timmen är slagen...

...För en ny klocka.



Blev en sån här klocka till mig, velat ha en svart ett tag, och den här fick jag för halva priset. Kände att jag behövde ett lite mer svart komplement till min vita klocka. Och jag gillar ju Triwa. Och de är datum på klockan, när jag jobbar använder jag det dagligen, bästa funktionen ever

/sanna

just nu: Hellfire - DeathDestruction

festivalsommaren 2011

Deftones imorgon, och Coheed & Cambria och Khoma så klart, men DEFTONES! Att jag jobbar till kvart över sju och att giget är på Arenan och börjar typ sju talar emot att jag kommer hinna se Khoma. Bummer.

Blabbermouth säger System Of A Down till Metaltown, är inte helt långsökt.

Getaway Rock Festival har släppt lite fler band, Entombed och Ghost är det jag tycker är kul. Men då får amn ju kanske ha i åtanke att den svenska rockfestival som inte bokar Ghost är lite efter, host host, ska vi gissa att det är Sweden Rock Festival som inte bokar dem? Mer hypat svenskt band kan man inte få till för festivalsommaren 2011.

/sanna

just nu: Sextape - Deftones

pretty


Can I haz?

/sanna

Slash


Är så kul att få paket på posten. Fick en promosingel med Slash, tyvärr är ju fergie också ed och förstör den, se mina strategiskt placerade fingrar. Men gratis är ju nice, vette fan vad jag tänkt ha den till, är egentligen inget kul på den, bara två versioner av Beatiful Dangerous. Fast den kom i ett vadderat kuvert,  så återanvända, bra bonus förstås.

/sanna

just nu: Bother - Stone Sour

together in the darkness


Var på Debaser Medis igår för att se Imperial State Electric. Var gratis inträde tills klockan tio, och det tänkte jag försöka tajma. Blev lite sen men kommer dit och ställer mig i kö kring halv tio och då säger vakterna att nu är det fullt, en ut, en in-principen gäller nu. Fick lite ångest där, fan, trodde väl inte att nån skulle gå innan bandet.

Men jo, och in kom jag tre minuter i tio, flyt där. Inser att alla inte är där för Imperial, strange I know, utan många var där för att förfesta, det var ju tydligen lönehelg, who knew?


Cissi som kom dit ungefär samtidigt som jag blev insläppt kom också in efter lite köande. This is us, jag efter en halv öl hemma, hmmm.
Fint efter spelningen när vi vill ha vatten, köat i baren ett tag och en kille tränger sig fram lite och frågar vad vi ska ha, när jag svarar så frågar han om jag kan beställa två öl åt honom och det vi ska ha så betalar han allt. Okej och tack sa vi, vissa människor har ju bara pengar över, riktigt nice det. han ville till och med att jag skulle behålla växeln på 300 kronor, men då sa jag fan nej, lite skumt att ta emot pengar, cider däremot, helt okej.

Stod i mitten längst fram så jag såg setlisten och visste att de skulle köra Lee Anne, sjukt nöjd, den är min favorit av Imperial State Electrics låtar. Bacon blev helt förstörd av hur mycket jag hade den på repeat när den precis kommit upp, som en av de första låtarna, på deras myspace.


/sanna

just nu: Snuff - Slipknot

ahh, jag dör, kick in the head


Candy Canes


har köpt årets julpynt, 13 kronor tror jag den kostade, så lätt värt det. Har alla julgrejer jag fått genom åren i Sundsvall så måste nästan hämta hit det. Men det här duger så länge, ska bara hitta lite plats för dem.

Egentligen är jag redan less på julgrejer eftersom vi haft jul på jobbet i snart en månad, tycker egentligen julen får hålla sig till december, och IKEAs tremånadersjul ska man ju inte ens prata om. Låtsas bara att den inte är där så kanske den försvinner.

/sanna

just nu: Spirit Of The Wind - Spiritual Beggers

Black Label Society till Sverige

Jag önskar och jag får:) Black label society kommer till Sverige i mars, Arenan i Stockholm den tredje och Trädgårn' i Göteborg den fjärde. Sweet!

