behind the mask

Hade tänkt lägga upp lite bilder från igår när jag hade Aina och Hanna på middag, men hittar inte kamera sladden, och orkar inte leta så noggrant. Tittar på Blue Brothers istället.
Men bjuder på några bilder jag lånat från Aina i alla fall.



Vi träffade några nya kompisar på tunnelbanan.
Färgglada jävlar var de.

Och jag fick låna en mask.


/sanna



out of my head


Har köpt godis en masse, så nu får det lov att komma lite halloweenbarn. Bacon hävdar att de var här förra året och om de anstränger sig med utklädnad ska de fan bli belönade med godis, i papper non the less, man är väl rutinerad:)

/sanna

Beatiful Dangerous

Slash ny video till Beautiful Dangerous, den med Fergie, lovely tacky eller nåt.

Men kolla produktplaceringen kring 2.20, omg, Monster, what have you done? Vet vi vilka som betalade den här videon iaf.

Se den här

blahabla

Jaha, Immortal till Getaway Rock Festival, inte helt för mig. Sett dem en gång, med feber, frös som fan och var allmänt less, och bra var det ju inte. Men vi kanske alla hade en dålig dag.

Idag däremot har varit en bra dag, utbildning med jobbet, massa trevliga tjejer och gratis lunch och middag, helt awesome.

/sanna

fridag


Hängde med Cissi till Kulturama eftersom hon skulle plåtas lite. Jag var officiell hårborstare. Här var det matpaus, alltså en powerbar, finfin middag det.

/sanna

just nu: Alcohaulin' Ass - HELLYEAH

städdag


Hade hantverkarbesök, tog typ fem minuter, efter den klassiska vi kommer mellan 11 och 15.

Bäst var att de på lappen skrivit "samtliga annonserade lägenheter kommer att få besök under den annonserade dagen även om något oförutsett skulle inträffa".
Hmm, jaha, bra att veta. Snöstorm eller brandlarm kan inte stoppa er... vad fan tror de kan hända egentligen, punka på vägen?

Men nu tillbaka till städningen, ah, the joy!
/sanna

just nu: Read between the lines - Slayer

been a long time


Foo Fighters spelar i Milton Keynes 2 och 3 juli 2011, awesome:) Kanske skulle planera in en liten Englandsresa, passar perfekt in där mellan Graspop och Getaway. Foo Fighters är verkligen ett av banden som står högst på min lista av "must see's".

/sanna

just nu: In This River -Black Label Society (live)

updates

Fick fint sms av Josse idag om att Avenged Sevenfold ska ha Corroded som förband på några nordenspelningar, haha, hur de nästlar sig in överallt med mina favoritband. Tycker personligen att det är roligare men utländska förband, chansen att upptäcka nåt nytt, men det här är ju kul ändå, men mest för mitt konsertsällskap:)

Passade på att köpa upp mig på ett par biljetter inför hösten igår, Monster Magnet på klubben, med deras förband Seventh Void, den 11 december, och Airbourne på Tyrol den 10 november. De har med sig Black Spiders och Enforcer, från Stockholm. Är så bra bonusband i höst, kommer bli kinda awesome.

21 februari släpper Devildriver sitt nya album som tydligen ska heta Beast. Kommer bli nice, kanske kan innebära vårdatum i Sverige, håller tumme.
Här är lite låttitlar som kommer vara med på Devildrivers nya skiva.

* Dead to Rights
* Hardened
* Bring The Fight (To the Floor)
* Shitlist
* Talons Out (Teeth Sharpened)
* Blur
* You Make Me Sick (Sacred Secrets)
* The Blame Game
* Coldblooded
* Crowns of Creation
* Lend Myself to the Night
Fortfarande toksugen att se Devildriver igen redan i år, Berlin perhaps December, två gånger i år är inte enough, men får det inte att gå ihop med mitt schema så lär inte bli av. Men nästa år tycker jag!

/sanna

just nu: St Peter - Black Spiders

så var det måndag igen...


Hängde med Aina i lördags, först med lunch och shopping på stan och sedan lite fest. Var hos min kompis kompis kompis, or something like that, i hennes tokfina lägenhet. Är bara på massa förfester i lägenheter som ger mig flyttångest, vill också bo fint, eller i alla fall i ett rum som är aningen mindre oranget.

Aina har trängt ihop sig hos Hanna under sin praktikvistelse, så hade en hel Sundsvallsreunion, mys.



