Heavy hangs the head that last night wore the crown

Så trött. Hängde med Josefine på Banditfest igår. Var två band som skulle spela, Sister Sin och Black City från Danmark. Sister Sin var inte så bra, och en tjej som sjöng, inte min grej. Black City var däremot riktigt nice, lite Foo Fightersinspirerade.
Fint att efteråt när vi snackar lite med dem visar det sig att Black Citys sångare tidigare sjöng i Bullet Train Blast, bandet som öppnade för Black Stone Cherry när vi såg dem i Köpenhamn för ganska precis ett år sedan. Han hade hoppat av då, men var där och såg den spelningen, och det är han som sjunger på deras cd som vi då fick av den nya sångaren. Världen är återigen ett jättelitet ställe.

Fick gratisCD igår också, mycket nice det. Efterfest fick vi också till, kunde man vänta in att tunnelbanan började gå igen, sweet.

Black City-video till deras singel nedan, ganska nice faktiskt, har man inte så stor budget så ska man lätt satsa på att visa bandet som spelar, speciellt om de faktiskt är bra live, vilket Black City verkligen var, trots att de är danskar.
Haha, blir alltid lika förvånad av att jag verkligen inte förstår danska, folk verkar ju tycka att man ska det.


Har precis lärt mig att lägga in video förresten, nöjd tjej!

/sanna

just nu: Iron Horse - Motörhead

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0