Sanna

One night in Malmö


Förra fredagen drog vi ner till Malmö för att se Avenged Sevenfold. Här är Michan och jag på Veolia-tåget med lite Hardcore. Sätena på det tåget var sjukt sköna, inte alls hårda som på SJ, me like.
Josse mötte vi upp längst fram på konserten, hon hade sett Avenged i Köpenhamn också, och höll bästa platserna åt oss.

Förband var Corroded. Min fjärde gång jag ser dem, helt utan tanke bakom, de dyker bara upp som förband lite överallt.

'

Sen var det Avenged Sevenfold som var sjukt bra, så nöjd att vi drog ner och såg dem, så värt det. Längst fram, mitten, man såg jävligt bra men var lite för nära för att kunna ta bra foton. Var det nån som sa grodperspektiv?


Standing pretty, de är så fotovänliga, ställer sig självmant i jättebra poser.


Mike Portnoy var riktigt bra han också, såg ut att ha riktigt kul, och fan vad han får allt att se lätt ut. Men det känns ändå bra att ha sett dem dem Jimmy. Ska bli intressant att se hur de, om de, fortsätter, vem de ska ha som trummis, för jag kan inte tro att Mike Portnoy kommer stanna med Avenged Sevenfold permanent, tror han vill ha lite mer utmaningar, och kanske lite mer metal.


Några timmar senare hade vi jättekul i sporthallen och tyckte vi skulle ta kort. Josse måste ha ett sjätte sinne, för precis efter att bilden är tagen plockar hon ner sitt ben, vilket gör att jag tar ner mitt, och sekunden efter det knallar Mike Portnoy in i rummet, haha.
Tja, här står vi och hänger.
Nåt måste vi ändå gjort rätt för kvällen slutar med en avskedspresent om 16 öl, blåbär, jordgubbar och vad vi nu plockade på oss.


Hittade den här affischen när vi vandrade runt i Malmö senare på natten.


Det var inte så kallt den kvällen, men tungt med all öl vi (jag) bar på, haha, lyckad kväll. Vi hängde på en pizzeria tills de stängde vid fem på morgonen, då vi drog vidare till dygnet runt-öppet Donken istället. På pizzerian blev vi dock erbjudna att stanna en timma efter stängning och fick dessutom rabatt på pizzan, bara för att så fina tjejer inte finns i Malmö.

/sanna

just nu: You'll Never Get To Me - Killing Joke





red hot news


Det är ganska intressant med mig ibland, jag börjar tänka på ett band jättemycket några dagar, sen kollar jag om de gjort nåt nytt, och oftast visar det sig att de precis släppt någon nyhet eller bokat turné.

Vilket är fallet med mina babies i Red Hot Chili Peppers, har intensivat dem några dagar nu, musik och videos, kommer på att jag kanske ska gå med i deras grupp på facebook, kikar in där och ser att de ska spela på Rock In Rio nästa år, den 24 september. Födelsedagspresent till mig själv kanske? Åh, betyder ju så klart skiva under 2011, den är planerad att släppas i mars och jag tror det är lika bra att jag börjar spara pengar för då blir det till att följa den turnén, åh, lycka. Saknar dem så mycket, och även fast de inte kommer vara lika bra utan John så är de fortfarande Red Hot Chili Peppers och de har släppt många bra skivor utan honom, fast bättre med honom.


Om John bara kunde var lite lättare och uppdatera sin hemsidor oftare än en gång i halvåret, abstinens, vill ha ny musik från honom också.

/sanna

just nu: Silver Rider - Robert Plant

life of a cowboy


Var på Debaser Slussen igår för att se Job for a Cowboy, tredje gången för mig. De hade med sig två förband, först Trigger the Bloodshed. De var helt okej, lite unga och det var nästan inget folk där än.


Sen var det Annotations Of An Autopsy, heller inget jag lyssnar på, men de fick bättre respons från publiken. Det bandet har för övrigt några av de sämsta låtarna jag hört, speciellt Serpents, låter så jävla kul med gnällsången.


Band of the hour, Job For A Cowboy, bästa spelningen jag sett med dem. Tidigare har det varit lite större scener som de inte helt kunnat täcka upp, de smälte in mycket bättre på Debaser Slussens lilla scen.

Jonny Davy, sångare i Job For A Cowboy, måste jobba lite på sitt whiskeyface, haha, gulligt värre.