Och Black Label Society har släppt en jullåt, hmm. Vidhåller ändå att den enda jullåt som räknas är the Pogues "Fairytale of New York"

/sanna

just nu: Wonderful Life - Alter Bridge



way tröööttt


Babes in bed:)

Molly poängterar att hon är morotsfin, i håret alltså, inte kroppsformen. Väry impoortant you see!

Time is on my side


Körde en bakisvända på IKEA med Cissi idag, way nice men inköp att kuddar och skålar och annat livsnödvändigt.
Tänkte att vi behövde en köksklocka, det här är en bra size eller? Lätt att se i think.

/sanna

Boiled goose


Gjorde pizza för någon dag sen... eller jag gjorde inte så mycket, Bacon hade gjort deg och sås och kavlade åt mig, så jag fixade bara min fyllning när jag kom hem efter jobbet, sweet. Blir bortskämd här.

Upptäckte igår att the Lonely Planet finns på spotify, kommer var det som gäller på alla förfester nu, Like a boss, Jizz in my pants och Dick in a box, kan det bli bättre? Eller jo, om de haft med Motherlover också.
Har ni aldrig sett klippen måste ni se dem först, annars tappar man effekten, men när man har sett dem redan räcker ju musiken för att komma in i det. Så awesome!

Nu är det snart en tur till IKEA med Cissi som gäller.

/sanna

just nu: Natalie's Rap - The Lonely Island & Natalie Portman

friday

Vaknade och världen såg ut så här. 


Låg och snoozade och försökte ignorera det faktum att jag egentligen redan borde varit uppstigen när jag får ett sms från Kicki:
"GILLAR att det är mer snö mellan Uppsala och Stockholm än det är i Sundsvall"

Jag trodde hon förvirrat sig men icke, det var ju fan snö. En legitimt anledning att byta till varmare jacka, en riktig höstjacka.

Kände mig riktigt norrländsk när det på radion pratade om att bussarna inte kom fram och inställda avgångar, SKÄMTAR NI??? Det ligger ungefär en cm snö på backen.
Tur att man har promenadavstånd till jobbet.

För er stockholmare kan jag berätta att Sundsvall ligger mellan, på och runt två berg, och jag har bott på det ena. Jag har varit med två gånger om att bussen inte tagit sig fram, och uppför branta backen till mig.. Men då har man fan inte kunnat gått upp för den heller utan att glida baklänges. Import av norrländska busschaufförer och problemet skulle vara löst. Det är klart, en gång kom vi nästan inte upp för backen med bussen så vi blev en kvart försenade, det tar tio minuter men bussen vanligtvis. Men då var det också några METER snö på backen, inte cm.

/sanna

just nu: The Big Cut - Turbowolf



Guns'N'Posers

Duff McKagan har spelat med Guns n' Roses i London, han träffade Axl på hotellet, och senare på kvällen hakade han på och körde några låtar. Vad Duff själv säger om det hela:

"It's really not that big of a story. It was really kind of... It was great.

Åhh, how bittersweet. de körde till och med "Nice boys don't play rock'n'roll".

Kommer ihåg är jag var lite mindre och tittade på "Use your illusions"-filmerna i timtal, hade dem inspelade från Ztv på video så klart. Det var fina tider, innan Velvet Revolver och Axls rastaflätor och botox.
Jag vill inte ha en reunion, men jag vill däremot ha en DeLorean-tidsmaskin för att kunna se dem ca '88 när de var bra på riktigt. För det här är mer nostalgi än bra... fast med laptophögtalare låter Axl nästan bra. Men Duff är i alla fall i form, det är till att vara punkare för att åldras omvänt.


serenaded by the terror bird


Den här boken finns nu till försäljning, ja inte i Sverige så klart, men utomlands. Vill ha, ska ha! Ska det vara biografier ska de vara självbiografier, annars är det bara nån som dömer/idoliserar.

Finns inget bättre än Red Hot Chili Peppers, har varit mitt favoritband i många år nu. På senaste skivan finns en låt som heter Desecration Smile, med en av de finaste musikvideor som gjorts. Det är Gus van Sant som gjorde den, och det är ett långt klipp på Chili Peppers i skymningen, de är precis som de bör vara, de fyra with feeling. Spelades nästa aldrig, sett den en gång på tv, men så sjukt fin. Watch It!

Jag skulle då tvätta håret ikväll, men fastnar framför youtube och Red Hot-videor, inte produktivt.

