yesterday out


Johanna var här igår och jag gjorde sommarens första strawberry daiquiris, lyckad kväll.


Jag har köpt en ny ring, kärlek.

Gårdagens höjdpunkt inträffade i tunnelbanan på väg hem, ett samtal mellan 20-nånting brud och snubbe 30+
hon: Jaha, du kommer från Latinamerika, säg nåt på latin.

Gah, trodde inte folk sa sånt i verkligheten. Men underhållande och fantastiskt att hon inte förstod vad hon sagt efteråt.

/sanna
just nu: Mary Jane's Last Dance - Tom Petty



110731


Retro awesomeness.

Turbowolf med A Rose For The Crows. Hörde låten för typ ett halvår sedan, fick den gratis med en tidning, och tydligen blir den första singeln från deras debutplatta i höst.

Måste se live. Snart tror jag.

/sanna

just nu: The Departure - Spirit Caravan

110727


Min födelsedag börjar närma sig, hmm, två månader kvar, men ändå. Det här vill jag ha när jag fyller år! Hela paketet så klart, inte bara tårtan:) Bilden från High Voltage i helgen, en av festivalerna jag ville besöka i år, but you can't have them all i guess.

/sanna

just nu: Man Of Stone - Battlecross

110726


Händer inte mycket spännande nu, jobbar mest. Nästan ledig i helgen iaf:)

Lyssnar lite på ny Opethlåt, här. The Devil's Orchard, I like it så det är bra. Och älskar omslaget, de i bandet som äpplen i trädet, dödskallarna representerar forna medlemmar och ett fallande huvud av snubben som hoppat av, goofylicious.

/sanna

Red Hot Copenhagen


En fantastisk bil på min nya klänning. Älskar rea, Lindex har ta två betala för en, klart amn tar två då. Blev en grön jacka som andra plagg.

Har köpt tåg- och konsertbiljett för att åka och se Red Hot Chili Peppers i Köpenhamn den 14de oktober.

Haha på det här, under klippet står det: Watch an interview with Anthony and Chad where they explain the initial writing process and Josh joining the band.

Eller? Watch Chad sitting in on interview with Anthony är mer vad jag ser.

/sanna

110719


Såg en brud på Getaway som hade de här sloglasögonen, herregud vad jag vill ha dem! Ann Sofie Back har gjort dem och de kostar lite för mycket för att vara solglasögon. Men de är så fantastiska. Bilden är från denna blogg, hon är gift med sångaren i Pentagram. Hörde jag nån säga åldersskillnad?

/sanna

just nu: The Adventures Of Rain Dance Maggie - Red Hot Chili Peppers

110717

Åh, jag trodde jag hade växt ifrån http://icanhascheezburger.com men icke.

Molly och jag har just nu en liten varelse som lever rövare i vår hall, vi väntar på att hitta ägaren till liten vilsen en.

/sanna

just nu: Forever - As I Lay Dying

Corey Taylor, marry me!


Fantastiskt! Kärlek alltså.

/sanna

Sonisphere Sthlm


Det är fan tid att jag tar tag i det här, ligger tre festivaler efter, oops. Börjar bakifrån med Sonisphere som var i lördags. Mitt första band var Kvelertak.


Sångaren var ute och vandrade lite. Tacksam över att han inte kom till sidan jag stod på.


Sen var the Graveyard på andra scenen, en kvart var det mellan banden så det var ett jävla hattande fram och tillbaka. Men väl där så var det jag och en massa Slipknotfans längst fram, trillade in lite mer folk för Graveyard allt eftersom.


Bra som alltid, ett plus var också att de verkar ha lärt sig stora scener i sommar och att man då måste göra lite mer. Så klart inga legkicks eller stora gester, men bara lite mer rörliga. Det räcker.

Sen tillbaka till första scenen, den mindre, för att se Mastodon, som varken hade rätt trumset eller backdrop, de kanske hade skickat det direkt till Sonisphere Knebworth, för där, dagen efter, såg de ut som ett riktig band.


Arch Enemy och Airbourne körde också, hann klämma in lite middag där också. Sen var det In Flames. Riktigt länge sedan jag såg dem. Nytt album har de  släppt, tur att de inte körde mer än två låtar, tror jag, från det eftersom jag inte hunnit lyssnat in mig på det, och vette fan om jag ens kommer tycka det är så bra, skeptisk än så länge.
In Flames hade samma problem som Mastodon vilket var att all bas var så jälva hög att det gjorde ont att stå långt fram. Inte okej.