En kille i publiken ropar att han vill höra Constitutional Masturbation, svaret han får från sångaren:
We've already played that, you stupid motherfucker.



De körde en cover på en the Crown-låt, lite video på det här.


Träffade en jättetrevlig finska som också var där själv, så när Debaser stängde en timma innan utsatt tid, drog vi alla vidare till Medusa så klart, närheten är awesome. Fick skummaste komplimangen igår, att jag hade fina tänder... Den var ny.


Kommer hem efter att krogen stängt och hittar Molly uppstigen och, nästan, klar för att dra till jobbet, olika dygnsrytm, vadå?

/sanna

just nu: Death Knell - Ghost

one stone sour, please. and make it strong

Sitter och tycker synd om mig, den förväntade förkylningen har börjat komma nu, satt sig i halsen. Tröstar mig med lite B-sides från Red Hot Chili Peppers. Bra skit.

Hunnit en liten bit längre in i bildernas värld så nu får ni Stone Sour-giget från i torsdags.


Underbara Hell Yeah var förband, sjukt klockrent namn förresten.

You want one more song?
HELL YEAH!!!

Synd att publiken var lite dum och inte utnyttjade det. Överlag fick de ett lite svalt mottagande, de är inte så stora i Sverige, but I like:)



Vore kul om de kom tillbaka så man kunde få en hel spelning, de fick ju köra så kort nu, men det de gjorde var riktigt bra.


Icon on drums, Vinnie Paul, tidigare i Pantera.


Sen var det Stone Sour, som så klart var amazing, de är bandet jag saknar mest nu, kan inte förstå att jag inte såg fler gig på den här turnén, hade nog förträngt hur bra de är. Och Corey Taylor är så sjukt bra frontfigur, och i princip enda människan som blev snygg av att klippa sig, unprecedented in my world. han har karisma, plus att det verkligen känns som att han gillar det han gör.

När de körde på Klubben, 2007 tror jag, så grät han för att han var sjuk, och förklarade att det var så jobbigt när man inte kunde ge allt till fansen, fint! Önskar man varit där.

Stone Sour med Bother.


198 cm James Root, också från Slipknot


Har den här som bakgrundsbild på datorn, love it, precis innan Corey humpar gitarristen lite, så fint, man ser verkligen hur han förbereder sig. Stone Sour är då bandet som, istället för en Wall of Death, kör en Wall of Dance. Lovar att vakterna blev lättade då.


Bara för att Corey Taylor är lite bättre än alla andra.

/sanna

just nu: Rolling Sly Stone - Red Hot Chili Peppers

Skin blues

Skulle fixa med bilder och lägga upp lite mer från konsertveckan, men råkade fastna med John Frusciante-klipp, har en youtube-revival.



Är jobbigt att titta på, men fan vad han kunde göra musik ändå, trots att han var druged out of his mind och vägde mindre än en tonårsbrud, otroligt att han ens kunde spela här.

/sanna

taste of chaos

Nu var week from hell över och det känns så tomt, konsertabstinens. Men kroppen, som är täckt av blåmärken, tycker att det är skönt att som omväxling slippa bli mörbultat och runtkastad i ett hav av svettiga snubbar. Veckan började ju med Bullet For My Valentine på Annexet, och dagen efter, i onsdags var det Taste of Chaos på Hovet.

Vi var inte helt säkra på att vi skulle lyckas ta oss dit eftersom vi skjutit upp biljettköpet och ståplats tagit slut, emn dagen innan hittar jag två ståplats på tradera för 400, sammanlagt, sjukt nöjd. Var väldigt stressigt med att hämta upp biljetterna och vi anländer till Hovet precis när Halestorm börjar spela.


Kul spelning, riktigt soft trumsolo, som avslutas med att hela bandet kommer utbärandes på varsin trumma och de alla börjar spela. Kul sätt att närma sig nåt så tråkigt som trumsolon.
Här stod Michan och jag och frös om tårna på ishallens golv. En matta hjälper inte mycket mot iskyla.

Efter ett tag började Buckcherry, riktigt kul att se live, partyrocken deluxe.

En Buckcherrygitarrist som försökte se ut som Slash och Joe Perry.