/sanna

just nu: Havana Affair - Red Hot Chili Peppers

Purple haze


Händer ju inget i mitt liv, förutom massa jobb (fast smet på bio idag, men cissi, för att se The other guys, skitkul), så jag bjuder på en Egg'n'Bacon bild. Ägget fotar och the hot piece of meat that is Bacon posar. Hade lite spontan photoshoot för ett tag sen.

/sanna

just nu: Panasonic Youth - The Dillinger Escape Plan

tuesday's going on

Läste om nån festival och nåt band som heter Nightingale och kom att tänka på Hanoi Rocks låt Menaced by Nightingales. Eller egentligen kom jag inte på den, fick bara nån flash när jag såg ordet och visste att det var en tokbra låt, fick googla lite innan jag kom på vad det var för nån. Får hålla tillgodo med youtube eftersom större delen av mina skivor fortfarande är i Sundsvall.




/sanna

something


Har haft besök av Lina i helgen, hon och två av henne kompisar har sovit här så har varit fullt i lägenheten. Nu har de åkt på studentbåt, och förhoppningsvis kommer hon hem med någon flaska weekendfun till mig.

Köpte en tröja i torsdags på spelningen, jättemjuk och skön. gillar retrotrycket. Enda problemet är att de klippt den snett mot trådraken så hela tröjan kommer börja dra sig efter tvätten, inte okej.

/sanna

just nu: Clouds over California - DevilDriver

a saturday night


När jag var hemma förra helgen hade mina fina vänner lite födelsedagsjippo för mig. de hade fixat jättefint med massa gott att äta och spexiga kläder att ha på sig. Här Linda och Tove
Tjockiskatten i sin metaltröja

Kicki och Risbergx2

Snygga vänner man har!

Var tvungen att fota Tove lite extra, blir så snygg på kort och jag gillar ju att fota, can you tell?

Fredrik fick fota oss också. Älskar de snygga skorna jag lånade av Linda, nitar på dem och röd sula, toksnygga, men inte så sköna.


Tack så mycket tjejer, hade jättehärligt!

/sanna

just nu: Lost in confusion - Graveyard



ny skit


Mmm, fastnade på myspace och läste massa roliga saker. Slash håller på att kika på möjligheter för Europadatum 2011, Foo Fighters spelar in sin nya skiva i Dave Grohls garage, Devildriver har bestämt namn till nya skivan och omslagets utseende, så den skivan kan inte vara allt för långt bort. Satyricon ska börja jobba med deras nästa skiva inom några månader, it's all so good:D

2011 börjar ta form nu!


Sanna

yesterday, all my troubles seemed so far away

En bra konsert kan få en att glömma feberfrossa. Bacon snackade lite om Satyricon i Sundsvall för två år sedan, kom på att jag hade jag feber då också, men det förträngde man ju under konserten. Dagen efter var jag helt däckad av förkylningen, vilket jag aldrig varit innan eller efter.

Konserten igår gjorde mig däremot friskare, hävdar att det var den och inte att jag varit förkyld tillräckligt. Robert Plant och Band of Joy var det igår på Annexet med Cissi och Mickis, så nice.
Vi träffades lite innan så vi tog nån cider inne i arenan och dissade att lyssna på förband, det var lite för multikulturellt för mig, jag är enkel, ge mig bra gitarr, bas och trummor så är jag nöjd.


Satt på rad 31 och klantiga jag glömde att jag ju har zoom på kameran, och hann bara ta några bilder efter att jag kommit på det, så blev lite taskig bildkvalitet. Vakterna var lite anti foto och drygade sig. De lär haft världens lättaste gig igår, inga fulla tonåringar, bara väluppfostrade 40plussare, och ändå gick alla omkring med en pinne i röven. Det är få som kan få mig på så dåligt humör som vakter. Sen finns det ju ibland de här underbara vakterna som verkligen förstärker en bra konsert genom att vara omtänksamma, fan vad givande samtal man haft på fyllan med vakter.


