the hard way



Var och såg Airbourne i tisdags, tänkte få upp lite bilder nu. Ovan är Black Spiders som spelade innan, riktigt bra. lyssnat lite på dem innan och gillat det jag hört, men att ett band är bra live är så viktigt, och de var bra live, så jag är nöjd. Helt insane trummis, stirrade ut publiken som att vi precis förolämpat hans morsa och han skulle kasta sig över trumsettet och attackera när som helst, love it!


Sen var det the tiny hobbits from Australia, Airbourne. De är egentligen inte speciellt bra på skiva, lite party och sköna gitarrer, men inget speciellt, men fan vad kul det är att se dem live. Han kan ju egentligen inte sjunga heller, men live tänker man inte lika mycket på sånt. Och det är fullt ös medvetslös hela showen. Även fast jag, som sett dem några gånger, börjar kunna tricken nu.



Som att klättra upp på vad än är möjligt. Här tog han sig upp och runt och genom publiken för att ta sig tillbaka, cheap but fun.


Eller ölburken mot huvudet... seen it men är kul ändå. Fast till nästa skiva och efterföljande turné är det nog dags för lite nya grejer ändå.


Synd att inte Enforcer kunde vara med, men får säkert fler chanser att se dem, lite mer lokala än Airbourne.

/sanna

just nu: Diamond In The Rough - Airbourne



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0