måndag igen


110227


Frukost i sängen innan jobbet, och lite Machine Head på det. Bra start på dagen.

/sanna

110224


Sitter mest och tävlar om Foo Fighters-biljetter, det är mitt liv nu. Och lyssnar på nya singeln, låter riktigt bra. Vill, eller rättare sagt SKA, höra den live nästa fredag. Power of positive thinking ftw.

Idag har jag haft en ledig dag som jag förgyllde med diskning, tvätt och att bädda om sängen, lyxliv.

/sanna

just nu: Rope - Foo Fighters

110221


Blev lite biomys idag, körde good old disney, i 3D.

Och tydligen Queens of the Stone Age till Stockholm 6 maj, biljettsläpp på fredag.

/sanna

Hobo With A Shotgun



åhh, episkt

Beast

Hela Devildrivers nya skivan finns nu att lyssna på, här! Och på tisdag kan man köpa, nice.

/sanna

sthlm sonisphere


Mår bra nu, Slipknot, In Flames, Mastodon, Graveyard, Kvelertak, shit is good:)

Och Graveyard bjuder på lite egna gig i vår också, bra dag. Frågan är bara vilka man skalyckas gå på, Stockholm och Sundsvall är ju självklara, kanske Uppsala och sugen på Örebro. Möjligheterna är oändliga... eller i alla fall tio.

23 mar 2011, Göteborg, Nefertiti
24 mar 2011, Stockholm, Kägelbanan
25 mar 2011, Uppsala, O'Learys, Flykten
26 mar 2011, Malmö, Debaser Malmö
31 mar 2011, Umeå, Scharinska
02 apr 2011, Hultsfred, Metropol (Rockbaren)
05 maj 2011, Linköping, Herrgår'n
14 maj 2011, Örebro , Metalsvenskan
19 maj 2011, Visby, Munkkällaren
27 maj 2011, Sundsvall, Aveny (Upstairs), Club Deströyer

/sanna

niceness


Så här vill jag att min frukost ska se ut idag, vore inte alls fel. Nån får ju gärna komma förbi med det, lägger upp det här med tidsinställning så ni har tid att ta er hit innan jag kliver upp, runt tio som tidigast.

/ sanna

I love the smell of new shoe in the morning


Det utlovade skoinlägget är tydligen försvunnet i blogguppdateringen, men jag har ju köpt ännu mer skor sen dess så gör ett nytt.
De ovan köpte jag precis innan jag drog, Vagabond för 200 spänn, kan jag få ett FYND?


Mer fynd, tre par Converse för 300 spänn, me like. Och ja, de har väl trillat av nån vagn eller andrasorterats, men så crappy kvalitet som "riktiga" converse har spelar det ju ingen roll, 600 spänn för tygskor 'r ju ett skämt. 
Mina köpte jag i en liten butik i Marrakesh, bästa snubben som sprang upp och ner för trappen för att kolla storlekar och färger. Och han var bra på engelska, gubben i sig var ju ett fynd:) Synd bara att de inte hade svarta med svart märke i min storlek. Men nu är ju i alla fall sommarens festivalskor fixade.

/sanna

just nu: Wannabe in LA - Eagles Of Death Metal

Guess who just got back today...

Nu är man tillbaka på svensk mark igen, har ni saknat mig? Har haft det väldigt bra fast nästa gång jag åker till Marocco ska jag antingen ha med mig en karl eller inte vara blond. För hur trevligt det än är att höra att man är vacker blir det lite påfrestande efter fem dagar av ropande och förföljande. Man skulle ju kunna tro att de aldrig sett två blondiner på semester förut. Det var en snubbe som ville "64 us". Antingen är jag lite efter eller så var han inte så bra på engelska, you be the judge.

nu ligger jag i alla fall i sängen, fryser och äter godaste taxfreechokladen.




Försökte uppdatera mig på musikfronten och ser att Foo Fighters ska ha ett exklusivt gig på Nalen den 4 mars som man inte kan köpa biljetter till, bara vinna, gah, vill vill vill! Ångesten om de spelar och jag inte är där, mår dåligt redan nu. händer ju fan mycket när jag är borta utan internet eller telefon, för tydligen hade våra Haleboptelefoner ingen täckning i Marocco.

Hade ju tidsinställt ett skoinlägg som skulle komma när jag vara borta men det har tydligen rymt, ska se om jag kan luska rätt på det.

/sanna

just nu. Empyreal - Sylosis

Happy Valentine



Puss på er alla kära vänner! hoppas ni får en fin dag. I brist på nån som köper saker till mig köpte jag en semesterresa, så ser jag det idag. Tack mig!

Marrakesh headed


Nu är jag på väg till Marrakesh, Marocko, blir borta en vecka. Eftersom jag alltid tänker på er har jag tidsinställt några inlägg, allt för er! Hoppas ni har det lika bra som jag tänkt ha det, fast det blir nog svårt. Semester!

