äta gårdagens thairester. Har också insett att den här datorn inte har ens ett litet bildredigeringsprogram, kan inte ens beskära bilder. Vad händer med världen? Must fix soon.

/sanna

Just nu: Down And Out - Baptized In Blood

RSS 2.0