nothing new

Har lite bilder att bjuda på, men ingen ork, så det får bli nån annan dag. Tillbaka efter jul i sundsvall och ofrivilligt förlängd vistelse, tack magsjuka.

Ni får en reflektion. Rulltrappan till tunnelbanan har en tendens att stanna när jag är mitt i, alternativt inte starta när jag går på den. För att sedan starta när jag är i mitten när nån annan går på. Betyder det att jag hoppar över nån sensor i början, eller att jag går jättediskret? Händer det här nån annan, för jag fastnar minst en gång i veckan just nu.

/sanna

merry xmas and such


Julrush på jobbet och jag är så trött, alldeles för långa dagar. Sova i en vecka, ja tack. Blir hem till Sundsvall imorgon, efter jobbet så klart. Skulle slagit in mina paket idag, men glömde köpa julpapper, typiskt. Måste packa för hemresan, paket i en väska och resten i en annan. Tydligen så är det under 20 grader därhemma så varma kläder är the shit.

/sanna

just nu: Thunder And Lightening - Thunderhorse

sunday rant

Var och såg Candlemass igår. Glömde kameran så inte mycket att göra här. De var ganska hårda med fotoförbud, nästan bara det vakterna håll koll på, så var kanske lika bra det. Konserten bra; varmt och trångt och de spelade riktigt länge, eftersom de körde hela debutskivan Epicus Doomicus Metalicus med originalsångaren Johan Längqvist. Plus massa annat med nuvarande sångaren Robert Lowe, som förövrigt är jättelik Ron Jeremy, haha, hade jättekul åt det. De lilla sakerna som roar mig. Men härlig kväll med massa roliga finskor, drygt vara bara att jag var tvungen att jobba idag. Och det var inte ens mycket folk som vi förväntat oss, typiskt. Det enda som självmordsbombaren i Stockholm åstadkom var att ta kål på, förrutom sig själv, julhandeln. What to say?

Nu är det jobb 10-20 varje dag, veckan ser inte så kul ut. Och tvätttid på det.

Men en bra sak, Amon Amarth ska göra turné i vår, så att jag äntligen ska lyckas se dem. och de har med sig The Black Dahlia Murder, fin nyhet det.

/sanna

just nu: Miasma - The Black Dahlia Murder

Can i keepz?


Ah, julklappsshoppingdeluxe idag, helt slut innan jag var klar, men nu har jag nästan fixat allt. och julkorten ligger på lådan, sjukt nöjd över det, aldrig skickat egna kort innan, men nu fan. Så speciellt utvalda, beware, attack of the christmas cards is coming.
Köpte den här lilla sötnosen, Barbapappa, till ettåriga Amalia, men jag vill ha honom själv. Så om hon inte gillar den tar jag tillbaka den tror jag.

/sanna

onsdag


Har planerat in lite spelning nu imorgon, Banditfest med Royal Republic och Frank Turner, började nog ha lite abstinens. Planen är Bombus på fredag, och eftersom det är Candlemass på lördag så blir det tre dagar i rad. Och jobb på det, gotta keep busy.

/sanna

just nu: Big City Lights - Black Stone Cherry

machine man

Har jag sagt att jag älskar Robb Flynn? Efter att mitt i natten twittrat lite hatfullt om amerikansk och kanadensisk metalpress skriver han så här på sin twitter:

"Last night's tweet was brought to you by Xanax, Tequila and Vodka. : D"

så fint

/sanna

just nu: Let It Loose - The Rolling Stones

tuesday, ten days to christmas


Snälla Dorion fixade lite med mitt hår när jag var hemma. Försökte visa vad fin jag var i håret genom att fota mig själv, gick inte jättebra. Så därför får ni en sur bild, haha.

På lördag blir det tydligen Candlemass för mig ändå, med Meeri som kommer hit från Finland. Hon fick tag i biljetter på Tradera och klart som fan att jag var intresserad.
Konserter blir ju alltid lite mer spännande när de är slutsålda, innan biljetterna tar slut kanske man ska gå, när de tagit slut så skull man gått. Men nu löste ju sig allt bra ändå.