/sanna



Råckståck


Bara lite efter, men här kommer lite bilder från Råckståck. Blogg.se ger mig inte mycket tid, det ska vara nån uppdatering snart och då kan man inte skriva något, taskig tajming där.

Hängde med Linda och Fredrik.



På fredagen var det Crashdiet, inte så mycket mer med det.


De hade en lite motorsågsscen mot slutet som jag fullkomligt bröt ihop av, oh the humor.


Treat avslutade fredagskvällen på Råckståck, inte helt min grej, satt och hängde i spegelsalens underbara soffor.


Sen blev det en kort vända på krogen där jag hittade några förrymda vänner.


Och festivalens höjdpunkt, Imperial State Electric, var först ut för mig på lördagen. Så sjukt bra, bästa jag sett dem. Alldeles lagom länge och bra storlek på scenen.



Istället för vanliga gitarristen var det Robert Pehrsson, som spelar med Nicke i DeathBreath och i Dundertåget som var där. Fint det tyckte jag och var nöjd.


Helgens enda egopic, konstigt nog.


Sen var det Bullet, och en hel massa dåliga bilder tog jag visst. Men men, you win some, you fuck some up.


De körde lite låtar från nya plattan, kul att höra.


Är alltid kul att se Bullet. De bästa med dem är att de ser ut att ha så roligt själva, inga emotendenser där inte.


Sen var det dags att se Fredrik med band, All Electric. Kan inte komma ihåg att jag sett dem tidigare, men det var ett jävla ös, sjukt nice.


Sist ut var Kristet Utseende. Är kanske enda människan från Sundsvall som inte lyssnar på dem, alls. Men kul för alla andra.

fem minuter tillgodo innan uppdateringarna startar, speedy of me.

/sanna



Gary Moore 1952-2011

Gary Moore, Sweden rock 2010

Gary Moore har dött, första rockern i år, får hoppas att det här året inte blir lika illa som förra.

Jag såg honom spela på SRF i somras, det blåste som fan och Billy Idol hade kört precis innan.

/sanna

Kvelertak it was



Fick gå själv, men klarade mig fint ändå. Först var Spirit of the dead, också norrmän.


Kvelertak. Här kände jag att det var självklart att man behöver tre gitarrer, färre är ju bara... för få.

Publiken crowdsurfade, bandet också, det luktade bränt, alla rörde på sig och det var allmänt sicko-awesome. Jag log spelningen igenom för det var så bra. Sen att de körde alldeles för kort är ju en annan femma, killarna har ju inte så många låtar än.

/sanna

just nu: Teras - Sylosis

revenge of the geeks


Sitter och pysslar med bilder och har tre små spelnördar med mig.

/sanna

It is for a myriad of reasons, but mostly to preserve what is beautiful and special about the band and have it stay that way.



White Stripes lägger av. Kanske inte så förvånande, och just nu känns ju Jacks alla andra projekt mer spännande. Men mitt tonårsjag sörjer lite, ännu ett band jag inte fått se live.

On a personal note, jag har hicka... som vägrar sluta. Oh the joy.

/sanna

just nu: The path - High On Fire

110202


Hemma efter Kvelertak, blev bara Egg och inget Bacon. Dagens outfit, komplett med hjärtmönstrade lakan i bakgrunden. Började kvällen med massa lockar, men de headbangades bort.
Jag älskar verkligen mina nya strumpbyxor, ignorerar helt att det gått en maska i dem, gjorde det av en promenad första gången jag hade dem, vad fan? Sen har de pallat tre dagar med konserter, så vette fan hur jag lyckades med den första. Men har köpt ett till par nu.

/sanna

just nu: Fossegrim - Kvelertak

Debaser Slussen - Kvelertak


Peppen är total, Egg'n'Bacon drar på Kvelertak imorgon, insläpp klockan sju. Längtar som fan nu, precis vad som behövs för att inte få allt för mycket konsertabstinens efter helgen. Typiskt att jag jobbar till sju bara, blir att skynda sig, räknar med mycket folk.

/sanna

just nu: Sultans of Satan - Kvelertak

madness

"MÖTLEY CRÜE singer Vince Neil told People.com that he has "already learned [his] lesson" after he took a plea deal stemming from his arrest last June for drunk driving on the Las Vegas strip."

Man hade ju kunnat trott att han lärde sig den läxan när han körde ihjäl en människa på fyllan, men tydligen inte. En av anledningarna, förutom att de är dåliga, att jag inte gillar Mötley Crue är att Vince Neil körde ihjäl Razzle och stoppade Hanoi Rocks ganska effektivt. 30 dagar i fängelse fick han för det.

/sanna

just nu: Fossegrim - Kvelertak

RSS 2.0