Konserten var nice, även fast jag inte gillar att sitta, är det bra musik vill jag kunna röra på mig. Innan det började så sa jag lite självsäkert till tjejerna att vi säkert skulle lyckas ta tre setlists efteråt, en till oss var helt enkelt. Och det var skitlätt, vi knallade fram och efter nån minut så gick vi därifrån med varsin, tack 40plussare som drar på en gång! Så här var låtordningen:

Robert Plant & Band of Joy, Annexet Stockholm 14/10 2010

Monkey
House of cards
Please read the letter
Misty mountain top (Led Zeppelin)
Rich woman
Somewhere trouble don't go
12 gates to the city
Tangerine (Led Zeppelin)
A satisfied mind
Move up
Satan, your kingdom must come down
Central Two O Nine
Angel dance
Houses of the holy
Down to the sea
Tall cool one
Gallows Pole (Led Zeppelin)

Harms swift way
Rock & Roll (Led Zeppelin)
And we bid you goodnight

I princip samma låtval som de kört tidigare gig, men jag är sjukt nöjd över att de körde Tangerine för den har de inte kört på gigen de haft i september. Den är en av mina favoriter med Led Zeppelin, så det var fint att höra Robert Plant sjunga den.

Jag hade velat höra Silver Rider som är min favorit från Band of Joy, men man kan ju inte få allt. Det var kul att se en Rockgud på en så pass liten spelning som det ändå var, men fan, han ska egentligen ha arenor. Men det var den andre Robert, som han själv säger. 
Läste en intervju DN hade med Robert Plant där han säger så här:

"Och jag kan inte vara den andre Robert. Han är borta. Han rymde med en minderårig flicka och är nu på 7-Eleven på väg till flygplatsen."

It just sums it up for me, oavsett hur bra jag tycker det här var så vill jag ha den andre Robert.

/sanna

just nu: Sad Vacation - Johnny Thunders

Joy

Precis hemma efter att ha sett och hört Robert Plant sjunga Rock & Roll och Tangerine. Rock & Roll hade jag förstått att vi skulle få höra eftersom de kört den som extranummer tidigare, men Tangerine var en överraskning. Den är en av mina favoriter av Led Zeppelin, Dazed & Confused är absolita favoriten, så det var så fint att höra den. 

Ett riktigt inlägg om Band of Joy-konserten kommer sen, några bilder och setlisten:)

Sanna

onsdag

Sitter med feber och har tvättid, så sexiga bilder på mig och mina homies får vänta lite. Istället kan ni kika på Skitargs nya video "Jag bryter nacken av din häst" och se Bacon NAKEN, se se se!!! Liten och röd, that's her!



Imorgon är det Robert Plant och Band of JoyAnnexet som gäller.

/Sanna

Gigs and such


Det utlovade Sundsvallsinlägget, here we go. Åkte upp på torsdag kväll, efter jobbet, och höll på att missa bussen. De bygger ju om på centralen och lilla jag fattade inte det utan virrade runt utan att fatta vart jag skulle, markeringarna är inte bra där. Var ute lite sent också efter missad tunnelbana, försenad tunnelbana och tunnelbana som åkte i snigelfart. Men hann på med en minut till godo. 

På fredagen fikade jag med lite brudar och byte paket med Elina, fick toksnyggt läppstift som jag hade resten av helgen. Fin tajming eftersom mina röda håller på att ta slut.


På fredag kväll var det Club Deströyer på Avenyn som gällde, tre band spelade och först ut var lokala Yellow Rat Bastard. Här Emil på sång.
Blondin-Sanna glömde blixten under två första spelningarna, så bildkvaliteten är därefter.

Hängde lite med Linda och Fredrik på toa mellan banden, tog den här bilden som skapar nya definitioner för ordet mugshot.

Poserpic with me of course

Världens sämsta bilder på Bombus, kvällens andra band. Tänker hävda att bildrna är medvetet psykadeliska... eller nåt. Har lyssnat en del på Bombus innan, tycker det är ett skönt band, Biblical är favoritlåten. Och live var de över förväntan, riktigt bra, kul att de har två sångare, det kommer mer till sin rätt live också.



Bombus setlist, Avenyn i Sundsvall 8/10 -10


Graveyard, kvällens syfte och höjdpunkt, så sjukt bra. Förstod att de skulle vara bra live, men inte så här bra, topp tre i år. Vill bara att de ska spela lite mer, gärna i Stockholm snart. Har det ganska lugnt i oktober hörrni!
Trodde jag skulle få se dem här i våras, lastfm hade lagt ut ett litet gig med ett band som också heter
Graveyard, helt annan genre dock, men en bild på det här Graveyard. Lite stressad jag blev över det innan jag insåg att det inte var jag som missat nåt, utan lastfm som blidgooglat lite taskigt.