Fanns två scener, men vi såg inte så mycket på den lilla, så efter Buckcherry blev det lite öl och skitsnack innan det var dags för Papa Roach, som jag inte alls lyssnar på. Helt okej, märktes att det var lite mer vana vid stora scener, de körde ett bra gig. Här en lite video jag filmade under Scars.


Sämsta bilden på det som kanske var kvällens bästa gig, As I Lay Dying. inte lyssnat något alls på dem, men vi hade inget bättre för oss så tänkte att vi skulle kolla in dem, men då visade det sig att vakterna tyckt att det var full i den mindre lokalen de spelade i, så de hade stäng dörren. Uttråkade som vi var bestämde vi oss för att gå runt hela lokalen, och där visade det sig att det var öppet, flyt. Här blev det lite Wall of Death, därför det är så tomt framför oss, publiken var verkligen på.


Sist var det Disturbed, som jag inte gillar speciellt mycket, så ska inte säga så mycket om dem. Fansen tyckte nog om det och jag gillar ju att se konserter.

Vi började med att sitta på den väldigt folktomma läktaren, för att sedan gå ner på golvet, och komma jättelångt fram utan ansträngning. Vi hade hela kvällen sagt att det nog var lite folk för att de skulle komma till Disturbed, men läktaren var inte ens halvfull och det var inget tryck på ståplats, lite fail. Får se om nån vågar ta tillbaka Taste of Chaos nästa gång de kör turnépaket. var tydligt att det var de som var förlorare i tävlingen om fansen den här vecka, för alla andra gig var de fullt ös på.
/sanna

just nu: Speed Freek - Hallows Eve

mars attacks

Good news, som jag ligger lite efter med, men Kyuss kommer till Sverige, Stockholm och Debaser den 13 mars näsa år, sweet. Våren börjar ta form, men det är fan bäst att det blir lite mer snart om den ska kunna konkurrera med hösten.

/sanna

Oh, what have you done?

AHhahahaha, nu vet vi varför Escape the Faith ställt in sina datum med Bullet For My Valentine, basisten Max Green har lagts in på rehab, och han är hur gammal säger vi då? Runt 23, lite svårt att veta eftersom de nog inte vill att folk ska veta hur unga de är, men titta på honom, tiny!

Planen för Escape the Faith verkar i alla falll vara en Europa turné till våren, förhoppningsvis tar de sig till Sverige.

/Sanna


Konsert nr 1


Monster week full of awesomeness har börjat. Det var Bullet For My ValentineAnnexet idag, har aldrig stängt så snabbt på jobbet men hann faktiskt i tid till förbandet, Funeral For A Friend. Helt i onödan, för de var inte speciellt bra. Och skittaskigt ljud, skulle ha ätit middag på Donken istället. Nu blev det en ynka liten cheeseburgare on the go istället.


Bullet For My Valentine däremot var skitbra, skönt eftersom jag hade mina tvivel efter giget i somras, not so good. Men inomhusarena gör dem gott and they kicked some ass.

Guitar, now I sacrifice thee to the God of Metal, St. Dio

Var ganska intressant att gå på BFMV, man kände sig äldst, och till och från längst också. Men fan vad publiken rörde sig, folket var inte tillräckligt gamla för att ha lite konsertvett. Vi hamnade på golvet två gånger, wtf? Tror aldrig jag ramlat på en konsert innan, så det känns lite fail. Och ingen hjälpte folket upp första gången vi föll. Andra gången var när alla andra kastade sig efter en trumpinne, och vi inte hann backa. Sen var det tre killar som låg kvar på golvet och drog i pinnjäveln, åh småfolket.


Men trängseln var värd det eftersom vi hamnade ganska mycket mitt i smeten, långt fram, där man ska vara, men är lite slut i kroppen nu. Längtar till resten av veckan, one down, four to go. Soft sliten man kommer vara på söndag.


Michan och jag i väntan på jackorna. De körde verkligen ut en från lokalen på en gång när det var slut, så det blev hyfsat lång kö till garderoben. Vi ser inte så farligt slitna ut om jag får säga det själv.
Setlist Bullet For My Valentine, Annexet Stockholm 16/11 2010

Har ganska bra flyt med mina setlists nu, me like:) Tycker det var bra låtval, inga direkta överraskningar. De har flyttat in Alone mot mitten istället för att ha den i slutet som de kört i USA. Älskar Your Betrayal som öppningslåt, introt är så jävla bra, mm trummorna.