Sen skippade jag att se Mustasch, så klart, till förmån för lite alkohol, girl gotta get her drink on. Vilket var väldigt bra för när jag stod och hängde och väntade på Slipknot kom deras ljustekniker förbi och tyckte jag skulle stå i ljud-/ljusbåset och se spelningen. Tack för det sa jag, gratis öl och dagens bästa, eller enda bra, ljud.


Kom en lite Slipknotare och klättrade också. Fantastisk bildkvalitet jag bjuder på här. På det stora hela, en bra lördag.

/sanna

just nu: Sun Medallion - King Tuff



OB-tillägg för att bära svettig australier?


Jaha, kan tänka mig att snubben inte trodde det här skulle ingå i hans arbetsuppgifter. Det var nog det enda nya i Airbournes show på Sonisphere. När man sett dem några gånger blir de lite tjatiga, underhållande, men man kan fan inte turnera samma platta i evighet.

/sanna

just nu: Eclipsed - Sylosis

Opeth<3


Åh, Mikael Åkerfeldt, varför vägrade jag Gävle i fredags, det hade varit så bra att se Opeth igen. Nevermind att jag var halvdöd, tog mig knappt till affärn.
Bilden ovan tog jag för dryga året sedan när jag såg Opeth sist, på Sweden Rock.


Mellansnacket nu på Sonisphere:

I thought for a minute it said whitesnake over there, but it said milkshake

We came all the way from switzerland for you guys. in switzerland we eat chocolate and i'm a poor clock maker.

i'm a clock maker, that's why my timing's so good

I'm a genious, what can you say?

Och sen fick han publiken att headbanga, utan musik, fint.


Och jättefin gitarr.

/sanna

110710


Skulle städa och diska idag, men pallade inte, har varit på dåligt humör. Kanske för att mina ben kliar nåt så förbannat av närmare 20 myggbett. Eller så är det den där konsertabstinensen som spökar, för de har ju varit en fanstastisk festivalvecka.
Nu sitter jag i all fall och vätar på livestream från Sonisphere Knebworth med Opeth. Har Chili Peppers i bakgrunden och försöker höja humöret. Tycker att det är kul att nya gitarristen liknar en yngre John Frusciante.

/sanna

just nu: Song That Made Us What We Are Today - Red Hot Chili Peppers

110708


Hemma igen efter sundsvallsbesök och endagsbesök på Getaway där bland andra mannen ovan spelade.


Bra vecka, otroligt trött nu och imorgon är det Sonisphere.

Kort och koncist, that's the way I like it

/sanna

110702


Köpte den här skon idag, 199 spänn på rea. Känns som en perfekt festivalsko. Den är inte för varm men heller inte helt platt i sulan som en vanlig tygsko. Den skyddar också lite mer av fötterna än converse. 
Hade velat haft den i militärgrönt men den finns bara svart och vitt, bummer.

Imorgon åker jag till sundsvall, är där till och med onsdag, sen antagligen Getaway på torsdagen. Så nu måste jag packa. Alltid lika kul.

/sanna

just nu: Doomsday - Six Feet Under

Sick Puppies, Kulturhuset


I tisdags bjöd Josefin med mig på spelning, Sick Puppies. Inget jag lyssnar på med livegig är ju alltid kul. Vi försökte här visa att det står tvättsåpa på flaskan. Gick inte så bra.



Råkade ha en lite taskig inställning på min kamera, att jag aldrig kollar sånt i början, så allt blev lite suddigt.


...


Humor i min värld, trummisen och bassisten har samma outfit: grå överdel, glansiga svarta jeans och kängor.

Sen drog vi på Anchor efter spelningen och hittade lite crewmedlemmar som kanske kunde fixa in oss på Peace and Love. Så sagt och gjort, nästa dag drog vi till Borlänge.

/sanna

just nu: New Dawn - In Flames

In Flames and friends

Oh, crap

IN FLAMES TRIVIUM (US) GHOST INSENSE (NO) RISE TO REMAIN (UK)

18 och 19 november tydligen. Samtidigt tänkte vi vara ti Tyskland och se Black Stone Cherry tror jag, hoppas jag har tagit fel på datumen, vore så trevligt att inte missa nåt. Men som valigt brukar det ju inet vara ett alternativ.

Ska försöka tänka på annat, diska och förhoppningsvis tvätta.

/sanna

just nu: To Redirect Perdition - Marduk

RSS 2.0