/sanna

just nu: Kharma Police - Radiohead

februari 2011


22 februari släpps Beast, DevilDrivers nästa skiva, längtar. Ovan är skivans artwork.

/sanna

just nu: Regurgitated Disinformation - Job For A cowboy

Lucia


Har fått min nya klocka nu, så fin. Och det följde med ett litet verktyg så man kunde anpassa storleken, sjukt smart. Gillar att det står "adding colour" på baksidan av min svarta klocka.

Varit och hängt i Sundsvall några dagar, fått träffa underbara vänner och fin familj. Samla kraft innan julrushen smäller till, fick lite genrep nu i helgen med mycket folk.

Tänkte visa en bild på mina strumpbyxor jag gjorde sönder i somras, men nu köpt på nytt när jag var hemma... trodde jag. Kikade på bilden och inser att de gamla hade röda hjärtan, mina nya har svarta hjärtan, vilket är ännu finare faktiskt, så jag är nöjd. Har ett par svarta med röda hjärtan också. Nu måste jag bara ha ett bra tillfälle att använda dem på. Jul kanske?

Fick världens c-vitaminsug nu på kvällen, hittade lite grapefrukt i kylen, som stått och mognat till sig perfekt, knappt sur alls. Har lite sovmorgon imorn, så grape, musik och internet ikväll, good times.

/sanna

just nu: To Detonate And Exterminate - Job For A Cowboy

Ännu mer festivalsommaren 2011


Känner att det här kanske blir året, nästa år alltså, som jag drar på Metaltown, börjar bli bra där nu. Graveyard från Göteborg släpptes idag.

/sanna

on a tuesday

Hade lite fel om Graspop, men tänkte rätt. Antog att de skulle återanvända headliners, och det gjorde de, Maiden och Judas Priest var där första gången jag var där, och det är Judas Priest de tar dit 2011, jaha, hade varit mer spännande om de inte ska spela överallt annars också och jag dessutom sett dem ett par gånger. Sweden Rock släppte också Judas Priest idag.

Varit på julbord med jobbet ikväll så sitter och dör lite nu, matfrossa. Men vad är det med julbord och efterrättsbuffé?Ingen kladdkaka, ever, och jag skulle kunna skippa alla andra experiment de har för en god kladdkaka.

/sanna

mer festivalsommaren 2011

Så jobbar man en dag och i festivalvärlden rullar det på. Slipknot till Graspop, kanske får bli Belgien i sommar igen då. De släpper övriga headliners imorn, jag tippar Iron Maiden, inget jag önskar, men känns troligt, speciellt när Graspop släpper så tidigt i år.
På hemmaplan är det Metaltown som släpper nytt band varje dag fram till lucia, och idag släppte At The Gates, ytterst passande eftersom jag är inne i en "svensk metal"-period.
Download festival släpper... Linkin Park, hmm, som headliner. De som började så bra med Avenged och sen System Of A Down som headliner.

Vill ha festival nu!

/sanna

just nu: I For An Eye - Entombed

helg


Nothing much, lat myslördag med mat, vin, film och trevligt sällskap. Sen söndag med pizza och Torchwood. Såg även att nya säsongen av Misfits börjat gå för ett tag sen, förra avslutades med världens cliffhanger å längar efter att börja kika på den.

/sanna

just nu: Bullet Hole - The Haunted

Black Santa

Antar att ni älskar att kika på det jag köper, speciellt till hemmet. Då kan ni små söta, som inte hedrat lägenheten med ett besök, försöka föreställa er hur det ser ut här. Och eftersom det snart är jul var jag tvungen att köpa den här grytlappen, bara för att vår jul är lite mer svart än er jul.
Andy heter den föresten, inte tomten då, utan grytlappen. Skumt Hemtex, tacka vet jag gamla hederliga IKEA-namn som Klinthult och Ribba.