Imorgon blir det, efter lite om och men, ståplats på Taste of Chaos. Två stycken biljetter för 400 kronor, ska hämta upp dem imorgon efter jobbet, sweet. Är Halestorm och Buckcherry som drar mest för mig.

/sanna

just nu: Pleasure and Pain - Bullet For My Valentine



holy s**t


Precis vad jag hittade i vår trappuppgång idag. Skulle gå till jobbet och hittar en gigantisk hög med SKIT, VAD FAN? Vad är det för folk som bor här? Och med gigantisk hög menar jag kossa med diarré gigantisk.
Apropå ingenting, det finns band som tänker lite extra när de ska välja bandnamn, och utklassar alla andra. Goatwhore kan nog vara ett sånt episkt band. Hur de låter? Who cares, bara känn på namnet. (för övrigt så låter de kanske inte så bra, men anyways, Goatwhore!)

Imorn är det Bullet For My Valentine på Annexet, kommer nog bli nice, bara de är bättre än i somras så. Får återigen dra direkt efter jobbet, slutar kvart över sju, så blir lite stressigt igen. Men men, det är det värt. 

/sanna

just nu: The Last Fight - Bullet For My Valentine


so... what did he say?


hahahah, jag dör, so funny:)

/sanna

monster in action



Igår var det Monster MagnetKlubben som gällde. Först ut var Seventh Void, förbandet.
Notera snubben med hockeyfrilla, de frodades verkligen på den här konserten. Alldeles för många gubbar som levde kvar i det förgångna.


Och typiskt Klubben som drar allt igång en kvart efter insläpp, och jag som jobbade till en kvart innan insläpp missar alltså en del av förbandet. Bummer eftersom de var riktigt bra. Två av dem har tidigare varit med i Type O Negative. De hade skönaste basisten, tokspeedad, både på och av scen, men fan vad glad han var.


Blev inga bra bilder på Monster Magnet alls, allt ljus var riktat på publiken mest hela tiden, och min kamera var inte så medgörlig då.


Skönt att de var mycket bättre den här gången än sist jag såg dem, på Peace & Love, för två år sen. Och nya skivan är riktigt skön. Helt igång tycker jag ändå inte att spelningen kom förrän mot mitten.


Filmade även sämsta videon, introt till Space Lord, men gav fan upp. Och det enda som hörs är medelålders män som skriker med, inget alls av Dave, fail.com


Plockade en setlist, så här är låtordningen för Monster Magnet, Klubben 12/11 2010
Inga direkta överraskningar, 4 låtar från nya skivan Mastermind.




Kommer ni ihåg den här låten? Mellanstadienostalgi för mig, och i grunden skitbra eftersom hela låten är samplad från Red Hot Chili Peppers instrumentala Pretty Little Ditty som är med på fantastiska plattan Mother's Milk, den första de gjorde med John Frusciante.

Kvällens bästa är i alla fall några timmar efter konserten när jag snackar lite med en snubbe som kläcker ur sig

"Perhaps you know me, I'm a famous drummer, I'm in this band" och säger nåt namn jag inte kommer ihåg eller hört om, när jag säger nej drar han upp nåt annat band jag heller aldrig hört om. Och då säger han

" You might have heard of this band CrazyTown, I played drums with them" Hahaha, helt priceless, den här låten har jag med på diverse spotifylistor, nostalgi och fest. Tydligen bor han här med sin svenska brud. Small world.

/Sanna

just nu: What's Eatin' You - Airbourne



the hard way



Var och såg Airbourne i tisdags, tänkte få upp lite bilder nu. Ovan är Black Spiders som spelade innan, riktigt bra. lyssnat lite på dem innan och gillat det jag hört, men att ett band är bra live är så viktigt, och de var bra live, så jag är nöjd. Helt insane trummis, stirrade ut publiken som att vi precis förolämpat hans morsa och han skulle kasta sig över trumsettet och attackera när som helst, love it!


Sen var det the tiny hobbits from Australia, Airbourne. De är egentligen inte speciellt bra på skiva, lite party och sköna gitarrer, men inget speciellt, men fan vad kul det är att se dem live. Han kan ju egentligen inte sjunga heller, men live tänker man inte lika mycket på sånt. Och det är fullt ös medvetslös hela showen. Även fast jag, som sett dem några gånger, börjar kunna tricken nu.



