När Egg satt i mörkret

bakade Bacon semlor i köket! Årets första, och de vägrade jäsa ordentligt. Men man kan ju inte få det fel med fett och socker, så de blev goda ändå.
Hade annonserat lite på facebook och det slutade med att vi var fem pers i vårt lilla kök, och då räknade jag bort Egg som drog på middag istället.
Klockan tre ish dök Anna och Emy upp och vi drog att köpa bakplåtspapper, sedan kom Henna och tappade bort sig på vägen och sist men inte minst kom herr Måns.
Det blev nio ganska kompakta semlor som alla försvann innan kvällen var slut, Egg åt sin lite senare utan både grädde och mandelmassa och herr Katt David dök upp lagomt till att äta den näst sista semlan som plåster på såren efter att ha tvingats leka lekar på jobbet.
Vi läste också högt ur Katerina Janouchs Orgasmboken som jag fick i julklapp för många herrans år sedan.
En bok som garanterat inbringar många skratt från alla som har någon form av sund relation till sitt sexliv. Eller vad sägs om citat som "Klitoris är /.../ mäktigare än en ärta och intressantare än ett smultron"?
Undrar hur många kvinnor som haft mindervärdeskomplex gentemot ärtor, och män som dissat kvinnors kön pga intressanta smultron innan hon gjorde det förtydligandet?
Hon lär också ut hur man onanerar som ett proffs, för vem vill vara amatör på det?
Nej det ska inte bara kännas bra, det ska vara Rätt också.
Åhh the lols!
Rekommenderas!

Ska helt klart bli mer semlor i år!

Shine on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0