/sanna

just nu: Tomb of Insomnia - Katatonia

just because

imgsource: jakandjil.com

/sanna

just nu: Satellites and Astronauts - In Flames

ice baby

'

Kära lägenheten, vi måste ta ett allvarligt snack. Här sitter vi och betalar lydigt hyra, städar dig (det händer faktiskt) köper saker att fylla dig med och det är så här du beter dig. Fryser fast min gardin i fönstret, på insidan. Tack, men nej tack, jag vill inte ha frost inne i mitt rum, fucking freezing here.


/sanna

just nu: If All Else Fails - Khoma

Stuffs


Försökte köpa julklappar idag, gick sådär, blev två stycken inhandlade och SKOR till mig.
Ja, jag är skonörd, men det får man vara när man jobbat med det. DNA i Farsta stänger och har utförsäljning, 50-70% rabatt, awesome or what?


Köpte två ljuslyktor till hushållet också, det är ju nitar på dem, nitar i glas, helt fantastiskt metal;) Jag som egentligen hatar ljuslyktor, tar bara massa plats och samlar damm, men här var det instant love.

/sanna

just nu: The Levelling Dust - Marduk

Avenged Sevenfold, Stockholm


Såg ju Avenged Sevenfold i Stockholm också, hade glömt det lite, så nu får ni lite bilder. Stod inte fullt lika bra den här gången, men då var inte Avenged lika bra heller, så det jämnade ju ut sig.


Började med att folkhavet trillade lite fram och tillbaka, men efter halva spelningen blev det till och med luftigt, dance space ftw.


Blev inte mycket sagt här, känns som det gått jättelång tid sen den här konserten, men spytt ut lite bilder över er nu i alla fall.


Ja det hände nåt med den bilden, men det här är den obligatoriska "i publiken"-bilden. jag väljer att kalla den psykedelisk.
/sanna

just nu: Masters Of Death - Entombed

Machine Head on the move


Mm, att jag kan bli så glad över en liten bildtweet.  Här Robb Flynn som viskar upp Machine Head-demos, början till nästa skiva. Planen är tydligen inspelning kring mars och släpp i slutet av 2011. Så 2012 viker jag redan nu till Machine Head, me be happy. Lika bra att planera i förväg. Här är Robb Flynns twitter om ni är intresserade.

/sanna

Deftones<3


Var på Arenan för att se Deftones igår, här Coheed and Cambria, som faktiskt körde närmare 50 minuter, blev lite förvånad av det. fast sen så Körde ju Deftones 23 låtar och spelade underbart länge.

Eftersom jag jobbade så missade jag Khoma som var första förbandet, lite synd, men kommer fler chanser att se dem, närmare bestämt i januari på Debaser Medis.


Av nån anledning hade jag förträngt hur sjuka Deftones är live, energinivån är genom taket, fullt ut. Skönt när de kommer ut med en gitarr till Chino, det betyder andningspaus, för då kör de en lite lugnare låt.


Jag älskar mina fulbilder, de gör mig så glad, visar verkligen lyckan i att spela, att vara på scen.


Michan och jag, looking good i publikhavet. Vi stod helt perfekt, vid staketet ganska långt till höger, och där var det lagom med folk. Två meter mot mitten körde de hela havet stormar. Har nog inte sett någon bli bortlyft på Arenan tidigare, men igår börjades det redan under Deftones första låt.


Som sagt vi stod helt perfekt, här är Chino Moreno som vinkar in i min kamera, helt awesome. Vi kan ju säga att jag dog lite där.
Lättaste efterfesten fick vi också till, mitt under konserten kommer en snubbe och frågar; vill ni komma och träffa bandet efteråt? Hmm, okej då... när du nu frågar så kan vi väl det.
Awesome kväll som avslutas med att jag kommer hem och hittar Simon, en av våra två konsertövernattare, sovandes på köksgolvet. Helt omöjlig att väcka så jag hämtade bara en filt och lät honom sova. Gulle, bara han som lyckas med sånt.

/sanna

just nu: I'm A Boy I'm A Girl - Johnny Thunders





RSS 2.0