Som att klättra upp på vad än är möjligt. Här tog han sig upp och runt och genom publiken för att ta sig tillbaka, cheap but fun.


Eller ölburken mot huvudet... seen it men är kul ändå. Fast till nästa skiva och efterföljande turné är det nog dags för lite nya grejer ändå.


Synd att inte Enforcer kunde vara med, men får säkert fler chanser att se dem, lite mer lokala än Airbourne.

/sanna

just nu: Diamond In The Rough - Airbourne



more bands

Hmm, det går fint det här. Får satidigt veta att jättesöta småpojkarna i Escape The Faith skulle varit ett av två förband till Bullet For My Valentine, på tisdag, och att de inte kommer vara med, fint det. I samma mening hinner jag gå från wii till not so much wii. 

/sanna

just nu: Nod Scene - Monster Magnet

Awesomeness


Airbourne var bra, som vanligt. De körde samma show som vanligt, lite predictable men fortfarande bra, men till nästa turné måste de fan fixa nya gimmicks.

Black Spiders var också bra, sjukt nöjd med kvällen.

Det enda på minussidan var att Enforcer inte kunde spela, fan vad oflyt. När de åkte från giget i Oslo igår körde de rakt in i en plogbil och totalförstörde sin husbil. Bara lindriga skador på bandet iaf.

/sanna

foods


Aina har ju varit i Stockholm och praktiserat så jag bjöd hit henne och Hanna på middag.


Had a blast:)

/sanna

just nu: Glycerine - Bush




lördag


Vi firade Molly i två dagar så i lördags hade vi lite brudar på besök och gjorde pizza. Jag var mitt emellan mina två kameror så blev lite sporadiskt fotat.


Michan i väntan på mat.


Josse i det lila köket, way pretty!

Foods. Jag åt sen pizza i tre dagar, win!


Sen åkte vi in till ROQ och såg lite band, massa skit och några guldkorn. Det här bandet var helt underbart, ser verkligen ut som hejkomochhjälpmig och när de började köra så öste de verkligen på som fan. Inspelat, not so much, mycket bättre live.
Vapenlicens, mmm, känns fan som man är hemma i bushen igen


Och det här bandet som Josse och jag bestämt skulle köra Rockabilly, helt baserat på ytliga premisser, och sen kommer de och drar igång vad de kallar Norrtunadöds. Namnet skulle kanske lett oss rätt, finns inte ett Rockabillyband som skulle heta Septekh, our bad.

Awesome night som blev awesome söndag med youtube och chips och cola och mera chips.
/sanna

just nu: Just Like A Woman - Black Spiders

playing ketchup


Ligger lite efter så lika bra att börja slänga upp lite grejer nu, innan concert week from hell nästa vecka. Smygstartar den lite imorgon med Airbourne på Tyrol, och sen på fredag med Monster Magnet.

Såg som sagt Alter Bridge förra veckan, blir lite fler bilder nu. Ovan Myles Kennedy.

Mark Tremonti
Michan och jag smådog lite varje gång han skulle spela något som var lite "svårt", för fan vad han gjorde faces.



Och Slash var så klart där som grädden på moset, löken på laxen, frosting on the awesome cake, or whatever you like, där var han iaf. Underbar som vanligt, fint att han spelade ner sig själv, lät Alter Bridge ta plats. Mark var glad som ett litet barn. Myles har ju turnerat massa med Slash redan, så han var ju cool, men de andra gubbarna har ju aldrig spelat med honom, och de var fan lika nöjda som vi i publiken.

Setlist - Alter Bridge Arenan 2/11 2010
Och setlist så klart, orkar inte skriva ut låtarna, ni får läsa själv om det intresserar.

/sanna

just nu: Chemicals Between Us - Bush



happy 22:nd


Molly fyller år och bakar semlan from hell, gigantish:)

/sanna

just nu: Katana - Enforcer



Congrats to Bacon som just fyllt 22:)




A Muse


AHHH, jag dör. Muse blev kanske lite pissed när de ombads köra playback, and this is what we get, totally awesome, dör av skratt.

/sanna

lite video

Har pysslat med att lägga upp lite video på youtube, so here we go...




