Damnation festival


Ser intressant ut.

/sanna

120524


Lön imorgon, inte mycket annat som är på g nu. Har 13 kronor högre lön nu, det är nice.

Skavsår på tummen eftersom jag spenderade halva natten med att nita, en jacka och shorts. Shortsen är klara, och ser kickass ut, jackan behöver dock ännu längre nitar än jag hittat, damn it. 

Lyssnar lite på Slash nya skiva och inser att jag får lite ont i huvudet av Myles Kennedys röst. Inga värderingar i det, bara en reflektion.

/sanna

just nu: Halo - Slash
hmm, behöver vi verkligen en till låt som heter Halo?

i've got mail


Hade beställt en t-shirt från USA som anlände i fredags. Finn ett fel på adressen. Bara ett litet.


Och här en otroligt dålig bild på den. Bandtröja för otroligt fantastiska Uncle Acid and the Deadbeats. Har glidit omkring i den hela helgen, är nog min nya favorittröja, mjuk och bra tryck. Nöjd tjej.

Hunnit med liten tvättid efter jobbet och nu är det tid för nytt avsnitt av Saturday Night Live med Mick Jagger som värd.

/sanna

just nu: Enough To Break Your Heart - Imperial State Electric

Under my Thumb


Great band, Pentagram. Great cover!

/sanna

sleepy sunday, eating & talking


Haft Michan på besök hos oss i hooden idag och plockat hennes bilder från Banditbåten. Känner att den här bilden sammanfattade stämningen ganska fint.

Tog rejäl sovmorgon imorse, snackat skit, ätit mat och gjort fin fruktsallad. Och nu håller jag på att återupptäcka all fantastisk musik jag har samlat på min spotify.

/sanna

just nu: Hold Tight! - Dave Dee, Dozy, Beaky, Mich & Tich

trippin'


Totally just lost my mind a bit... more.

texten, wtf?

/sanna

120517


Idag har jag gjort min första stek, väldigt nöjd. Och nyttighetsbomb till det med broccoli, spenat, lök och morötter. Känner att jag kan behöva den extra energin det borde ge mig,

Var tvungen att visa hur bra mina strumpbyxor matchade min bok, för nån vecka sen. Nu är jag inne på en annan bok som inte är lika grafiskt välmatchad. Eller ens bra. Men man slutar inte mitt i, måste kämpa sig igenom. Så är det bara.

/sanna

just nu: White Hidden Fire - Weird Owl

120515

Varför hjärnan alltid ska få för sig att gå på högvarv, speciellt sent på kvällen, I don't know. Pausknapp är önskvärt. För just nu kan jag bara känna kuggarna röra på sig, av ingen speciellt viktig anledning. Bara att det har varit många intryck, planer som går i lås och sen jobb. Och sms och vilja ha saker och inte vilja ha dem.

Så paus i några dagar tack! 

Har i alla fall kommit fram till att jag aktivt ska börja söka nytt jobb. Är borta från jobbet 4 dagar och tänker inte en sekund på det. Tillbaka i några timmar och allt är jobbigt och irriterande. Så jag borde må bra av att göra en ansträngning i alla fall, även om det inte leder till något jobb så bör hjärnan lugna sig lite av det.

/sanna

just nu: Orkan - Taake

120514


Bara för att de är jävlig bra.

Har haft sista dagen av helgen idag. Rensat lite i garderoben, ätit och tvättat håret. Och känt mig hyfsat trött rakt igenom allt det där. 
Nu sitter jag och funderar på att gå till affärn, bara för att ha lämnat hemmet idag. Och kanske köpa lite grejer till en fruktsallad.

/sanna

Banditbåt nr 2



Fortfarande helt slut efter att dygnat på Banditbåten, inte världens bästa idé så här i efterhand, men då var det ju ganska självklart det bästa vi någonsin fått för oss. Sen att jag gick och såg ett band igår när vi kommit tillbaka i land var ju bara dumt.

Tog fyra egobilder på mig själv, inga andra alls. Såg inte några band direkt, oops, men åkte ju för sällskapet. Hade det kung med både nya och gamla vänner.

Resans citat var när en snubbe bad en brud att ta bild på honom och en musiker och han säger ta 3-4 stycken. Bruden svarade att hon ju inte är så bra på att räkna. OMG.