Kul att Graveyard körde lite nya låtar också, är på tiden att de släpper en ny platta nu, har höga förväntningar, soundtrack till 2011 kanske?. Graveyards debutplatta är sjukt bra, finns på spotify så är bara att lyssna. 
Sundsvalls lokala tidning, ST gav Graveyards spelning en femma i betyg, tror fan aldrig jag var på en spelning i Sundsvall som fått en femma av dem, starkt:)

Får försöka trixa lite senare och se om jag kan få upp en video från spelningen. Men inte nu, need sleep. Får visa upp lördagen imorgon istället, bilder på alla mina heta brudar.

/sanna

just nu: Ljosfari - Solstafir



typiskt

Så har trummisen i the Sword hoppat av helt. Synd det, men de tänker iaf inte lägga ner utan det blir jakt på ny trummis innan turnén förhoppningsvis kan ombokas.

tonight a demon came into my head

Shit, skillz, kom ihåg mitt användarnamn till youtube, som jag skapade för säkert fem år sen iaf, och jag har inte använt det på något annat ställe, me be amazing. Kanske jag kan lyckas visa nån Graveyard video för er, har lyckats vända den också eftersom jag inte tänker så långt när jag filmar. Dagens teknikbedrift, och allt tack vare google.

Sitter med datorn i sängen, tack vare min fina födelsedagspresent jag fick av mamma och pappa, en laptop cooler, funkar faktiskt riktigt bra. 
Fördelen med att vara långt i från de flesta nära och kära när man fyller år är att man kan bli firad massa gånger. Och eftersom jag inte orkar göra hela Sundsvallsinlägget nu, fastanade med allt annat spännande man måste göra när man varit datorlös några dagar, så får bara ni en liten sneak peak från lilla festen mina kompisar hade för mig, med tema, ut-/uppklädning och allt:)



I konsertväg så är The SwordGöta Källare den 11/11 är tydligen inställt, inte alls ok. Tydligen har de ställt in hela Europaturnén, en av killarna i bandet har nån sorts sjukdom med flygförbud. Men emo då tycker vi här i ett dissat Stockholm, suck it up som en riktig norrlänning, hört talas om Atlantenbåtar? Gäller bara att vara ute i lite bättre tid.

/sanna

just nu: Even This Shall Pass Away - Robert Plant

hate it when i'm wrong

Åh vad jag gillar Sundsvall ibland. Spelning här och man känner folk överallt, MYS! Igår var så bra, Bombus var mycket bättre live än på skiva och Graveyard var precis så bra som de skulle vara, alltså bäst! De körde lite nya låtar också och det låter riktigt bra.
Får slänga upp lite bilder senare, iaf på Graveyard, eftersom det tog två band innan jag insåg att blixten var av och alla bilder blev suddiga, smart brud eller? Gjorde fina movet att tappa min kamera, på andra sidan staketet... Tog upp kameran ur fickan, tillsammans med en snodd jag hade där, så när jag tagit ett fint grepp om snodden trodde jag att det var kamerans band jag höll i, så jag släppte själva kameran, i golvet då. Men den höll, haha, var bara att vänta tills Bombus spelat klart och sen hämta upp den.
-
Och som en bonus till mig så hade Avenyn Hardcore, bästa cidern, sjukt nöjd över det.

Snart är det familjemiddag och sen mys med Lina och Linda, sen får vi se vad som händer, några förslag?

sanna

friday night

Sitter hemma och dricker lite cider... eller det står alcoholic beer på den, men den fanns på ciderhyllan. Heter Crabbie's och man kan ju tycka att jag borde blivit avskräckt där, men icke. Sen så smakar den ju ingrfära och är tokäcklig, men you win some, you drink some nasty shit. Snart blir det Graveyard på Avenyn.

/Sanna

weekend


Så imorgon åker jag på litet besök till Sundsvall, alldeles för länge sen. Men först måste jag jobba lite och slutföra kampanjbytet på jobbet, inte kul. Fast jag får använda häftpistol, det är nice.
Så 17.00 imorgon pluggar jag i iPoden för att fördriva fem timmar på buss, heaven.

Nu sitter jag och lyssnar på Alter Bridge nya skiva, AB III, som de släpper på måndag, tack vare Michan som hittat en sån fin länk där man kan höra hela skivan. Me like, fördelen med att vara del av internetgenerationen, man kan få allt lite före.

/sanna

just nu: All Hope Is Gone - Alter Bridge

2011 here we come

Okej, I take back, kom precis på varför man har myspace, eftersom det är där, om man inte heter Imperial State Electric, host host, hint hint, man som band släpper sina news först.
Läste precis att nästa vecka så börjar In Flames med pre-production för uppföljaren till så sjukt awesome A Sense of Purpose. Nöjd tjej.
Ångrar verkligen att jag inte drog ner till Göteborg i somras och såg dem på Sticky Fingers, fan det fanns ju till och med kvar biljetter när jag upptäckte det. Ahhh, the concerts missed.

