fuck

Vi kan rakt av säga att egg'n'bacon är SDfientliga, and proud of it. Att de kommer få en plats i en modern svensk riksdag är en katastrof eftersom de är ett bakåtsträvande rasistisk parti. Och rasister (och manschauvinister) är vad de är, oavsett vilket rosaskimrande nationalistiskt fluff de en lindar in det i.

En intressant sak som funnits med på SD-kvinnornas webbplats (ja, det finns tydligen en sån, what the fuck?), skrivet av Katarina Bengtsdotter:

"Självklart kan vi i Sverige föda det antal barn som behövs för att garantera vårt kommande behov av arbetskraft. Detta skulle dock kräva att vi var villiga att ändra våra liv och levnadsmönster och sådant är som bekant inte alldeles lätt. Vi skulle behöva satsa mer på familjen och mindre på oss själva som individer. Sverigedemokraterna kommer att vidta politiska åtgärder för att underlätta ett stort barnafödande i landet."

VAD FAN!!! Politiker ska inte lägga sig i om jag vill ha barn eller inte. De vill till exempel begränsa rätten till abort, tack för den! Frustrationen över att ett sådant parti har någon som helst sorts inflytande över Sverige får mig att vilja gömma mig i fosterställning i garderoben. Förresten så är SD också motståndare till till könsneutral äktenskapslagstiftning och jämställer homosexuella med pedofiler. JAG HITTAR INTE PÅ, SHIT IS REAL!

Björn Söder, Sverigedemokraternas partisekreterare har skrivit följande i SD-kuriren:

"Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall ”normaliseras”? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta
för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare."

Man blir ju fan mörkrädd. Vi vet alla att SD har taskig syn på invandrarpolitiken, fabricerar siffror i sin budget och är en allmänt misslyckad "medmänniska". Men att det var så många i Sverige som är precis lika stora idioter hade jag verkligen inte trott. SD i riksdagen är ett hån mot Sverige, invandrare, kvinnor, homosexella, fan alla helt enkelt!

/sanna

just nu: Execution Tank - 3 Inches of Blood

Kommentarer
Postat av: sofiasniper

BRA SKRIVET! håller fullständigt med!

2010-09-20 @ 18:52:41
URL: http://sofiasniper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0