/sanna

just nu: Essence of Wounds - Lamented Souls

Dagens I-landsproblem

Ni vet den där ångesten över att saker skulle ta slut man kunde få när man var liten? Den där plötsliga ångesten över att ens föräldrar en dag inte skulle hämta en på dagis och vara döda, att man själv en dag skulle vara så gammal att ingen annan mindes dina föräldrar ens, att solen skulle svälja jorden.
När man fick en ny, fin, lite för dyr egentligen, skrivbok och inte hade något fint att skriva. Eller skrev och ritade för fult för en så fin bok.
Att godiset i påsen skulle ta slut (trots att jag inte ens gillar godis).
Den där ångesten som bara var liiite mindre än ångesten man kände när man fastnade med fingret i en flaska och trodde att man skulle få leva sitt liv med en flaska på fingret?
Inte? Kanske? (inte fan vet jag hur ni var små som).
Fick en mild släng av det idag när jag öppnade ett müslipaket som jag köpte i Amsterdam. 
Tanken var att jag skulle få i mig lite fiber under den annars så besockrade frukosten.
Sen tog sig varken jag eller Sanna upp till frukosten igen under resan.
Det visste jag ju inte när jag kollade efter flingor i affären, och mina ögon föll på en liten kartong i grov vinröd papp, fylld med tranbär, mandlar och körsbär (alla vet väll vid det här laget att jag och Sanna delar en viss.. Fascination för det lilla bäret, både svarta och röda?). Rågflingor och havreflingor, massor med fiber, inget tillsatt socker.
Nyttigt på låda, bokstavligen. Vilken fin låda sen. För 19 kr.
Oöppnad följde den sedan med mig hem, och det var inte förns idag jag kom mig för att prova dom.
De godaste Jävla flingorna jag ätit i mitt liv!
I en liten låda, från Amstedam. Fat chance of seeing them again!
Skulle kunna göra själv, men vart hitta torkade körsbär?
Fram tills att jag vet hur jag får tag på dem igen så kommer jag sitta här, med den lilla molande kännslan att jag är lite närmare slutet på det bästa av något jag någonsin haft, för varje tugga. Även om det bara är flingor nu.
Förövrig skrattar jag lite åt att "rosa inte riktigt är" Sannas färg! Hon pekar ut aldeles för mycket rosa skor och väskor för att jag ska tro på det... Lika trovärdigt som att jag skulle kalla mig städningsnarkoman. ^^
Shine on!
Just nu- Tinitus

120510


Fortfarande finns majoriteten av mina skivor under cd-spelaren, krångligt. Men youtube finns ju där för mig i alla fall.

/sanna

120508

'

Försökte ta en bild  för att visa vad fint tonat mitt hår är nu, har lagt i lite mer lila, men det gick ju inte så bra. Men känns jävligt skönt att inte bara vara rosa längre, inte riktigt min färg.

Dagens ansträngning: tvättat kuddar och täcke plus vanlig tvätt. Well done.

/sanna



Sleep + A Storm Of Light


Igår var det slutsåld spelning med Sleep Strand i Stockholm. Och jag hade ingen biljett. Har under ett par veckor gjort några försök att köpa en, och som sista alternativt så skrev jag för närmare två veckor sedan till förbandet, A Storm Of Light och kollade om det fanns nån chans att de kunde sätta upp en stackars biljettlös brud på deras lista. Hörde inget från dem så trodde det var kört. Igår, fem timmar innan giget får jag ett mail med att de satt mig på listan. WOW!

A Storm Of Light öste sig verkligen över mig när jag kom dit. Missade tyvärr början eftersom jag jobbade stängning. De var helt otroligt överjävlig tunga och atmosfäriska, och sjukt cool brud på gitarr, major girlcrush in progress.


Lite intressant när jag kom dit dock och snubben med listan ber att få se leg eftersom han redan prickat av mig, hmm, inte helt rimligt. Men in kom jag ju, och random annan människa också, tydligen.




Var ganska lite folk, lätt att ta sig fram, under förbandet. men det hade fyllts på ordentlig tills det att Sleep körde. Så det var varmt och trångt, om än väldigt lugnt och stillastående, seg stonerpublik.

Sleep är Sleep, segt och moody och helt rätt. Al Cisnero, till vänster, pausar samma låt två gånger och är nöjd med ljudet först efter tredje omstarten. Underbara Matt Pike, till höger, spelar med ölmagen och flyter med.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TACKSAM TILL JOSH FRÅN A STORM OF LIGHT FÖR MIN BILJETT! 

Och ikväll fortsätter jag min helg, är ledig mån-tis, med Saturnalia Temple och Jex Toth på Debaser Slussen. Rimligt så in i helvete!

/sanna

just nu: Ancient Sorceries - Saturnalia Temple

120504



Nyss hemkommen från bio med Cissi och Danni, 21st Jump Street. Kan med ganska stor säkerhet säga att jag var den enda som sett serien. Men jättekul att några skådisar från originalet gjorde cameos, räknade till tre iaf.


Köpte nytt armband på jobbet idag, men inser att bilden helt förtar poängen med den. Ville visa hur trendig jag är med roséguld, men syns ju icke. Den är iaf nice och från Pilgrim.

/sanna

just nu: Death Bros - Cancer Bats

120503


Så här kan man se ut på jobbet, bokstavsstrumpbyxor och lite grafiskt. Tyvärr kunde jag inte ha min vita klocka, batteriet hade visst tagit slut.
Så kan det gå, nu måste jag ta mig till en Triwaåterförsäljare, eftersom de tydligen är lite krångliga att byta på. Man måste ha en specialnyckel för att öppna dem. Undra om det betyder att de är mycket dyrare? 
Fick iaf en impuls att göra armbandet randig, kan bli spännande, använder ju ändå aldrig den vita längre så kan lika gärna experimentera lite.

/sanna

just nu: Satan Prayer - Ghost

"Satan vilket jävla oväsen!"

Tänker jag och Sanna unisont, när det skallrar i väggarna, skriks i hallen och kängor klampar i trappen. Är halvägs på väg att ringa efter polisen, när Sanna, efter att ha kollat genom nyckelhålet, konstaterar att det ÄR polisen som stormar grannen. 
Kollar på balkongen, det väller poliser in över räcket.
Två piketbilar fulla.
Jaha ja.

Valborg


Valborg blev en enkel historia i år med mat och vin hemma hos Cissi. Pepparstek, potatis i ugn, sås och sallad.


Chokladpudding till efterrätt.


Molly hadde också chokladpudding någonstans under grädden, promise.

Valborgs matkavalkad. Varsågod!

/sanna

just nu: Time - Asteroid

RSS 2.0