111031


Köpte mig ett nytt läppstift idag, mitt första MAC. Kände att det var dags att prova ett nytt märke. So Chaud heter den och jag gillar. Bad om ett som det inte var så mycket blått i eftersom ala mina anra har en tendens att se ut så. Kanske är den här som får följa med mig på konsertnovember.

/sanna

just nu: The Yonder Beckons - The Devil's Blood

111027


Not much. Jobbat 4 dagar av 11, känner peppen... eller nåt.
Vi har haft besök av en skotte i en vecka, försökt visa lite stockholm. Och så jobbar vi.

/sanna

111018


Köpte en till väska idag, klart man behöver fler, av samma modell tydligen, eftersom jag redan har den i svart. Men 199 spänn, fynd!
Och imorn får vi besök från Skottland som stannar en vecka, och Molly och jag jobbar i skift så stackarn inte ska behöva vara här ensam:)

/sanna

111017


Word.

/sanna

111013


Vaknade in i en vägg av melankoli. Kan vara abstinens efter Red Hot, eller så är det bara en sån dag. Snart jobb, först lite Yogalates. Meh. En sån dag idag.

/sanna

RED HOT MADNESS


För jag har varit på Red Hot Chili Peppers och fått setlist. Och de körde Soul To Squeeze, LYCKA!

Och ett gig till imorn, JA!


/sanna

Legs & Stripes




H&M rear ut mina favoritdstrumpbyxor, 50 spänn. JA, de är billiga, NEJ, det betyder ju att de säljer ut dem. Bunkra much? Gah. Och kvaliteten är inte mycket att hurra för, jag som är bra att hålla min strumpbyxor hela kan göra sönder dessa inom en timma. Men de är ju mina signaturstrumpisar för 2011, needs them.

Graveyard Debaser Medis


Hej Bloggen, ja jag ligger lite efter och har gjort det forever nu. Men senaste veckorna skyller jag på förkylning.

Här kommer iaf förra helgen så jag släpade med mig en lika förkyld Cissi på Graveyard som körde gig på Medis. Det vart fullt innan 22, precis som vi räknat med. Men inte trångt ändå, nice som fan.


Hade glömt att ladda kamerabatteriet, så de två förbanden blev lite bortprioriterade. Hade för mig själv bestämt att jag skulle stå och ta det lungt, bara nicka med lite, till Graveyard, men se det går ju inte, så det vart fullt ös. Och jag blev faktiskt inte mer förkyld så det gick ju på det stora hela bra.


/sanna

just nu: Jealous Guy - Deftones

111009


Var med Lina i Kista Galleria idag, lite shopping. Tråk som tandborstar var jag duktig och köpte. Och en liten mössa, som verkligen matchar mina glasögon insåg jag nu. Börjar kännas som mössväder på kvällarna.

/Sanna

just nu: Black Lake Nidstang - Agalloch

111006

img source: backyardbill.com

Det vore kanske inte helt fel med en röd skinnjacka.

Nu ska jag måla naglarna med silver och glitter, för imorn är det helg.

/sanna

just nu: Lights Are Down - The Answer

111005


Can i haz?
Fortfarande förkyld and nothing new.

/sanna

just nu: Kneel To The Cross - Agalloch

111004


Red Hot Chili Peppers Countdown On, en vecka kvar<3

/sanna

111003


Dagens prestation: tre armband. Har ledig dag men är fortfarande sjuk, så jag har suttit hemma och städat och pysslat. Äntligen satt ihop nåt med mina fina ametister.

/sanna

RSS 2.0