Jag är lättimponerad, och jag gillar sharpy-pointy-thingies, WIN!

 http://fuckyeahscifiwomenofcolour.tumblr.com/post/37413846476/author-scott-lynch-responds-to-a-critic-of-the
 
Okej, världens kortaste inlägg kanske, inte, oh my I'm babbeling, it's on.
Läste just den här responsen av en författare på kritik av dennes bok, som jag visserligen inte har läst än. Men vid alla gudar om jag vill läsa den nu!? Ja, ja det vill jag.
Fantastiskt. 
Så alltså, vi har en svart, medelålders tvåbarnsmor med inte en utan två sablar som bara tänkte "fuck it, jag plundrar några skepp!". Jag gillar konceptet liksom. Sofistikerat. Eller något annat ord som jag inte kommer på nu, som betyder något helt annat.
 
Vänta... Finns den att köpa online kanske?
 
Ja det finns den! Nice, nu vet jag vad jag ska köpa till mig själv i jul.
 
Förtjänar jag efter 50 shades of shit. (Tror jag återkommer med en rant om den någonstanns mellan att jag faktiskt fått ner hat nivån och läst ut den, och det att jag desperat halsat en liter tysk fulvodka i ett försök att glömma det/komma över mitt självförakt över att jag läste den.).
 
Bacon, over and out! *förvinner babblandes in i mörkret*

"Den bästa pizzan jag ätit på länge!"

Sade någon när de drog från den nya pizzerian (på sirapsvägen här i höken). Jag och Sanna var skeptiska. Stockholmare är inte så bra på prisvärda pizzor...
Men okej, pizzasalladen var god, och den ingick i priset. Andra gången i stockholm jag ätit god pizzasallad (Och jag älskar pizzasallad så det här är en evig downer.) Det första stället som har god sallad är vedungspizzerian i handen.
Vitlöksbröd med tzatsiki för 45:-, klart vi tar en sån till förrätt. Vitlök+singel=Sant!
Okej, den var också god, fluffigt frasigt bröd och tzatsiki med en fantastisk mängd vitlök.
Tänker inte låta mig charmas riiiktigt än, vi har fortfarande inte provat pizzan.
Hunger hade till på köpet fått mig att kliva ut ur min vanliga safezone, att alltid beställa en margeritha första gången på ett nytt ställe, och jag hade slagit till på en mexicana. Det kan bli fantastiskt gott, det kan bli horribelt, med svag sås, soggit bröd och äcklig köttfärs.
 
Den var fantastisk! Helt sjukt god pizza! Nice bröd, lagomt med ost utan att vara flottig, lök som är helt genomlagad men ändå krispig! (Jag åt nästan upp hela, så god var den!)
 
Nya stammis pizzerian, yes indeed!
Rekommenderar alla att gå dit. Äntligen ett pizzahak värdig att tillreda min bakispizza!
 
Shine on like a big pizzapai!

Vardagsfilosofi.

Lathet är lätt en av mänsklighetens största tillgångar i mina ögon. Frågor som "hur kan jag göra det här lite lättare?" har antagligen lett till en del mindre framsteg som visat sig vara rätt stora (Det här är också anledningen att jag i princip inte tror på krig. FETT krångligt att hålla på med. Kan inte vara naturligt för människor).
Särskillt om man kombinerar det med människors allmäna leklust. (Scouter om några vet det här... Matplats tre meter högre upp i luften än vad som är "säkert-avstånd-till-marken", eller varför inte med en inbyggd hamock att spela ukulele i?) 
Erhm vart var jag. Just ja, lathet.
Strömavbrott i några timmar här i söderort, aka Dags att frosta av frysen om du är lite lat och smart.
 
Skulle lagt in en bild av Orangutangen från Mort Walkers "Arken" här, men jag hittade ingen bild, så ni får hålla till godo med den fina tanken, och att jag kommer ha träningsvärk imorgon (stjärna i kanten till de som känner igen skämtet).
 
Shine on!

Nifelheim/Debaser Slussen



I fredags var det Nifelheim på Debaser Slussen. Varmt och trångt med roligt folk, en bra fredag helt enkelt.


Har varit så otroligt med bra spelningar nu. Mycket jobb och mycket musik har varit min höst. Nästan så jag känner att det är dags att det lugnar ner sig lite. 

/sanna

RSS 2.0