Tant Sannas bandtips


Jag vet inte riktigt varför jag fortsätter och kämpa med myspace, internet's abandoned playground. Jag får alltid massa freaky mail som man helst önskar att man aldrig läst. Och mängden friend requests från hiphoppare, really? Do i seem like one of those???

Men ett, ETT, jättebra band har hittat mig, så jag fortsätter kämpa, borde komma fler nån gång. Var nåt år sen de la till mig, men tänkte att jag skulle googla lite om dem idag, och då visar de sig att de är med i roligaste Bones-avsnittet ever. Det som handlar om Black Metal, sweets i corpse paint och Bones som försöker säga skalle på norska, hysteriskt. Jameson heter bandet, släppt en skiva som nu finns på spotify, lyssna på det så vi kan få dem till Sverige, för min skull , please!

Så nu ska jag tvinga Bacon att titta på Bones med mig, Mayhem on a cross
Jameson – Get To The Choppah

just nu: Insaneoflex - Jameson

I will never let go



Fick armbandet, jag beställt, idag, lite nöjd jag blev. Först så kommer det i finaste inslagningen och det ligger i en tygpåse i en svart ask, lyxkänsla.
Jag älskar smycken och speciellt signatursmycken, sådana man bär hela tiden. Och känner nu att det här kommer vara min höst -10. Sjukt nöjd tjej.



So pretty


Insåg idag att jag råkat köpa på mig lite många avokados, har sju stycken nu och jag åker hem på torsdag. Men vad fan, om ingen vill komma hit och hjälpa mig blir det två om dagen framöver då.

/sanna

just nu: Bankrobber - The Clash

fail.com

Men åh, Nicke Andersson hatar mig, han vill inte att jag ska se Imperial State Electric. De skulle spela på Stadshuset i Sundsvall nu på lördag, men det verkar vara inställt, i alla fall det jag hör från mina kompisar. Finns ingen info någon annanstans än där man ska köpa biljetterna, men man kan faktiskt fortfarande köpa biljetter, so confused. 
Men på den positiva sidan är ett Imperial-gig i Stockholm den 26 november, så ska väl bli nåt i höst ändå.

Sitter och kikar på Monster Magnets nya video Gods and Punks. Den kommer finns med på plattan Mastermind, som de ska släppa 29 oktober, ganska precis två veckor innan de spelar på Klubben i Stockholm. Har inte köpt biljetter än, men ska lätt dit. Det låter fortfarande bra om Monster Magnet, skönt att höra, gubbarna kan fortfarande.

/sanna

just nu: Gods and Punks - Monster Magnet

blahabla


was a bit bored och hittade den här bilden från i torsdags.
gillar mina fina cherryörhängen

saturday



Det är till att bjuda på sig själv, Zakk Wylde har varit inlagd för blodpropp i benet och den här bilden har han lagt upp på sin twitter, gotta love him.

Heavy hangs the head that last night wore the crown

Så trött. Hängde med Josefine på Banditfest igår. Var två band som skulle spela, Sister Sin och Black City från Danmark. Sister Sin var inte så bra, och en tjej som sjöng, inte min grej. Black City var däremot riktigt nice, lite Foo Fightersinspirerade.
Fint att efteråt när vi snackar lite med dem visar det sig att Black Citys sångare tidigare sjöng i Bullet Train Blast, bandet som öppnade för Black Stone Cherry när vi såg dem i Köpenhamn för ganska precis ett år sedan. Han hade hoppat av då, men var där och såg den spelningen, och det är han som sjunger på deras cd som vi då fick av den nya sångaren. Världen är återigen ett jättelitet ställe.

Fick gratisCD igår också, mycket nice det. Efterfest fick vi också till, kunde man vänta in att tunnelbanan började gå igen, sweet.

Black City-video till deras singel nedan, ganska nice faktiskt, har man inte så stor budget så ska man lätt satsa på att visa bandet som spelar, speciellt om de faktiskt är bra live, vilket Black City verkligen var, trots att de är danskar.
Haha, blir alltid lika förvånad av att jag verkligen inte förstår danska, folk verkar ju tycka att man ska det.


Har precis lärt mig att lägga in video förresten, nöjd tjej!

/sanna

just nu: Iron Horse - Motörhead

RSS 2.0