Slash som gästade Alter Bridge i tisdags på Arenan, helt awesome:)

/Sanna

WTF?

INTE okej Graveyard, ni ska inte spela i Stockholm när jag är i Malmö och ska se Avenged Sevenfold.
Att de var tvugna att boka in den enda dag jag inte är i Stockholm, 19 november, frustrerad.

Får väl nöja mig med det faktum att nya skivan håller på att mixas nu, gonna be awesome, för det de körde live i Sundsvall lät förjävla nice.

/sanna

just nu: Human Dust - Annotations Of An Autopsy

when the man comes around


Tänkte att jag skulle skriva lite om Alter BridgeArenan igår, men orkar inte. Den korta sammanfattningen är Alter Bridge var riktigt bra, Och Slash var där och körde en låt. Sen setlist, lån väntan och till slut lite autografer på den. Ska försöka få upp några av filmerna jag tog och låtlistan nån annan dag.

Now sleep, har kampanjbyte på jobbet, mycket att göra. Så nu börjar julen på jobbet, efter IKEA men innan alla andra.

Insåg precis att det är en längre version av Slashs skiva som finns på spotify nu, tog ett tag men kom sedan på att jag faktiskt inte hört de här låtarna förut.

/sanna

just nu: Mother Maria - Slash feat. Beth Hart

Bacon alert

It's suprising, it's exiting, it's bacon time!
Eller nått.

Jag, bacon, Molly, det där, var på Watain i söndags!
Även om de hade dragit ned en smula på likdoften (kläderna från konserten har legat på mitt rum sedan i söndags utan att jag kreverat) så var stämningen hög, och en smula gemytlig.
I mörkret saknas skuggor, och man kan se ting för vad de är, hela, långt mycket bättre än vad man kan göra om man gömmer sig i ljuset.
Om man tar sig tid att låta ögonen vänja sig det vill säga.
Watain håller upp en svart flamma för alla som är trötta på slentrianmässig kristen etik och moral, för alla som vill se lite mer.
Jag skulle kunna skriva om hur de var musikaliskt, hur tajta de var etc. Men faktum är att en konsert med watain är mer än musik, det är en upplevelse för syn, hörsel, lukt, smak, ja till och med känsel.
Som en mer genomtänkt, gory och meningsbärande version av Pink Floyd ungefär, och bara en idiot går på the Wall och missar flygplanet.
Dock bör jag kanske tillägga att om de har spenderat 5 månader med att förbereda blodet till konserten, så är det musikaliska framförandet på inget vis en besvikelse i förhållande till framträdandet i övrigt. De är rätt grymma.
Slutligen en visdom från E: "välsignade är de som tar sin hunger med sig till graven".

Deströyer 666 hade jag inte lyssnat på (vad jag minns) innan, och de var en förbaskat glad överaskning som jag helt klart ska lyssna mer på!
Var förövrigt belåten över att se att banden inte förväntat sig att alla tjejer som lyssnar på dem är feta, och att det är tjejer som faktiskt lyssnar på metal och inte vill ha my little pony på bandtröjorna, så jag köpte hutlöst många!
Bilder från spelningen och på de brutalt snygga tröjorna kommer senare.

Förövrigt, pojkar, ett tips: http://www.askmen.com/dating/heidi_150/192_dating_girl.html
En ganska bra sida, med endel bra regler för killar som dejtar.
Kommer nog återkomma med en topp tio idiotlista över läskiga beteenden och nonos snart med.

Shine on!

Wish you were

I fredags var det Dimebash 2010 på Key Club i L.A. Den hålls till Dimebags ära och förtjänsten går till Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund. Och de släpps en DVD därifrån, good shit. Robb Flynn, Lemmy, Dave Grohl, Joey Jordison, Kerry King med flera metal-superstars var där och körde låtar.


Wish You Were Here
- Robb Flynn (guitar), Jerry Cantrell (guitar), Mike Inez (bass) and Dave Lombardo (drums)

Så fint, men vore kanske aningen bättre om inte folk skrek så jävla mycket, vad fan?

Imorgon blir det Alter Bridge på Arenan. Jobbar till kvart över sju så blir till att dra dit direkt efter, party party.

/Sanna

just nu: Down To My Last - Alter Bridge

RSS 2.0